63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hja, fura, majd 1,5 méter van a székek és a fal között. olyan jó 4 m széles a terem, nem tudom, hogyan lehetne ezt jobban érzékeltetni. -
4D #29747 Egyre jobb.Btw nekem kissé szűkösnek tűnik a fal, és a székek között, de lehet, hogy csak a perspektíva miatt tűnik úgy. -
4D #29746 Jó lett a kefe. -
tesztrenderben még nem törődök a zajjal, épp elég lassú így is. Irradiance mappal egy óra, ilyen qmc-vel meg 4.
Az AA viszont nagy gond, mivel arról tudni lehet, hogy a korrekt render output. Sajna. z image samplerer átlagolgatása, és a HDR renderelés ezt a végeredményt adja. Nem bug, hanem feature. :P Persze, van rá megoldás, csak akkor elvesztem a fasza HDR postprocess lehetőségét. -
Nagyképű:) Még egy kis caustic-kal megnövelhetnéd 1 nappal a renderidőt:)
Papirzscsi: Frankó lett a kefe,szőr mivel készül? -
Ronin666 #29743 Baró lett nagyon.
Nekem kicsit gyenge az AA minősége és lehetne hangyányit kevesebb zaj a képen, akkor tuti lenne. -
próbálgatok, kicsit sárga lett. -
szijjasztok, meg tuggyátok mondani h hogyan lehet kép méretet kicsinyíteni? -
Naggyon állat lett :c))))
Kira :c) Süti na ilyenekrte gondoltam amikor a szőrös projeckt beindúlt .. nekem nagyon bejött :c)))) -
Megnézem ezzel mit tudok elérni.
Lehet kicsit hülyén írtam le mit akarok. Megpróbálom mégegyszer. Tehát. Van egy járművem aminek van 6 kereke. A kerekek ugyan úgy néznek ki. UVWvel szétszedem a modellt, hogy legyen egy alapom amit textúrázhatok. Ez mind szép és jó, csak ekkor még mind a 6 kerék rajta lenne. Úgy szeretném megoldani, hogy a végső textura mapon legyen egyetlen egy kerék (és persze a jármű többi része), és annak az egy keréknek a textúrája a többi kerékre is rá legyen húzva. Valaki itt betett egy tankot. Pl ha annak a kerekeit akarom letextúrázni a tankal együtt, akkor ugye fölösleges az össze kereket külön textúrázni. Elég lenne egyszer és azt az össze kerékhez hozzárendelni. -
Szőröztem.
-
Sztem megoldás az, ha az egyik kereket betextúrázod, majd a modifier sorból (vagy mittomén hogy hívják) egy copy/paste paranccsal bemásolod a többi kerék modifier sorába is. Akkor felhúzódik a kerékre a textúra ugyan úgy mint az elsőre.
Vagy az első kereket klónozod. -
nenad #29736 tudod -
nenad #29735 es a kereket nem tudom copyzni??? -
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok, mivel még gyerekcipőben járok a maxal :).
Az lenne a kérdésem, hogy van egy adott modellem, aminek van tegyük fel 6 kereke. Eddig nincs is gáz. a modellt simán meg is csinálom, viszont UVWzni akarom, de nem akarom az összes kereket külön külön lefesteni. Erre kéne nekem valami megoldás, hogy a végleges textúrámban csak 1 kerék textúra legyen, viszont az az összes kerékre érvényes legyen a modellen. Bocs ha kicsit hülyén írtam le. =) Előre is köszi. -
Rees #29733 Köszönöm, erre gondoltam! -
4D #29732 Már ha erre gondoltál.
Lightning -
4D #29731 Nekem is. -
4D #29730 Én a digimation lightning-et javallom
Lightning -
Rees #29729 De sajna animálva kell:(
-
inferior windows még alakul. megtetszett. -
Particle Flow... :) de hogy hogyan, arról gőzöm sincs. Ha nem animálva kell, akkor legegyszerűbb, ha lemodellezed. -
Rees #29726 Sziasztok!
Tudtok nekem mondani valami megoldás szikrára ill. ívhúzsra? -
Szerintem főleg azért, mert kezdőként egy diffúz felület, egy doboz, vagy bármi, főleg GI és hasonlók nélkül elég laposan szokott előjönni, és a tükröződés, fénytörés valami látványos ehhez képest. Főleg igaz volt ez régebben, amikor ilyen hatsáokat még játékokban sem láthattunk nap mint nap. :) -
4D #29724 Hát ja. A pluginmentes alapok. Igen igen, az első vizek, tükröződések, üvegbizb@szok.
Azon már én is töröm fejem, hogy miért annyira fascinating a tükröződés, meg a víz, szinte mindenki "3D-s evol"-jában. -
Tök jó ilyen időutazós tutorokat olvasgatni. :) Thx a linkért. Amikor még a raytrace shader scanline-ban egyet jelentett a döglassú rendereléssel, főleg, ha még antiA-t is kapcsolt hozzá az ember.
Emlékszem, mikor életemben először gyártottam raytracelt tükröződést egy vízfelületre, és lélegzetvisszafolytva figyeltem, hogy basszus, ez télleg víznek néz ki. ^_^ -
Használj intelligens browsert. ;) -
4D #29721 Látom te se tudsz pihenni. -
4D #29720 Tök jó kompakt jószág lett. Hajrá a textúrával. -
4D #29719 Ááá siiiiii.THX -
Akkor még1x ékezet nélkül :/
[URL=/forumkepek/2006_06/tank_new.jpg]tank #1[/URL]
[URL=/forumkepek/2006_06/tank_new2.jpg]tank #2[/URL] -
Mert ékezetes..
ú = %FA -
Most raktam össze egy ablakkeretet, nyithatót. Vazze. Nem egyszerű... A fene se gondolná, hogy az egészet ki kell számolgati, különben az ablakszárnyak egymásbaütköznek, stb... -
köszi szépen. -
4D #29712 Nem látom a képet
-
4D #29711 Ízirájder öcsém 
Glass -
Jah, nem, vagyis volt fent AURA, de nem nagyon foglalkoztam vele, azt az elhalást tuti meg lehetne csinálni mondjuk... :) -
Sziasztok! Egy ideje már olvasgatom a topicot, csodálom a képeket. Nagyjából fél éve maxozom, gondoltam (kitudja honnan :D) megmutatnám az első komolyabb termésem. Kíváncsi lennék a véleményetekekre. Textúra nuku, mert nem értek hozzá, és őszintén szólva egyenlőre nem is izgat, de beletanulok majd :).
Jah, és egy két:
[URL=/forumkepek/2006_06/tank_új.jpg]Tank kép #1[/URL]
[URL=/forumkepek/2006_06/tank_új_2.jpg]Tank kép #2[/URL]
18605 face -
4D #29709 Ízirájdrer öcsém.
-
az igaz,hogy legalább 3x mondtátok,de egy link sem volt.... na mind1. majd valahogy rájövök.meg ha msot minden gombot is végigbaszogatok,akkor sem fogom megtalálni az üveg hatást