63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• bencsab
    Nekem is az utóbbi problémás, az előbbiek megoldhatók, igen. Na, akkor marad a kézi megoldás egyenlőre. Jómunkásember. Esetleg Nenad összedobhatna rá egy scriptet, nedebár? Kérjük közösen!
  • Aldaryn
    Ah, amennyiszer kellett volna ilyen feature... Addig még OK, hogy egy objektum adott pontokba való szétszórása, mert arra kismillió úton el tudok mnni, de az, hogy úgy ossz szét objektumokat, hogy azokat alignolja a spline adott tangensére, és csak megadott vertexekben tesz le objektumot...
  • bencsab
    Bazze, pedig már felkészültem rá, hogy valami nagyon egyszerű kézenfekvő dolog lesz, én meg majd itt porig alázva fekszem nyilvánosan. Bár gyanús volt, hogy már 1 órája bújom a megoldás reményében a netet eredménytenül, amit több, mint egy óra kudarcba fulladt kísérletezés előzött meg. Ezek szerint nem egyszerű a dolog...
  • Aldaryn
    Ha erre valaki tud megoldást, akkor küldök neki egy szelet sütit. :)
  • bencsab
    Belefutottam egy problémába. Szeretnék egy objektumot egy spline mentén végigosztani, de azt akarom, hogy csak oda tegyen másolatot, ahol vertex is van. A Spacing Tool-ban nem találtam ilyen opciót.
  • bencsab
    Hát, ha ez vigasztal, akkor csak annyit mondhatok, hogy régebben olvastam Kiss Balázzsal (Ward) egy interjút, és mondta, hogy abban a londoni animációs stúdióban, ahol dologozik is éjjel-nappali kell nyomatniuk, főleg a leadási időszakban...
  • ThomasGins
    ...és kinyomtatnád,hogy wc-n is tudd olvasni:)
  • Aldaryn
    O_o

( Ahelyett, hogy letöltenéd az internetet! )
  • putyi
    olyan jó ilyenkor is a maxot nyomogatni
  • zenoka
    danke.:D
  • Met
    paszmeg, mondom, hogy Belkin
    antennák
  • Geccoka
    Thx, majd nyaron remelem lesznek ujak :D
  • zenoka
    megneztem a depon az osszes benQ termeket de nem talaltam..
  • Met
    depo.hu-n nem nézted?
    a Benq-nek van usb-s antennája, hogy mennyir erős azt nemtudom
  • zenoka
    hmm koszi!
    akkor marad a bolti vasar osszecsavarozas:) meg azt neztem hogy vannak olyan kartyak amihez van kulon antenna is.. csak gondoltam elso korben meguszom a wifikartya vasarlast..de akkor nem:)

jah:
    beegett balra fent es a foton menyisegen allithatnal egy kicsit... az a glossy is furcsa nekem:P:):):)
  • nenad
    ez is renderelt!
  • Aldaryn
    De azt is lehet kell forrasztani. :D Amúgy *tényleg* nem bonyolult. Egy antenna nem bonyolult szerkezet.
  • Aldaryn
    Akkor passz. Legkevesebb vesződséggel azt hiszem, az jár, ha veszel egy pcmcia wifi kártyát meg vagy hozzá való nagyobb antennát, vagy nagy antennát, ami ugyan nem hozzá való, de rácsavarozható. Ehhez ugye az kell, hogy külsö, lecsavarható antennás pcmcia wifi kártyát vegyél.
  • zenoka
    hehehe...nem vettek fel annakidejen elektromuszeresz suliba..szerinted..:)
  • Aldaryn
    Csavarhúzó, forrasztópáka. ;)
  • zenoka
    venni laptoppal..mert multkor is ciki volt a szalodaban hogy volt wifi de laptoppal a honom alatt setalgattam hogy hol eleg eros a jel:D
    nincs antenna bemenet a laptopon csak usb:S
  • Kontrakcio
    sziasztok! 1 buta kérdés... hogy lehet utoljára segs-t adni egy primitivnek, miután kicsit deformáltam?
  • Aldaryn
    Venni, vagy sugározni akarsz bikábban? :) Ha venni, akkor arra van sok megoldás, legegyszerűbb ha veszel egy sima antennát nagyobb antennát, és rákötöd a wifi vevődre, sok wifi vevőn szabvány antennacsatlakozás van.

Ha adni, akkor meg legjobban úgy jössz ki szvsz, ha veszel egy erős wifi access pontot amit sima kábeles etherneten hozzáköthetsz a laptophoz.
  • zenoka
    off:
    nem tud valaki laptopra kotheto wifi jelerosito antennat (usb-s) wifi antenna van a laptopban csak gyenge.. egyedul egy buffalo wifi boostert talaltam de azt meg sehol nem kapni itthon:S
  • nenad
    sok szép kép van benn, némelyik kép nagyon bejon.
  • Geccoka
    Vegyes :D
    Commercial Samples - ez a 2 már VRay
    Free Timebol 2007:
    Kika - VRay
    másik ketto finalRender (az elso Max, a 2. C4D)
    2006:
    Digital Clock + az üvegek - finalRender
    a konyha Kerkythea
    az osszes tobbi asszem C4D AR
  • nenad
    a galériádban a képek c4d+vray vagy c4d sajátja?
  • zenoka
    hmmm..sirko contest indul:)))
  • Vorpal
    rendereljetek vagy meghalok!
  • putyi
    max 2008?
  • Free
    Köszönöm a Kritikákat :c)

Thomas: Igen a Bumpot elkapkodtam...
    Nenad: jah lehetne finomítani de 5 ropiért szerintem ez több mint tökéletes :c)

Tök jó érzés egyre több ember aláírásában látni a 3dmax.hu s tárhely címét :c))) Hajrá hajrá ha kell még valakinek portfólióhoz vagy másra tárhely szóljon bátran
  • nenad
    pedig ez renderelt...
    :-)
  • Geccoka
    Sajna nem volt idom renderelni :D
  • Effendi
    :)
    Bár stilszerűen 3D-ben lett vona igazi.
  • Geccoka
  • Effendi
    Ezt meg kell írnom!
    Tegnap segítséget kértem, mert nem tudtam előhozni az istenért sem a jobb oldali módosíító panelt.
    Mindent kipróbáltam és ma rájöttem, hogy nem én vagyok hülye, hanem a gépem.
    Az történt, hogy miután ma bekapcsoltam a gépet, és elindítottam a max-ot, a panel előjött, aztán amint egyszer lezártam az ablakot, mert átléptem más programba, miután visszaléptem, megint csak eltűnt a panel :)
    Aztán megint nem tudtam előhozni, csak ha újraindítottam a gépet. NEM ÁM A PROGRAMOT!

Na erre varjatok gombot :)
  • nenad
    világítás még sokat tudna dobni, a kólásüveggyár rendezettségét, és a padlót is megváltoztatnám. Egyébként jó lesz.
  • ThomasGins
    Frankó!
    A padló bump kicsit orraesős:)
  • Free
    nah postolok én is valamit :c) már rég raktam be bármit is a hülye szövegemen kívül

• zsolesz92
    bocs a sok postért...

Így jobb lett?