63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
mér nem küldenek regisztrációs levelet? -
putyi #39130 de azt a köcsögséget már megtanulták, hogy a fingáshoz is regisztrálni kell. -
nenad #39129 !!!!!!NEM HISZITEK EL!!!!!!
tudjatok miert bassza szet IE a contect boxokat!
Egy rohadt pontosvesszo miatt.
Ha kitorlod a pontosveszot a css parameter vegerol akkor
mukodik!
VAOOOOOOOOMIUZHALAJAG AUAGA :-)
table.contentpaneopen {
width: 100%;
nem megy..
table.contentpaneopen {
width: 100%
fasza...
Legalabb a honap bugja cimet kierdemli..
-
zenoka #39128 itt van valami:D -
nenad #39127 aha, azaz
koszi -
zenoka #39126 lbx ?:DDDD -
Ronin666 #39125 Én egy valamit nem értek. Volt egy oldal. Jól működött. Nézettség is megvolt. Erre több évig tart lecserélni, elveszti a nézettségét és a megszokotthoz képest kicsit átláthatatlanabb lett. Ennek mi értelme volt? -
ez bejön baromira.
én is hányszor próbáltam már elkezdeni a max-ot de sose tudtam néhány napos szenvedésnél tovább eljutni, aztán mindig közbejött valami más.Könyvből milyet tanácsolnátok?
ez megvan:
max 5 gyakorlatok
ez milyen vajon?
könyv -
nenad #39123 mind1.. -
zenoka #39122 muszaly ennem aztan megkereslek:D -
nenad #39121 de nem lehet semmit sem megnezni belepes nelkul.. -
zenoka #39120 megvan a regi adatbazis keresd meg a speedmodelest s nezd meg hogy nem irtal e bele:D
-
nenad #39119 fogalmam sincs mi volt a usernevem, valaki nem emlekszik veletlen? -
zenoka #39118 jah kiderult cukorbeteg vagyok:(
de legalabb odafigyelek majd a kajara...
haat tul sok vidam ihletet nem kaptam...baaz csak budapesti korhazba ne keruljon az ember..ehh de mar itthon yupiii:D -
Böködted magad? O_o -
Geccoka #39116 Jaja, de en mar nem tudom milyen passal regeltem anno, es az elfelejtett jelszos mail meg sosem jon meg :D -
zenoka #39115 Mi a szosz emberek elvonulok par napra korhazba bokodni magam erre index megvaltozott design21 beindult (fuu atlathatatlan meg) itt meg megjelentek az iskolasok:D
na van mit visszaolvasni:D -
naigen, végre beindult.
jóhír, hogy megtartották a régi adatbázist, szóval aki régen regelve volt és nem törölték neki ilyenolyan okokból akkor az most beléphet simán régi email&pass-al -
Dark Geo #39113 Nem nagyon akarnak levelet küldeni. Hiba lehet a rendszerben ;)
-
ilyen kis cseles. :D -
nenad #39111 tegnap neztem vazze, akkor meg nem. -
http://www.design21.hu/

-
Nektek kapásbol kiküldték a regisztrációs levelet? nekem nem akarják küldeni má vagy 10 perce
[megszokta h mindenhonnan rögtön jön] -.- -
Dark Geo #39108 érdekes regisztráció -
vaczak #39107 ezt nem hiszem el....
-
"Boba gagyi! vagy valami ilyenek"
Amúgy figyeltétek mik a kötelezők regelésnél és mi áll a szabályzatban? :) -
What the Duck... -
gasoline22 #39104 8 év múlva jövök az ált.suli után. üdv! :) -
nenad #39103 egyszer kozredatam ilyen cuccot, nincsen mar meg valakinek?
-
Kéznél nincs, szóval csak gyorsba netről..
1, 2, 3.
Ja most jutott el a tudatomig, hogy nem is textúra alapanyag kell, na mind1, majd legközelebb.. :P -
Geccoka #39101 Nincs valakinek feltexturazott konyvsora (par konyv egymas mellett)? Lusta vagyok csinalni, meg nincs is idom jelenleg erre, de kene :S -
Dark Geo #39100 Aranyos :)Micsoda felni ;) -
Dark Geo #39099 Az első amit amit le mertem renderelni
és amit ez amit elösször közzé mertem tenni :) -
Geccoka #39098 Huhh, itt mindenki ilyen "öreg" 
Én 21 vagyok és kivétel, mert Cinema4D XL 7-tel kezdtem anno 3.5 éve, es meg mindig hű vagyok a programhoz (persze nem ugy, hogy a 7est hasznalom :D). [Na jo, igazabol eloszor a 3DS-t lattam, akkor meg Max nelkul-egy dosost, egy baratom tanitgatott ra meg nagyon regen, de akkor meg nem tudtam, hogy ezzel akarok foglalkozni es igy sok evre el lett felejtve]
Amugy az elso onallo munkam, 2003.12-bol:
Fullos mi? :D -
Ma is 24-28-ig.
www.utcazene.hu -
Dark Geo #39096 és 24 vagyok. -
Dark Geo #39095 Jól van egyenlőre én vagyok az egyetlen "amatőr" :) -
Dark Geo #39094 Veszprémi vagy? Ott éltem 13évet és most se vagyok messze. Ma lesz??!! -
GixEr #39093 azert nem mondanam, hogy ide nehez lenne beilleszkedni, csak leginkabb az elofordulo, modellezesi, renderelesi technikakrol esetleges problemairol es azok megoldasairol folyik a csevely. Rengetegszer valaszolnak(unk) alap kerdesekre is, kerdes kinek epp milyen a lelkivilaga/hangulata.
amugy en 36 es max1 ota "probalkozom" (de a dos-ost is nyomogattam 386-oson :) -
aki Veszprémbe jár,jöjjön utcazenére...:D