63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #10229 dobja ra egy checkert azonnal latod mi a szitu..
(vagyis alltalaban ha nem volt rajta semmi akkor egy nagy rakas szemet...:) -
Igen, ezt ismerem, de ez cak a kiterített map texturára illesztésére jó, kívánt nézet alapján. e3ngem az érdekelne, hogy a mapolás típusát hol tudom kiolvasni egy objecten. Tehát , ha van egy kész objectem mapolva, amit nem én mapoltam, akkor honnan tudom meg, hogy planárisan, hengeresen, vagy hogyan mapolta a készítője eredetileg. -
Remélem majd ha munkát keresek csak annyit mondok "Youth név mond valamit??"
:DDDDDD -
Van egy olyan modifier hogy Unwrap UVW (vagy már nemtom, de erre hasonlít :))) Na ott lesz egy iylen gomb hogy EDIT, na ott látod kiterítve az UV-ket... -
Köszi skacok :))
András írja ICQ-n hogy ratula, mondom mihez?? Aztán adta a linket...
Na ideje lenne valami mással is büszélkedni nemcsak erre... de olyannyira punnyadék vagyok mostanság... Na majd várjatok, összedobok valamit :))) De az odébb lesz!!
Ide olyan jó visszajárni, csupa kedvesség és szeretet árad ebből a fórumból :DD (Ezt kine mert moderálni JÓzsi!!!! :DDDD) -
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogyha van egy kész scene, ahol minden object korrektül le van mapolva, akkor hol tudom megnézni, hogy az objectek milyen eljárással vannak kimapolva. Ugyanis ha modifier felől közelítem meg, az élből planarral indít, és sokszor utána vissza se tudom állítani a helyes állapotot, akármit állítok. Egyenlőre rejtély számomra az egész :( -
hat a legnagyobb problemam az hogy mar tobb helyen erdeklodtem a kapcsoloval kapcsolatban es nincs:(
Valakinek tippje? -
GixEr #10222 Ha mar contest, akkor itt vannak az Alienware Contest eredmenyhirdetese.
http://www.cgnetworks.com/alienware/ -
Szia GixEr!
Én kerestem contestet köszi. Meg is nézem... -
cryon #10220 Flego!
Számtekboltokban nagy valószínüséggel fogsz kapni átkapcsolót. Olyat kérj, ami tud billentyüzetet és egeret is kapcsolni, akkor azokat sem kell váltogatnod :)
Üdv: Cryon! -
nenad #10219 Youth Gratulalok, Nagyon fasza! Meglepodtem asszitem maris vmi Mental Rayes mayas produkciorol van szo... :))
A fejhallgatosra nem is emlkeszem.
Fasza gyerek vagy! :) -
nenad #10218 van ilyen kapcsolo hogy hol lehet megvenni nemtom.
Ha nyomsz egy ctrl+alt+del akkor (winxP/wink2) akkor kapcs egy menut, ott menj a "Performance"-ra es latod hogy a procit mennyire hasznaljak ki.
A homersekelettel felesleges foglalkozni, az alaplapot be kell allitani jol, az amjd fogalalkozik vele, ha esetleg tul magas leallitja a gepet, feljebb veszi a ventilator fordulatszamat stb. Automatice.
-
Udv megint!
Tudom nem idevalo kerdesek, de gondolom tudtok segiteni.
Tudtok-e arra valami megoldast, hogyan lehet 2 gepet 1 monitoron mukodtetni abban az esetben ha a monitornak csak 1 bemenete van, van valami kapcsolo vagy hogyan oldhato ez meg, konkret dolgok erdekelnenek esetleg az is hol lehet ilyen kapcsolot beszerezni?
A masik mivel en PC teren is lamer vagyok processzor mukodeset hol lehet kovetni, ahhoz kell kulon progi vagy winben benne van (itt proci homersekletre meg szazalekos kihasznaltsagra gondolok)
Koszonom a valaszokat es bocs mindenkitol hogy nem ideillo temaban kerdezoskodok. -
GixEr #10216 Nemreg keresett valaki Contest-et, tessek:
Vizx3D Sponsors Cybertown World Building Contest
http://www.cgchannel.com/forum/viewthread?thread=6916
-
Youth: gratula! Nem ismerek olyan forumot ahol meg ne lattam volna a neved:)
nenad: egeszen jol bevat ez az opera! thx -
jeeeee Aldarynnak visszjott a szine:)!
Megvan a gepeeeeeeem:)) 2 het varakozas utan mar ugyan csak ideje volt.
nenad nagyon jok ezek a szobak, most csak figyelek de eljon az ideje majd nyaggatlak a beallitasokkal:) Most meg nem tudok azzal foglalkozni, kicsit szetszort vagyok, meg a gepet kene installalgatnom. -
Jaja. Grats. -
GixEr #10212 Youth, Gratulalok a "3Dnspiration issue#4"-beli bekerulesedhez!!
A tobbieknek:
http://www.3dnspiration.com
http://www.3dnspiration.com/files/3Dnsp_issue4.zip
-
nenad #10211 marha szep az auto. Nagyon ott van a srac.
lion, szerintem ideje lenne nurbsre valatani... ;)
-
Lion alkot. -
mert nem untatlak titeket már a fecskendőimmel... -
Aham. -
nenad #10207 az imap -3/-1 es, 75 Hemispherical subdivs, 30 interpolation. -
nenad #10206 20-25 perc korul, azert mondtam fel ora kb.
elso lepesben 500 subdivdel beallitom a multipliert, masdikban a photon suruseget, harmadikban kilovom a 25 millat, negyedikben belovom az Imapot, 5 a color mappingot+AA ez kijon kb 30 percbol.
csao, ennyi
-
Mellesleg renderidő? Az hogyan alakult? -
nenad #10204 ja, nem is a kep a lenyeg, hanem az, ha eljon egy epitesz es aszongya, fiam, ezt kell bevilagitani, akkor fel ora utan tudok mutatni neki egy nem kispalyas kepet.. Errol szolt ez az egesz hercehurca a photonokkal.
A butort csak kivancsisagbol tettem, be hogy mennyire finom reszeletek maradnak meg, de a butor elemei kozotti res eles es tiszta igy meg vagyok vele elegedve. Amugy meg maradok a 5000 subdivsnal, az ugy tunik mindenre jo. :) -
Jó torok, bútorok. :) Mellesleg maga a kép nem nagy szám, de a kamerabeállítás, és a "szélesség" nagyon jó! Komolyan, baromira tetszik.
-
nenad #10202 nekem bejon, de itt van egy masik helyen.>
http://free.x3.hu/losmurdello/images/giindirect7b.jpg -
AP-re Miért nem rakod fel EZT a verziót??!! -
(Nagy bazi piros X by mistyped url or fucked up server :) ) -
nenad #10199 (artifact by hibas mesh :)
-
tenx Aldaryn. -
nenad #10197 Hii bazel fagyott egy nagyot a gepem, szerintem tulmelegedett a proci, nem is engedte ujraindulni egy-ket percig. Tul meleg van a lakasban.
-
nenad #10196 uhum ez most sotetebb egy kicsit sokkal, (color map be volt love) mind1, a lenyeg a szoras. -
Ja, ismerős a dolog, anno Brazilnál megszenvedtem a magamét. "Rá kell érezni"... :) -
nenad #10194 ha jol allitod be a photonmapot valahogy ilyennek kell kinenzie:
-
nenad #10193 megmondom mit ;) a max densityt 0 hagyod...
allitsd at ~1.5 korulire. (igy kb 100mega lesz a photon map)
(5000 subdivsnel, persze scene fuggo...)
Majd irok errol egy tutorialt, azert nem is olyan egyszeru atlatni a parameterek osszefuggeset. Mit ossze nem kinlodtam.. :)) Hiaba olvastam el szazszor a tutorialokat nem koppant. :) De mostmar elkaptam a grabancat! -
5000subdivs?? Wow... nekem 3000-nél már komoly swappelési problémák jelentkeztek szegény megboldogult gépemnél. A vinyó kiszakadt a helyéről... midez 1 giga ramnál. Miccsinálok rosszul?? -
Ez így már lényegesen rozsdább! Egy kicsit én élesítenék még a bumpmapon, egy két helyen túlságosan elmosódottnak tartom. De király. :)
U.I.: Köszi, hogy ide is feldobtad! -
Ez "csaK" global foton map, vagy egy global fotonra épített hibrid eljárás? (voltaképp raytracelés) Amúgy igencsak jól néz ki. Szép, folytonosak a tónusátmenetek, vannak erőteljes vonalak, Mi mást is akarhatna még az ember? :))