3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
54
Nikásze peeri menó
Nikásze peeri menó
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Most a UTILITIS fülre kattintasz(tudod, az a kalapács az ikonja" és itt a more gombra. Itt kiválasztod a textporter-t és innen meg már tuni fogod ...
Ja ha kérhetném inkább a max 4 fórumba írj)atok). Köszi
Elõre is köszi: YouthYouth
Itt részletesen leirja mutatja képek alapján hogyan csináld a bogarat!!!Szerintem elöször igy csináld meg...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
(c) Youth - Dobj a fejre egy UVW mapot, amit cilinder-re állítasz be, majd textporter plugin segítségével feszítsd ki a térhálóját. Ezt a térhálót betöphotoasshopba, és ott rárajzolod a texturát. Na kábé ennyi(a textporter-t leszedheted a www.render.hu-ról is pl.)
Még elég az ejején vagyok a Max-ban. Valaki ha lenne szíves és megírná, hogy kell pl.: egy fejet textúrázni!
Elõre is köszi: Youth
Youth
Én csak egy WV bogár 4 oldali kép-link alapján dolgozom...ott észrevettem a kocsi elején a hibám.
Ha nem ez a tutor volt linkeld be újra, kösz...
Amugy alakul a kocsi felülete, csak az a baj, hogy a hálózatos modellezéshez tovább kell darabolnom a felületet, mert a kanyaroknál eltér.
Rhino=király (nem szó szerint 😊.
Az 1000. hozzászólásról: Jó ötlet. Szeretném ha én is közte lehetnék egy képpel, ha ti is úgy látjátok jónak. Csak majd írjátok le, hogy kinek/hova küldjem és milyen követelményekkel.
SoftFX
Attól szerencsére nem félek, hogy elévül. Hacsak nem jön ki a max 6 😊))))
Nikásze peeri menó
Nikásze peeri menó
Na mindegy!
Inkább kritikát várnék a következõ rajzra!
Még lenne mit rajta javítani...

Aztán idõnként ráeresztek egy meshsmooth-t, hogy megnézzem milyen lesz.
Én annyira nem szeretek nurbs-el rajzolni, mert igazábol annyira nem is vágom a dolgot!
SaWo: Bocs, de melyik link rossz? Ha a rhino-ra gondolsz, akkor azt most vettem észre, de letörölte a szolgáltató, vagyis az egész tárhelyemet! Ha kell visszateszem valahova!
Köszi a kritikákat!
Én csak jót akartam, de ha nem hát nem!
Azt írtad nem bántólag..., azért Én berágtam rajta egy kicsit!
Szóval innentõl kezdve b.szok az egészre...
Csak azt nem tudom, hogy miért jó az Neked, ha mindig csak morogsz mint egy öregasszony???
Ezt meg Én nem bántólag írtam!!!
Üdv!
Azt akartam hogy te gyere rá,mert igy egészen biztosan nem felejted el többet...A felületet az alapján a tutor alapján kéne amit belinkeltem neked, de szerintem ujra kell kezdeni mert az elejét ha megnézed a tutorban rájössz rosszul kezdted el.Érdemes a tutor alapján csinálnod elöször, aztán ha majd belejössz a prg-be akkor tudsz majd magadtol is bármit modellezni.Osnap:figy ott van hogy mid, near, point, ha ezeket a szavakat megnézed egy angol szotárban, akkor mindjárt látni fogod melyiket mikor kéne alkalmazni.
Egyébként megszereztem a rhino&flamingo bundle-t 102 mega ebböl a rhino 80-an.Megnéztem a régebbi ami volt nekem az 87 megát telepitett nekem 28-megás fájlbol a mostani 80megás meg 111-et, csak azt nem értem mi a franc az a többlet, hiszen semmit nem vettem észre hogy változott volna, majd jobban megnézem még hátha...
Meg sikerült megszereznem a rhino visual tips nevü jopár videobol állo oktato animokat,172 mega és a funkciokat mutatja be, mit mivel és hogyan kell csinálni, ha valaki majd mond egy tényleg gyors tárhelyet ahova fel lehet pakolni, akkor közkincsé teszem, de olyat mondjatok ahova 30-40-el lehet feltölteni minimum.
Ahogy már a múltkor említettétek, ne ebbe a fórumba irogassunk addig, amíg
össze nem jönnek a képek!
Nyitottam egy fórumot amibe addig lehet irni!
Persze csak ha ti is jónak látjátok!
3DS Max 5 - fórum 2
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
(csak nem jöttem rá, hogy kell neki egy cutting object 😊
A többi/lenti kérdésre válaszoljon aki tud!
Köszi.
Frank egész szép a fej. Nurbs-el csinálod?
SoftFX
Most kezdtem el délután egy fej megrajzolását...
Most itt tartok, remélem nemsokára elkészül!

Szuper ez a Rhino, de lenne pár kérdésem:
1: A lent lévõ képen látható 1 egyben lévõ curve, tudom kisebb darabok kellenek, de hogyan lehetne feldarabolni? Nem találok semmi olyat mint a Maxban a Break!
2: Milyen eljárással vigyem fel rá a Surface-t?
(négyzethálósra gondoltam, de ha tudtok jobbat írjátok le hogy mi és hogyan...)
3: Osnap-pal melyik módszerrel illeszem össze a dolgokat, ill. melyikkel ne?
SaWo: remek a gyárépületed + az ablak 😊
SoftFX
per aspera ad astra
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Amugy ha ilyen utemben haladunk, eszmeletlen gyorsan el fogjuk erni az 1000-et. Javaslom, 970 korul ideiglenesen terjunk vissza a 4-es forumhoz a reszletek megbeszelesere, tekintettel azokrra, akik nem icq/chat kompatibilisak (pl en : )
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
per aspera ad astra
Hát tuti nem az sg ftp lesz az :-)
Nikásze peeri menó

Nikásze peeri menó
De hogy szép képeket lássunk :-)
Szerintem mindenki küldje el annak a képnek a linkjét, ami szerinte a legszebb/nagyon jó/nagyon tetszik neki. És akkor az 1000.-ben, meg megjelenítjük õket...
Nikásze peeri menó