63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #42897 azt hiszem szeretnék egy-két melót, modellt megcsinálni még...
a web mellet jólesik ezzel is foglalkozni.
mental rayes üvegek.
-
4D #42896 Én a Fusiont javasolnám mint kompozitort. -
Fisch #42895 privát ment -
zenoka #42894 mi ez a nagy portfolio gyartas?:D munkahely valtasra keszulsz vagy vissza az iparba?:) -
nenad #42893 köszi, a effekt trialt most szedem le, az Anvellel meg majd lesz valami.. -
Fisch #42892 Adobe After Effect + The Anvel DVD ROM Collection
-
nenad #42891 /off
hasonló animációt szeretnék készíteni mint ami pl a cnn/skynews stb televizó csatornáknál, amikor a logó előjön, illetve kisebb infókat rakni ki teljes képernyőre. Egyfalyta plasama anim.
Aztán ezt osszeblendelni egy másikkal.
Mit érdemes használni? -
Köszi a segítséget! -
Mondjuk én is sokmindent azért nyomkodok mert vmi tutorban láttam,és nem azért mert vágom:) -
zenoka #42888 Al:) nah Te vagy a masik akitol szivesen vennenk par lecket tobben szerintem (ha van hozza szakszotar):P:) Nah mielott minden olyan ember akinek a tudasat igen nagyra tartom (OFF itt jopar olyan ember van elvegre ezert is szeretek ide jarni...vallomas vege konnyeket letorlom ON) beirja hogy O erti, inkabb..workshopoljunk..:)..okosak megmondjak mi meg hallgatunk:) -
Én pl. értem, hogy miért nyomkodok mindent összevissza. -
zenoka #42886 olyasvalakinek aki erti is hogy mit-miert csinal es nem csak nyomkodja osszevissza gombokat hogy hatha lesz valami:) -
nenad #42885 nemtom minek képzeltek engem, komolyan.
csak azt tudom megismételni amit már egyébként is tudtok. :-)
csak lehet nem mindég jut az eszetekbe amikor szükség van rá. -
...aztán kiadnánk persze,Nenadot meghivnák egy jaffára,mi meg lelépnék a bahamákra:) -
Április 5 nekem szuper lenne.
Viszont javasolnám a videó rögzitést,mert ha sörözésbe csap át,akkor ujrabootolásnál hiányok lesznek. -
zenoka #42882 aprilis elso hetvegeje:D aprilis 5..
noh kb 8-10 ember fogadasara kepes a nappalink nyugisan..
-
nenad #42881 amit megadtál, bár nemtom már mikor volt, az jónak tünt. :D -
zenoka #42880 nah akkor idopont mester neked mikor jo?:D -
nenad #42879 benne vagyok, de ne várjatok csodákat... :-)
-
zenoka #42878 fakanalat csinalni kell nem renderelni...
Free nemtudom hogy all a renderworkshop nem volt reakcio ra azon kivul hogy Nenad mondta elore szoljunk:D -
Ne aludjatok - ma inkább rendereljetek valami értelmeset - mondjuk fakanalakat. -
Nem birtam aludni:)Ami a 8órai munkakezdés erős ellensége -
nenad #42875 úgy értem reggel 3/4 4-kor...
-
No, az nem jó jel, ha már te is ilyet kérdezel. -
nenad #42873 én felébredtem, de minek? -
Én meg megint elaludtam. Na, majd ma, izé, akarom mondani, holnap! -
nenad #42871 te direkt 3:33-kor írtál ide? :D -
Ejj,elszalasztottam letölteni ujra -
Van már valami előrelépés a render workshop al kapcsolatban ? -
azért van a dolog mert meg kell fordítanod az alsó rész poly normáűlt az az flippeld. mert most a két cucc ha clónoztad ugyan arra néhz és két ellenkező irányba kéne neéznie akkor tudja szépen összebridgelni. -
nenad #42867 ezt az autot beallítod megfelelő szögbe, rá teszel egy két textrát, és belövöd a fényt-környezetet, szép lesz.
Egyébként a régi gagyi munkáim ujrarendeléseből baromi sokat tanultam, hogy mennyire máshogyan is lehet. -
thx, megvan az OBJ Exporter ablak is :D -
Az nem plugin hanem script. MAXScript/ Run Script menünél tudod hozzáadni. -
zenoka #42864 navegre:D
egyketto kepnel meg mindig lefostam a bokam:) -
még nagyon amatör vagyok de igyekszem azér beletanulni a maxba. a jobb oldali üvegen miért lehet az a piros folt?
tisztába vagyok vele hogy elég kezdö munka meg nagyon pontatlan de majd a következők egyre jobbak lesznek :)
#42859: nagyon jók a képeid! te ezzel pénzt is keresel? -
Az Obj Exporter és Importer ablakot hogy tudom elővarázsolni? A másik, hogy a RoadKill plugint hova kell másolni, hogy megjelenjen a progban? Csak egy ms kiterjesztésű file. -
Jó lett,a név is:)
Leltem vagy 3 képet amit eddig még nem láttam:) -
nenad #42860 (a szürke csíkon található feliratra kell kattintani a kategória megnyitásához) -
nenad #42859 feldobtam pár képet a galériába,
régebbieket nagyrészt majd bővítem, akit érdekel tekintse meg itt
galériát
Köszi Free! -
A 2. ábrán látható kép, az Rhinoceros 2.0-val készült, csak az import alakzat nem hibátlan. Akármilyen fájlformátumba exportáltam, mindig volt benne hiba (ami ebből a szögből nem látszik persze), ezért gondoltam a MAX-ben történő közvetlen rajzolásra.
A Bridge lehet nem lenne rossz, de valamiért nagyon össze-vissza kuszálva köti össze a két border-t, pedig a nagyobbik elemből klónozom a kisebbiket, tehát elvileg hibátlanul kellene megoldani, de mégsem. Egyszerűen nem tudom hol rontom el.
Mindenesetre kösz az eddigi segítséget!