3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az elsõ autó, amit csinálok 😊
Azonnal csinálok róla kamerás képet is. Van bent kamera (elrejtve), csak rendernél elfelejtettem a perspektív nézetet átváltani rá. Mostmár tudom, hogy számít, és így jobban megnézve tényleg nagy különbség van a két nézet között.
A rács a valóságban ilyen ritka, de azért megpróbálok valamit csinálni vele.
Az ablaktörlõ most készül 😊
A textúrázással viszont gondom van 😞
András: Köszi, kipróbálom!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
DEamit mégis javítanék:
-a volvo jelnél a rács túl sematikus,szerintem kicsit görbülhetne oldalnézetben és lehetne sûrûbb az a rács.
já itt egy kamerás kép is!most vettem észre
na ez királ!
-maga a volvo jel is lehetne pontosabb
-még kéne ablaktörlõ,visszzapillantó
-és gondolom még materiálok is lesznek
frankó lesz...fõleg egy lánytól
csak így tovább
bocsh a flegma voltam
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Itt tartok a Volvo -val:
http://members.chello.hu/belim.aniko/volvo.html
Sok hiba van még benne?
Ja, kamera volt, csak nemrég kivettem (de vissza fogom tenni) 😊
Tetszenek az új cuccok...per aspera ad astra
Youth: Normálisabb megoldás nincs. Nem tudom, számodra mi lehet normálisabb. Hiszen a MAX-on belül egy unitnak azt adzs meg, amit akarsz. 1 km-tõl 1mm-ig, bármit. És mivel ez egy virtuális világ, ennyi port elég ahhoz, hogy egy 2,23 unit hosszú valami 2cm 23mm legyen, ha 1unit=1cm...
Szal nem tudom, minek ennél reálisabb mérték... Várj, van egy ötletem: Filctollal és vonalzóval mérj fel 2,23 cm-t a képernyõre, és scaleled az objektumod, amíg pontosan nem illeszkedik. Így már tényleg 2,23 cm lesz!
per aspera ad astra
de egy kulso objektumnal nem, nekem ugy tunik nem lehetseges.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
1. allitsd at a units setupot>Customize menu/units setup...
2. snap...
3. kesz....
2 verzio.
1 csinalsz s meretut
2 snap on
3 felnagyitod akkorara amekkora kell(snap maj odaugrik)
/alterbnativ, jobb gomb a scalen es beirod (ha tudod)
csao 😊)
Figyu!!!!!
Frenkie mondta hogy szóljak ide mert hogy mi lesz az 5k-s parkolós dologgal... én továbbítottam az üzenetét... a többi a ti dolgotok
Sok szerencsét!!!
Youth
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hogy lehet maxban megcsinálni hogy egy test hossza mondjuk legyen 2 cm és 3 mm tehát 23 miliméter... hogy tudom ezt mérni? vagy a rácsozatot úgy beállítani hogy miliméteres legyen vagy ezt nem lehet csak a rhinóban?

Youth

Nem tudom milyen gépek lehettek... Ha a Brazilnak 70 órás rendert kellett nyomnia a legutolsó képhez.... 😊))
per aspera ad astra
Kísértetiesen emlékeztet engem ez a fórum-engine átalakítás a "nagyobb" motorokra. Hmm... Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e más apró kis praktika...
Ja, mellesleg: Ti nem tudtok aludni??!
per aspera ad astra
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Ez a fazon nem normalis!!! 😊
más: lassan kéne csinálgatni a parkolós projektet,nem gondoljátok?
http://www.vrayrender.com/stuff/raycaster/
Mas, kepzeljetek ma nem futattam semmilyen 3ds programot (hajnalt leszamitva) tehat amikor reggel kikusztam az agybol azota nem inditottam sem modellezot, sem renderert, sem landscape generatort semmi. Ha hiszitek ha nem ilyen gyakorlatilag 8-9 honapja nem volt. Tutko. Csak most vettem eszre mennyire orult vagyok... 😊) Na mind1 szep nap es most mar nem is fogok.
A MAX-os problemádra csak annyit tudok mondani, hogy a mat. edittoros dolog nekem is elõjött, és akkor készült pár olyan file is, amit megnyitva még most is bármikor ki tudom fagyasztani a MAX-ot... Mást nem tudok mondani én sem, mint Nenad: Reinstall vagy repair, bár nemtom, hogy az megoldja-e. Az új install nekem bevált.
U.I.: Brazil is szarakodhat. A legelsõ tört verziók törése eléggé instabillá tette a licensz szoftvert, ami ehhez hasonló hibákat készített. Legalább is én így tudom...
per aspera ad astra
. Nagy szívás, ha pont a TT-d teste szar 😄
K.András:
Ami a tüzhelyen lévö platnikat illeti ( azok a bizonyos körök amik felforrósodnak) itt az üveg lap alatt vannak és igy tök sima az egész felület, ez már egy nagyon modern tüzhely. Ha lesz idöm megmodellezem az egészet.
nenad: a remote linket meg állítolag engedélyezi a redrival csak mindig valami probléma van az egész cumóval.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
NAGYON SZAR EZ A MEX!2 HETE NEMTUDOK HALADNI MERT MINDIG BEFAGY EZ A ASZAr!!!APPLICATION ERROR VAN ÉS MINDIG CS UGY TUDOK REDNERELNI MEG EGYÉLTALÁN BELÉPNI MTL EDITORBA HOGYHA UJ MEX FÁJLBA MERGELEM ÁT A OBJEKTUMOKAT!NAGYON IDEGEÍSÍTÕ!NEMTUDTOK VALAMI MEGOLDÁSt???SÜRGÕSEN!!
Phatom: szép a fej de nincs szeme
na van macskaköves textúrátok??
képzeljétek mit álmodtam:
Mi fórumozók csináltunk magunknak egy törzshelyet valahol a Bakony tetején,ahol nagyon szép volt a kilátás,szal a fák meg bokrok közepén volt a hely,ott volt mindenki,és vittünk nyolc kurvanagy hangfalat(mint a koncerteken)meg egy konyhapultot meg egy hûtõt tele sörrel!utána meg mindenki bemutatkozott,de aztán felébredtem 😞

Amúgy emberi fejet akarsz csinálni vagy ilyen kitaláltat? mert ha valóságos emberi fejet akkor szerezz be egy ember fejének oldalról és szembõli képét és ahhoz igazítsd a vertexeket...
Amúgy szép munka!!!! Csak így tovább!!!
Youth
nem tud valaki bõr skint a fejhez?
shave and haircut mikor fog megjeleni?

The World is Yours

Nah ennyit errol 😊3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

NA mind1. A lényeg, hogy a kép ott van, és elõ lehet csalogatni. Legalább nem olyan szürke, és unalmas, hogy: "Hé, megint egy kép, karaj, és megjelenik, karaj... "
Jól néz ki a sütõ. Elég király designje van. El tudnám képzelni a konyhámban... 😞 Fénykép teljesen? Vagy már ez is modllezve van. (Mármint a kapcsoló+szabályzó gombok), ha modellezve ven, akkor sorry, nagyon jól sikerült! 😉
U.I.: Én is láttam a legelsõ képet, ergó szerintem csak a linket rontottad el a másodiknál. 😊
per aspera ad astra