3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
És részletezhetnéd ezt a rés dolgot...úgye a ajtók és a motorháztetõ elválasztására gondolsz a kasznitól?
SoftFX
http://download.render.hu/Tutorial/3dstudiomax4.zip
Nem tudjátok hogy Motionbuilderbe csak a max meg maya alap csontozatát lehet betenni vagy kompatibilis a Character Studioval is?
Youth
Youth
Youth
Sawo: tuti lesz a gép, csak igy tovább!
Frenkie: gartula nagyon szép az autód, elég sokat dolgozhattál vele de megérte!😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Youth
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Gladiátor: Igen jó ötlet a biblia nekem is megvan nagyon sokat segít.
Bye
Youth
Valamint próbálgass, kattintgass. Ha rajtahagyod a cuccon a kurzort, kiírja a nevét (1ébként a Noise a Modify panelban van)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De azert ne ertsd felree drukkolok!!!!!!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Köszi
Így jobban át tudnám látni... ugye érted? 😊
Youth

Youth
Gladiator és Ron Ragm? Ti kik vagtok?mióta mexeztek?vagyis G. most szereztem me a progit...
Na mindegy, bármi segítség kell szoljatok.
ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezükre...
Club 3D ATI Radeon 9700 Pro 128 MB
Amúgy én elképzelni sem tudom, hogy lehet ilyen dolgokat csinálni. Majd holnap kiderül...
Akit a régebbi is érdekel az itt találja.
Start menü/discreet/3dsmax 5/licence configuration switcher: és networkre kapcsolsz.a crack mappábol meg bemásolod a fájlt
http://www.3dbuzz.com/
Szerintem elég egyértelmûen csinálják 2 férfi meg 1 nõ dumál és közbe a videón mutatják mit kell csinálni ha nem lenne hang akkor is érthetõ szerintem...
Youth