63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #42977 átálítottad a renderert mental rayre? -
sziasztok! egy kérdés: használni szeretném a Glass (physics_pen) materialt egy teapot-ra de csak az incompatible-be találom... mit tegyek? -
zenoka #42975 

<-engem
-
nenad #42974 haggyd már, meg tudom én is találni, azért kérdeztem tanult e valaki, hátha tudja melyikből érdemes.. De ilyen oldalt is találtam. -
zenoka #42973 de most megneztem a morokonyvkiadonal tenyleg van ez a kezdok kinai nyelvkonyve legalabbis rendelheto
-
nenad #42972 
-
zenoka #42971 na most megneztem mit kerestem osssze visza:D
szoval a kortortenet: kerestem egy kinai nyelvkonyet..linkeltem..irtad hogy nem veheto...rakerestem a cimere..kaptam egy linket...beirtam..nem neztem mi az..neztem butan hogy miert gondolod hogy szivatlak..most megneztem mit linkeltem..es kiderult hogy szivattalak veletlenul...es most bocsanatot kerek:) -
nenad #42970 elismerem ravasz voltál, legalább nem ugyanarról a linkről nyomattad.
-
zenoka #42969 nade most miert?:) isten ments hogy szivassalak nem allt szandekomban mester ha ugy erezted:) ez most kinai nyelvkonyv magyar nyelven neem?:) -
nenad #42968 közeben találtam angolt
mire nem jó a torrent.
gondoltam hogy szivatsz, de azért megnéztem milyen nyelvű ;-) -
zenoka #42967 egy kis kereses:D:D
link -
zenoka #42966 pff sorry..antikvariumban erdemes megnezni..nyugatinal lent a westend fele van egy nagyon franko kis antikvarium (szinteni mindig minden van anno az osszes fotoskonyveimet is onnan szervaltam).. -
nenad #42965 "Szállítás: Nem rendelhető " :D -
zenoka #42964 off
szamolni tudok meg egy csomo kozelharci technika nevet fonetikusan:) de szerintem az neked keves:)
konyv? -
zenoka #42963 remelem...fegyelmet kovetel..egyebkent nem egy nagy valami par honap utan az ember felkomasan kave nelkul rutinbol leszurja magat.:D es inkabb ez mint hogy 20 ev mulva megvakuljak es ne tudjak maxozni:D vagy hogy kis zenoka fel haton lengedezzen az elcseszett cukorertekek miatt..
koszi:)) -
nenad #42962 off/
nem tanult valaki kinaiul véletlen, valami használható tankönyvet keresek, ha lehet magyar, de ha angol az sem baj. -
nenad #42961 veszélyes cucc, remélem soha nem kerülök a közelébe...
de a kép viszont baromi jó! -
zenoka #42960 haha akkor azon meg gondolkodnom kell hogy oldom meg szepen..es viszonylag flat az agyam jellenleg...:D -
És ha akarunk olyat aminek a csövébe sok kis kanna van?:) -
zenoka #42958 haza hoztam, befejeztem, jomoka volt, pont:)
-
zenoka #42957 nah majd jol leveszem a kupakot es ott lesz a tuuuuuu:D:D -
Én meg versenykerékpár pumpának :( -
Hát én valami spéci sziloplaszt-kinyomónak néztem :))) -
zenoka #42954 egyetertek...;) -
Tartson csak meg mindenkit a lehető legjobb egészségében. Viccen kívül. -
nenad #42952 álmodozzál a saját egeészségeddel kapcsolatban :D -
Az még hagyján, hogy lesz, de bököni fogja vele magát... :D -
zenoka #42950 Nenadnak irtam hogy mi is ez pontosan..hogy ha nem vigyaz a cukrara akkor ilyenje lesz neki is:) -
Nem hsizem hogy fénykardnak nézték volna. :D -
zenoka #42948 thanx:)
Ahogy Atika irta inzulintoll csak meg hianyzik rola egy par aprosag (plusz feliratok) meg a kupak:) pontosabban NovoPen 3 toll:) ilyenem van.
Meg a folyadekkal leszek szerintem gondban mert egy ketkomponensu folyadek ami razasra keveredik:)) tehat lehet hogy nem az a fajta inzulin megy bele hanem egy komponensu csak:DD
El leszek vele itt bent meloba ebedidoimben:)
-
ez ugy nez ki mint az inzulinos tollak -
Nice one master jedi. -
nenad #42945 egyébként ez micsoda?
valami ragasztókinyomó?
szép lett. -
zenoka #42944 yes of course max:) -
Szép fénykard!:) -
Jo lesz. Ezeket maxban is modellezed vagy modellezesre mas progit hasznalsz? -
zenoka #42941 wire ha erdekel valakit:) -
zenoka #42940 regen toltam kepet:D
egyenlore nagoyn wip ilyen munkahelyi ebedidos project:)
meg sok kis bizbasz hianyzik:)
-
zenoka #42939 koszi.... mpl classic van..kiprobalom:) -
Nem feltétlen, nekem alternatívval is működik a web embedded lejátszás. Azonban az alternatív is teljesen ugyan az, mint amit az apple installerrel telepítesz fel, annyi a különbség, hogy egyik esetben az mpl classic a lejátszó, másik esetben meg feltelepül az apple lejátszója. Ami azt illeti, ha van mpl classicod, és felteszed az apple qt csomagját, minden további nélkül lejátsza a qt moziket mpl classic is. :)
A problémádra nem tudom, mi lehet a megoldás. Nekem a krekkelt qt pro is tökéletesen működik.