63014

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• maxOSsrac
    hali mindenki!

nemrég kezdtem maxozni, és odáig eljutottam, hogy nagyjából tudom használni az edit poly eszköztárat. de az a problémám, hogy ha kijön egy háromszög valahol (és ugye a meshsmooth-nak négyszög kell), akkor azt hogy "négyszögesítem"? Rajzoltam papírra egy csomó lehetőséget, hogy pl. a háromszög belsejébe rakok egy ötszöget és akkor ha összekötögetem a megfelelő vertexeket, akkor kis négyszögek lesznek, de így sem jó, mert pár kóbor háromszög még mindig marad. egészen odáig jutottam, hogy ötszögekbe kezdtem rakni tizensokszögeket, de hát eredménytelenül...
    nagyon fontos lenne, ha valaki tudna mutatni egy-két háromszög kiküszöbölési módot!

és még olyan problémám is akadt, hogy voltak tárgyak, amiket edit polyval csináltam ugye és tökéletesen csak négyszögek voltak benne, viszont a renderkor (vray) pl noise-t rátéve még a materialra meg ward anyaggal bizonyos subdiv mennyiségnél (18-20 felett főleg) össze "krixkraxosódott" a ráhúzott material... mitől lehet ez? természetesen tettem rá uvw map-et

köszi előre is!

maxOSsrac
  • Free
    reaktoros anim :c)
  • Fisch
    mit ismertem el?
  • Free
    nah L megyek pár napra és pörög minden

Nenad: boldog szülinapot így utólag is
    Neo: Köszönöm az elismerést
    Thomas: Jók a képek, probálom én is behozni a lemaradást reactor ügyileg :c)

• ThomasGins
    Egy kis NFR :)
  • Aldaryn
    Márpedig a banner nem vicc. Jó pár hónap intenzív tapasztalása után lett az, ami.
  • scorpeeon
    hát nekem most jött be először, lehet h eddig a net volt a szar vagy a böngésző szarakodott... hahaha deviccesvoltittvalaki
  • grizzly21
    vagy most nézte meg először:)
  • ThomasGins
    Lehet h már egy hónapja irta:)
    Napcsúszás:)
  • Aldaryn
    nemtom, nekem úgy tűnik, hogy már vagy egy hónapja ez. :)
  • scorpeeon
    namilyenjófejlécünkletthirtelen :D
  • Atika :o)
    Esetleg a #23865 valakinek valami otlete??
  • Aldaryn
    Mert a demóra gondolom nincs tech support. Maximum, ha az ember el tudja adni, hogy valami nagy cégtől ír. :D
  • InfectedMann
    jó5let ! bekell vetnem angoltudású ismerőseim :D
  • Malakai
    Miért nem kérdezitek meg tőllük? ;)
  • InfectedMann
    mindegy ez a format c: régóta jár már a gépemnek mert tele van ez a hülye windows már minden szarral !
  • InfectedMann
    most írtam én privit :D
  • scorpeeon
    Infected, nekem is ugyanez volt, és még vki írt nekem privit h nála is így van szóval nem vagy egyedül a problémával...
  • InfectedMann
    nah visszaolvastam és látom más is szopott ezzel és nem tudta megoldani :S
  • InfectedMann
    Ellenőrizd hogy vannak-e megfelelő jogaid / privilégiumaid hogy elinditsad a rendszer szervizt !

grrrrrrrrrrrrrr

..........om ebbe a ......... windows-ba
  • InfectedMann
    XP sp2 van fent de az nem lehet gond mert havernak is sp2 mellett van fent az max 8 :S
  • InfectedMann
    rendszergazda vagyok igen !
    meg is néztem :)
    szóval nem tuidom milehet a gond :(
  • Dichter
    Rendszergazda vagy a gépen? Mert a hibaüzi szerint nincsenek megfelelő privilégiumaid.
  • InfectedMann
  • InfectedMann
    Ilyen hibaüzenetet kapok max8 telepítése közben.
    Hivatalos oldalról szedtem le mint tiral verzió szóval nem warez-es DC-s torrent-es.
    [IMG]http://infectedmann.partysite.hu/hibaSUXX.JPG[/IMG
    valami tippet.
    Egy haverom aki régóta maxezik aszonta format C: :D
    de ha ti esetleg tudtok valami más megoldást szívesen veszem :)
  • Atika :o)
    Sziasztok nekem lenne egy olyan problemam hogy NURBS -al modellezek valamit es ahol illeszkedik egymashoz ott res van ez mitol van??

itt a kep hogy mirol is van szo
  • Malakai
    Én se olvastam a fórumot... Szóval Boldog UtóSzületésnapot, Nenad! :)
  • ThomasGins
    Majd nyugdijas napjaitokon eszeljetek ilyeneken:)
  • Aldaryn
    Micsoda szerencse, hogy mind ha csak kcisit is, de különbözően gondolkodunk. :) Mi elnne a világgal optimisták nélkül. :)
  • Mayer
    "A boldog szülnatopt" egy nagyon szép és nagymúltú üdvölés. Nem azért van, hogy figyelmeztessen a halálod közeledtére vagy hogy létével kövezze az utadat a sírig, hanem azért, hogy mikor egy újabb év eltelik felhívják a figyelmedet arra, hogy egy év alatt bölcsebb lettél, több lett az élettapasztalatod és legyél erre büszke, és hogy a következő születésnapodig tegyél meg mindent annak érdekében, hogy minél több tapasztalatod, élményed legyen. Gyakorlatilag életed legfrissebb egy évének megkoronázása a aszülinap.

Én így látom :)
  • putyi
    az f-edge helpet magtaláltam és felraktam. megtalálni a net-en kb 2 perc alatt történt.
    tanulság: nem elég a google, elis kellolvasni amit kiír.
  • Aldaryn
    Tényleg... ti szeretitek a szülinapokat? Én kifejezette gyűlölöm a sajátjaim. Mintha midnenki arra akarna hatvényozottan felhívni a figyelmem, hogy minden igyekezetem ellenére újabb nappal közelebb ahhoz a bizonyoshoz. :)

Szóval, számomra a "Boldog születésnepot" egy eléggé morbid, sőt, groteszk "jókívánság". De mégis mondogatom, hiszen ez a társadalmi norma, és más meg örül neki, szóval, főleg ez utóbbi miatt, minden ok megvan rá, hogy használjam.
  • Aldaryn

Boldog szülinapot Nenad!

(ugye jobb később, mint soha. :) sajnos én se tudok mindig erre járni mostanság.)
  • grizzly21
    nincs velünk? eltávozott?:(
    :D
  • MrGeE #23856
    Boldog szülinapot!!!
  • ThomasGins
    BSZ!
    Rendert neki!:)
  • nenad
    Koszi!
  • Evogordon
    Lehet hogy már nincs velünk de akkor is