63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    átálítottad a renderert mental rayre?
  • Kontrakcio
    sziasztok! egy kérdés: használni szeretném a Glass (physics_pen) materialt egy teapot-ra de csak az incompatible-be találom... mit tegyek?
  • zenoka
    <-engem
  • nenad
    haggyd már, meg tudom én is találni, azért kérdeztem tanult e valaki, hátha tudja melyikből érdemes.. De ilyen oldalt is találtam.
  • zenoka
    de most megneztem a morokonyvkiadonal tenyleg van ez a kezdok kinai nyelvkonyve legalabbis rendelheto
  • nenad
  • zenoka
    na most megneztem mit kerestem osssze visza:D
    szoval a kortortenet: kerestem egy kinai nyelvkonyet..linkeltem..irtad hogy nem veheto...rakerestem a cimere..kaptam egy linket...beirtam..nem neztem mi az..neztem butan hogy miert gondolod hogy szivatlak..most megneztem mit linkeltem..es kiderult hogy szivattalak veletlenul...es most bocsanatot kerek:)
  • nenad
    elismerem ravasz voltál, legalább nem ugyanarról a linkről nyomattad.
  • zenoka
    nade most miert?:) isten ments hogy szivassalak nem allt szandekomban mester ha ugy erezted:) ez most kinai nyelvkonyv magyar nyelven neem?:)
  • nenad
    közeben találtam angolt
    mire nem jó a torrent.

gondoltam hogy szivatsz, de azért megnéztem milyen nyelvű ;-)
  • zenoka
    egy kis kereses:D:D
    link
  • zenoka
    pff sorry..antikvariumban erdemes megnezni..nyugatinal lent a westend fele van egy nagyon franko kis antikvarium (szinteni mindig minden van anno az osszes fotoskonyveimet is onnan szervaltam)..
  • nenad
    "Szállítás: Nem rendelhető " :D
  • zenoka
    off
    szamolni tudok meg egy csomo kozelharci technika nevet fonetikusan:) de szerintem az neked keves:)

konyv?
  • zenoka
    remelem...fegyelmet kovetel..egyebkent nem egy nagy valami par honap utan az ember felkomasan kave nelkul rutinbol leszurja magat.:D es inkabb ez mint hogy 20 ev mulva megvakuljak es ne tudjak maxozni:D vagy hogy kis zenoka fel haton lengedezzen az elcseszett cukorertekek miatt..

koszi:))
  • nenad
    off/
    nem tanult valaki kinaiul véletlen, valami használható tankönyvet keresek, ha lehet magyar, de ha angol az sem baj.
  • nenad
    veszélyes cucc, remélem soha nem kerülök a közelébe...
    de a kép viszont baromi jó!
  • zenoka
    haha akkor azon meg gondolkodnom kell hogy oldom meg szepen..es viszonylag flat az agyam jellenleg...:D
  • ThomasGins
    És ha akarunk olyat aminek a csövébe sok kis kanna van?:)
  • zenoka
    haza hoztam, befejeztem, jomoka volt, pont:)
  • zenoka
    nah majd jol leveszem a kupakot es ott lesz a tuuuuuu:D:D
  • Free
    Én meg versenykerékpár pumpának :(
  • lac coo
    Hát én valami spéci sziloplaszt-kinyomónak néztem :)))
  • zenoka
    egyetertek...;)
  • Aldaryn
    Tartson csak meg mindenkit a lehető legjobb egészségében. Viccen kívül.
  • nenad
    álmodozzál a saját egeészségeddel kapcsolatban :D
  • Aldaryn
    Az még hagyján, hogy lesz, de bököni fogja vele magát... :D
  • zenoka
    Nenadnak irtam hogy mi is ez pontosan..hogy ha nem vigyaz a cukrara akkor ilyenje lesz neki is:)
  • Aldaryn
    Nem hsizem hogy fénykardnak nézték volna. :D
  • zenoka
    thanx:)
    Ahogy Atika irta inzulintoll csak meg hianyzik rola egy par aprosag (plusz feliratok) meg a kupak:) pontosabban NovoPen 3 toll:) ilyenem van.
    Meg a folyadekkal leszek szerintem gondban mert egy ketkomponensu folyadek ami razasra keveredik:)) tehat lehet hogy nem az a fajta inzulin megy bele hanem egy komponensu csak:DD
    El leszek vele itt bent meloba ebedidoimben:)
  • Atika :o)
    ez ugy nez ki mint az inzulinos tollak
  • Aldaryn
    Nice one master jedi.
  • nenad
    egyébként ez micsoda?
    valami ragasztókinyomó?
    szép lett.
  • zenoka
    yes of course max:)
  • ThomasGins
    Szép fénykard!:)
  • Atika :o)
    Jo lesz. Ezeket maxban is modellezed vagy modellezesre mas progit hasznalsz?
  • zenoka
    wire ha erdekel valakit:)
  • zenoka
    regen toltam kepet:D
    egyenlore nagoyn wip ilyen munkahelyi ebedidos project:)
    meg sok kis bizbasz hianyzik:)
  • zenoka
    koszi.... mpl classic van..kiprobalom:)
  • Aldaryn
    Nem feltétlen, nekem alternatívval is működik a web embedded lejátszás. Azonban az alternatív is teljesen ugyan az, mint amit az apple installerrel telepítesz fel, annyi a különbség, hogy egyik esetben az mpl classic a lejátszó, másik esetben meg feltelepül az apple lejátszója. Ami azt illeti, ha van mpl classicod, és felteszed az apple qt csomagját, minden további nélkül lejátsza a qt moziket mpl classic is. :)

A problémádra nem tudom, mi lehet a megoldás. Nekem a krekkelt qt pro is tökéletesen működik.