63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Sonajk @:o)
    Kedves Vakló! (Ez még nekem is teccccccik )

Szóval, mit gondolsz? Szerinted nem tenném, ha kiderülne ezekből a (könyvtár) nevekből, hogy egyáltalán miről is szól ez a történet? Na akkor most szeretném, ha ezek alapján te felmennél a netre és megkeresnéd, hogy mik is ezek.

Bosszús lettem nagyon,
    Vaklót agyon csapom.
    Illan már a mérgem,
    Segitsetek, kérem.
  • Redfox
    Tudna valaki fa texturát egy asztalhoz, mert most dobtam össze egyet, egy óra alatt, és nagyon kéne?!
    Előre is köszi, és link is jó!
  • Quasar
    :) áááááhh azért volt furcsa az a modllezés szó. Leesett.
    Bocs mindenkitől azért amit belinkeltem. Tényleg sajnálom.
  • Aldaryn
    JAJ poénkodtam. Bocsesz. NEm volt elég könnyen megfejthető. :DDD Sorry.
  • FRenkie
    Amennyiben az ősi ork balta megfeleltethető egy ősi zip féle csomagfeltörőnek, szívesen állok rendelkezésedre!
    :D
  • Quasar
    Frenkie: ÉN kérdeztem kód feltörő után, de már meg van.
  • Aldaryn
    Ork balta.
  • FRenkie
    Hi!
    Aldaryn:""Nemtud valaki egy zip féle csomagolás kód feltörőt? :/"

Frenkie épp most modellezett egyet, keresd őt!"
    ezt nemértem ?:(
  • Quasar
    Én sem, de most csoró vagyok, s nem tudom mikor lesz vége. Már haza mennem sincs sehova. Anyám még az ágyam is eladta alólam. Komolyan. Egyetlen tulajdonom ez a számítógép. Többször igérem nem teszem be.
  • vaklo
    mivel van internet elérésed, megkeresed a gyártók honlapjait ás megtudod - hoppá!
  • Nyiri
    Ezt nem gondoltam volna rolad.
    Hoppá!
    Az imént említett Ftp-re feltölteni is tudok, nem csak letölteni.
    Ez nagyszerű.

Tényleg. Kéne egy kis segítség (bár ez így lehet, hogy bolondság). Itt vannak a pluginkönyvtárak nevei. Melyik mi lehet?

1. CEBAS_FINAL_RENDER_STAGE-1_SP1_FOR_3DSMAX6
    2. fr stage 1 max 6
    3. rpccreator
    4. VRayInstall_Adv10903m60
    5. Digimation.Flatten.full.version.inc.max6.support-VOX
    6. Digimation.SpeedTree.2.03.full.version.inc.max6.support-VOX
    7. Digimation.TreeFactory.full.version.inc.max6.support-VOX
    8. 666SITNI.SATI.DREAMSCAPE.V2.1.FOR.3DSMAX.V6-DWP
    9. SITNI.SATI.AFTERBURN.V3.1.FOR.3DSMAX.V6-DWP

Ha valakinek van valami ötlete, kérném szépen ossza meg velem, mert nekem gőzöm sincs róla.

Előre is Thx.
  • Quasar
    Ha valakit érdekel e-mailes pénzkereseti lehetőség, akkor copy ezt.

http://www.mailtronic.hu/?ref=quasarion
    Thx és elnézést a figyelmetlenségamért, bár talán ez betudható annak is, hogy eltökélt szándékom végigolvasni az eddig leírtakat. Én becsülettel el is kezdtem, csak odáig még nem jutottam el.
  • Redfox
    Szívesen, bár nem túl nagy dolog, csak egy gagyi karácsonyfadísz, amit 5 perc alatt csináltam.:)
    Egyszer már belinkektem: #8413-es hozzászólásban.:)
    Nem osztanád meg valünk, azt az elkészült egyet (persze csak a képét és természetesen csakis szabad akaratodból @:o) ).
  • Redfox
    Én is innen szedtem le.:) És egyébként én is csak pár hónapja kezdtem el, de már három modellem van, ebből egy készült el, kettő fél állapotban.:)
    Hát akkor kezdeném szépen sorba.

Quasar!
    3DS Max v6.0 (3CD a full) DC++ Koli és Matrix hubokról származik. Ha valakit érdekel a ripp (teljes értékűen használható, csak a textúrák és más sallangok hiányoznak belőle) letölteheti a
    Cameleon warez oldalról. Nem kell fizetni érte. Nyomj egy "belépés"-t alul és megtalálod.

nenad_v!
    Hát igen. Részben valóban osztom az álláspontodat.
    Max 6. pluginokról csak annyit, hogy én már szedegettem egy jó párat erről - ftp://203.250.86.71/13/031022150238p/tmp/FE_03/Plugins Max - az ftp oldalról. Ha jól látom, talán Max 6 Iso is felkerül ide. A sebesség stabil 50-60k körüli. Egy szimpla Total Commanderrel "anonym" simán fel lehet lépni rá.

Aldaryn!
    Remélem a gépemmel nem lesz baj. A vas egy Intel P4 2,4/533, 1GB DDR333, MSI Gef4 Tit4800SE8 128MB DDR, 140GB HD, 2db 17" LG Flatr. Szóval talán menni fog. Nem is ettől tartok igazán. Inkább attól, hogy hamarosan kibuknak a programban maradt hibák, és akkor jön majd a verziószám váltás, mint ahogyan az 5-ös verziónál is történt.
    Szóval én igazából csak ettől tartok. Az biztos, hogy próbaképpen felteszem, aztán majd meglátjuk.

Eddig ti segítettetek nekem, de talán most egy kicsit ebből tudtam visszaadni.
  • Aldaryn
    "Ami nyilvanvalo: Magasab verzioszam tobb hibajavitas funkciot hoz magaval..."

és magasabb gépígényt! MAX esetében legalábbis... :((
  • Quasar
    Meg is írta? Nagyon tud a gyerek. Én csak egy mezei vegyész vagyok, én nem tudok programozni. :(

Frenkie: Ha van ilyen zip kód feltörőd plz juttasd el hozzám.
  • Quasar
    Ja és honnan szedted le a max6-ot, mert nekem is kellene a cd-s változat.
  • Aldaryn
    "Nemtud valaki egy zip féle csomagolás kód feltörőt? :/"

Frenkie épp most modellezett egyet, keresd őt!
  • Quasar
    Én meg most kezdtem fél éve. Még mindig csak az első modellem szépítgetem, azzal amit itt felszedek. A hátsó lámpával meg már tele van a .......
    Szóval én az ötössel kezdtem, majd 5.1, és hatos. A hiba ablakot már én is eklő tudtam hívni.

Nemtud valaki egy zip féle csomagolás kód feltörőt? :/
  • Aldaryn
    Hát a 6.0-t.... :DDDD

Nem, használom én a MAX 6-ot, csak a programozók tényleg egy rakatt poént belenyomtak. :) Vagyis, amin csak nevetni lehet, mert sírni már fölösleges... :(
    Szia!
    Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy te nem használnád???
    Akkor most mit tegyek??
    Meg van 3D Studio, 3DS Max 3.0, 3DS Max 4.0, 3DS Max 5.0, 3DS Max 5.1 és most már a 3DS Max 6.0.
    Te mit tennél fel, ha most kezdenéd.

[szi=blue]Lehet, hogy engem jól fenéken kéne billenteni, hogy ennyi 3DS mellett, csak most kezdek el foglalkozni vele? Jobb későn, mint soha!!!
  • Aldaryn
    Sok sikert a MAX 6-hoz. :]

A legpoénosabb fejlesztés szerintem, hogy ugyan olyan "Error report" párbeszédpanelt kapott, mint az XP... :) Mondhatni ironikus. Legalább humoruk van a fejlesztőknek... :]

Hmmm... én most sehol sem érzem jól magam, sőt, mindenhol kifejezetten sz@r a kedvem, matematikai logika szerint így csöves vagyok. Ja, lehet benne valami. (...) A MAX fórum állandó bagázsa eléggé segítőkész, meg jófej, úgyhogy szvsz jó helyre jöttél...
    Sziasztok!
    Jó reggelt mindenkinek. Ma eljön az igazságpillanata (lejött a full 6.0-ás Max). Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mennyivel van több a könyvtárakban, mint a rip-ben. Na most megyek is telepítgetni.
    Hoppá! Hát majdnem elfelejtettem. Az éjszaka végig néztem (az oldal címét Frenkienek köszönhetem ), egy Fiat 500 készítésének lépéset. Nem semmi. Rengeteg dolgot megértettem (még ha csak elméletben is). Ha valakit érdekel látogasson el a
    http://free.x3.hu/klub3d/fiat500_karosszeria_01.htm
    oldalra.
    ByE all

Szeretek idejárni, mert itt segítenek nekem. Ahol segítenek nekem, ott jól érzem magam. Ahol jól érzem magam, az-az otthonom. Akkor én most hazaértem?[szin]
  • FRenkie
    teny skacok.
    WARCRAFT 3 WALLPAPER VOLT A REFERENCIÁM
    a blizzard.com on fent is van.
  • Quasar
    Megnéztem. Tényleg olyan. Bocs.
  • Madmaxx
    van orkpajzs és orkbalta referencia? :)) blueplan? how to build an orc shield and orc axe? :)
  • Redfox
    Nekem tetszik, tök jó lett. Szépen ki van dolgozva a pajzs is, a rozsda meg minden, jó az összkép. Gratula!;)
  • FRenkie
    az arányokat referenciáról néztem.
  • Quasar
    Tudom,hogy az én véleményem nem sokat számít, de szerintem, a pajzs túl kicsi a baltákhoz képest. Nem tudom mekkora egy orc, de szerintem nem az embernél kissebb. Nos ha az orc megfogja a baltát, de rendesen megmarkolja, akkor szerintem akkora az ökle mint a pajzs. De ha ez hosszú fejsze, akkor meg vastag a nyele. Lehet hogy egy orc arányai nem olyanok mint az emberé, de akkora keze nem lehet hogy megfogja a fejszét, azután meg védje magát azzal az öklömnyi pajzzsal.

De mindent öszevetve tetszik az ötlet is meg a kivitelezés is, csak az aránykkal nem vagyok kibékülve.
    De jóóóó!!!!

Én még mindik a Skyline-t csinálom. :(
    Ha kész lesz a versenyre esetleg be is küldöm :)
  • FRenkie

Itt van a baltás képem.
  • FRenkie
    nincs mit!

de egyet mondj meg!
    ez mi? @:o)
  • LionTR
    Jo hetveget mindenkinek, en huzok haza! :)
  • Aldaryn
    Jelenleg csak azon "elérhetőek", emelyek a BETA tesztlapon fenttvannak. Ha nyomsz egy vissza-t a d20 makingof menüjében felül, akkor bedob a makingof-ok menüjébe, onnan meg el tudsz már menni mindenhova.

A régebbi tanulmányok fennt lesznek, csak a szedést, meg a külalakot kell az új design-ra igazítani. Viszont idő, nos, az megint nincs... :DD
    Szé jó reggelt mindenkinek. Ébresztőőőőő. Hasatokra süt a nap .
    Köszönöm neked "Istenem"!
    Szóval a viccet (bár ez nem volt az @:o) ) félre téve tényleg nagyon szépen köszönök előre is minden segítséget.
  • FRenkie
    neked a Lathe nevű módosító(modifier) kell!
    Megrajzolod a pohár keresztmetszetének a felét,
    és a módosító ráadása után a max gombot megnyomod, és a szöghöz természetesen 360° at írsz.a segmens gondolom egyértelmű.