63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szevasztok!
íme egy újabb render:

Szerintetek a dugóhúzó hogy csatlakozzon a villanykörtéhez? -
Szasztok!
milyen régen írtam ide... szóval:
Tudnátok adni tanácsot vagy plugint tűzkészítéshez max5-höz vagy 6-hoz?
Flego: kezd alakulni a legojárműved! jó lesz, csak így tovább! :) -
nenad meg szep hogy nem kegyelmezek:))))) Feladni? Neeeeeeem! Rengeteg idom van benne ezt vegig viszem barhogyan is!!!!! -
Redfox #10466 Nekem bejön. Csak látnánk már az egészet.;) Hobbi szinten még most is Legozok.:D A haverommal a múltkor építettünk fel egy komplett várost.:)
Na jóccakát! -
nenad #10465 amugy nem kegyelmezel, latom vrayben az alap beallitast hasznalod ami szuper minoseget ad :) -
nenad #10464 bazzeg flego, ha feladod elmegyek es elpahollak! MaxNurbs felejtos darab.
RhinoNurbs, De most kiserletezem ki vajon valosagban mennyit lehet nyerni rajta... -
eddig eljutottam megcsinalom ha fene fenet eszik akkor is!:)
-
ehh:) max nurbs? erdemes foglalkozni vele? -
nenad #10461 vraymeshez kell valami script ugy halottam. A kapaciatas az konnyen meglehet komam...
modellezed le az egeszet rhinoban...
-
hi.....keresema DOSCH Human Eye-t,sajna a dc-n a "korrekt" user kipattant és még 1 db .rar kellene...máshol nem láttam tömöritve..valakinek megvan? -
nenad: szerinted elkepzelheto hogy mire osszerakom az egesz autot, ilyen mennyisegu polygonbol, nem lesz elegendo kapacitasa a gepemnek a renderhez?
Ez a Vraymesh meg erdekelne Aldarynnak nincs valami tapasztalata? -
nenad #10458 igen, mind1ik vieportban (kiveve a perspectiveben) tedd bounding box modba, igy akkor csak egy befogalalo tombot latsz...
Illetve a vraymesh is megoldas, csak nemtom hogyan mukszik. :( -
brdEE #10457 http://brdee.uw.hu
tehetségkutatás... -
nenad: most frankon kirendereli a dolgokat, de borzalom a viewportban mozgatni a dolgokat! Eszmeletlen lassu, van mas megoldas is esetleg? -
koszi nenad!
Tudomasom szerint nem szegtem meg semmilyen szabajt!
Nem vagyok sajatmagam ellensege. -
nenad #10454 ja... es meg 1 jo tanacsa, ha mar vrayt hasznalsz, hasznalj vraymaterialt! ;) -
nenad #10453 hat lehet megszegtel vmi szabalyt nem? :))
A vinyodon csak rajta van nem...?
privatban a link...
-
Hm...kurva vicces hogy valaki fullra letorolte a freewebes tarhelyem! Koszonom szepen, rendes ember lehetett, hogy fordulna fol!!
nenad amit tegnap letoltottel tolem max scenet felraknad valahova, mert az en tarhelyemen mar semmi nincs, az a file is elveszett:( -
nenad #10451 amihez vraynek nem volt koze, es hat neki nem maradt semmi :) -
nenad #10450 culram, ez a vray internal veziojanal van, le lehet limitalni a maximum memoria felhasznalast. Jelen esetben azonban az volt a baj, hogy a lowpoly testek, meshsmoothal torteno mahinalasa marha tul sok memoriat kajalt meg -
nenead: köszi szepen! Most mar vilagos a dolog! Sajnos csak 512MB RAMvan de hamarosan szerzek meg fel Gigat. -
Culram #10448 Hol lehet a memot nagyobbra állítani? Ez a felhasználhatót jelenti? -
nenad #10447 tehat ha instancolsz memoriat takaritasz meg...
Azonkivul ez a verzio (vray)bugos rendesen, ha szol hogy baj van csak nyomj oket es szepen lerendereli, vmi kisebbproblemaja lehetett.
Ha 1gb memoriad van akkor allitsd a memoriat nagyobbra...pl 600MB, es akkor megint kevesebb gondod lesz.(dynamic memory limit) -
nenad #10446
-
nenad #10445 elmodnom, polymodelleing=szivas mind idoben, mind a model (meshsmothed)polygonszamat illetoen. Nagyon nehez olyan modon megoldani a smoothot hogy a vegeredmeny olyan legyen hogy tenyleg csak annyi poly legyen amennyi kell.
De amit mondtam, tehat megvan a model, raengeded a meshsmoothot, es nem a render valuesnel hanem felette allitod a ilterationst9(2). Utan a modifieren jobb egergomb click "collapse to" aztan valaszd a yest. Megvan az uj meshed...(tehat ami mar a vegso kepet mutatja sima stb)(es sok felesleges polyja van)
Ezt a mesht masolod le, peldaul ugy, hogy shiftel raklikkelsz, es valaszd az instance opciot, igy 3dsmax nem tarolja az uj (lemasolt) meshedet a memoriaban...
Azonkivul a renderer is azonnal hozza tud fogni a dologhoz es nem kell maxal kinlodni elotte ami jelen esetben igen sokat jelenthet, mivel nem sok memoriad van.
De hogy erzekeltessem a peldat...
A Kep TERMESZETESEN... FleGO munkajat dicseri!
IMG]http://www.freeweb.hu/losbellos/testrender.jpg[/IMG] -
meg nem hasznaltam ezt az instacolast, hogy kell? -
ezt nem egeszen ertem:(( -
nenad #10442 hat, ne csodalkozz, meshsmooth szepen lezablaja az osszem memoriadat... azt kene megcsinalnod, hogy 1 darabra raengeded, aztan instancolod, de ami meg jobb lenne ha polygonban meglenne (meshsmootolt verzio) es azokbol tenned ossze instance modban. -
remélem jó -
nenad ez lesz az:) -
nenad #10439 ha nem nagyobb mint 1 mega, asszem ekkora a limit -
nenad #10438 ahova akarod... nekem mind1, freewebre is jo. -
freewebre hova?
milyen cimre? -
nenad #10436 flego,szarul jott at, tedd fel a freewebre, csak 163kb jott at es azt irja ki damaged... -
nenad mindjart kuldom a dolgokat -
Culram koszi probalkozom.
Frenkie mar en is nagyon varom!! -
FLEGO-> nagyon tetszenek a legódarabok, már alig várom hogy fog kinézni fullosan! -
ok...köszönöm.... -
nenad #10431 [email protected] -
nenad #10430 ugy hogy jobb gomb a modositon es "collapse to" majd "yes"