63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• youth #12191
    kompozittal még szebb is lenne a végeredmény, ha a kocsit is megcsinálod photorealre és jól rákompozitálod nem mondja meg senki hogy mi nem fotó... Én tuti így próbálnám...
  • youth #12190
    Igen XSI 4.0 nagyon állat... nem kellett sokat keresnem hogy megtaláljam amit akartam... És itt a Mental ray nagyon szép képeket nyom... azt nem értem hogy ugyanaz a MR van Maxban, XSIben, Mayaban akkor Mayaban miért nem működik olyan olajozottan a dolog??? :(
    De mindenképpen meg akarom tanulni az MR-t mert ez így nem állapot :) Ha elkerülök valahova majd egyszer ahol MR lesz akkor nem akarok nagyot koppanni... érted... amúgy meg tényleg király a v-ray nem vitás...
    Megnéztem a turtle-re gondolsz? Köszi, de inkább az MR-t szeretném jól kiismerni :)
  • petesilver
    Kérdés: leszedtem vagy 6 tonna képet, úgy döntöttem, hogy indianapolisban lesz pitre helyezve az autó. Namost. szerintetek csináljak valami fake compozitot, azt is meglehet szépen csinálni, vagy vonuljak kolostorba, és egy év alatt talán el is készülök a komplett max modellezéssel-renderrel? Mennyire nagy vajon végeredményben a különbség?
    Példának egy kép:
  • nenad
    hat ez van, melyik xsi a negyes? Azt megneznem en is.
    Ezer jo a max! :) + a vray, amugy sztem ne veszodj mentallal tul sok idot kell belefektetni egy szep vegeredmenybe. Valaki postolt valamit mayahoz a 3dwrz szekcioba, nezz be.
  • youth #12187
    Mayas, mayaban egy k**va rendert nem tudok összehozni vagyis inkább így mondom: szép képet, XSI-t feltettem megnézni milyen 30 perc után már olyan képet nyomtam amit mayaban 1 év alatt nem :/
  • nenad
    http://developer.nvidia.com/object/melody_home.html
    normalmap generator, 3dsbe', obj, ply
  • nenad
    maxos vagy mayas? Mayasban nem. De mie nem vrayesel mi az amit a mental tud es vray nem?
  • nenad
    maj leirom valamikor hetvege tajan oke? (szombat)
  • youth #12183
    Frankó és gyors is! Anim is nagyon jó!
    Nem tudnál segíteni Mental Rayben? :) Nem igazán jönnek össze a dolgok :/
  • nenad
    titok ;)
  • Aldaryn
    Et nem fejtenéd ki bővebben?! ;)
  • FRenkie
    Még egy ötlet: Próbáld ki a székeket bézs vagy drapp színben!
  • FRenkie
    Ezt teljesen te találtad ki, vagy volt modell amit máshonnan szereztél? Mert az az igazság, hogy nagyon elütek egymástól a cuccok, nem illenek össze, nincs meg a stílus. Pl. ahogy Al is mondta azok az üveg panelek elég retrósak, de a székek , az asztal meg mai modern irodaház stílusú. A képek is másfajták... Kicsit, legalább színben, javíthatnál az összhangon. A bevilágítás meg amúgy teljesen korrekt.
  • nenad
    na dobok egy kepet.
    sztem tok allat a borszeruseg. Es foleg hogy gyorsan renderelodik. Animacioba is tokeletes megoldas. :)
  • nenad
    Ja'jj 2.0 bump mapping jol lathato a csak indirect megvilagitott targyon, elore leszamlt solutionnal (sima objekt) :) Mik vannak ma! :)
  • nenad
    Ja'jj halottatok mar photon mappingrol standrad materiallal? Azaz glossyness fakerol ami azert nem nez ki olyan rosszul valljuk be :) Most gyuttem ra hogyan lehet kijatszni az aranyost. A baj csak az mar hogy rengeteg ilyen trukkot hasznalok kezd a dolog tenyleg komplikaltta valni :)
  • petesilver
    Teapot seregek, sorban szépen
    L alakban így , a GI fényben
    Most megáll az ész, de qrva jó anim
    Nenad jegyzi éppen. :)))

Nah, szal szép!!!
  • nenad
    hali, csinaltam egy kis gi teszt animot, kb 1,5mb (divx)kukkanjatok meg. (folyoso teapotokkal, feny kivulrol hullik be)anim
  • Aldaryn
    Szép ez, scak azok a színek... :)) Deszaturáld már egy kicsit a lámpák bevonatát, ennyire nem vagyunk még a retro stílusban! :P Amúgy kellemes, igazán az éjzsaki felvételt nézném meg belőle...

Pár észrevétel:
    Egy iylen menő tárgyalóban biztosan futja egy kicsit nagyobb plazmára is... a mostani 16:9-es monitornak lenne talán jó, egy jó drága PC konfigban... Pont aki az asztalfőnél ül, nem lát semmit sem belőle, s a falba vágott mélyedés is kicsit nagy "paszpartúra" ekkora képnek.
    Az erkélyre kerülhetne egy magasított szegély, végig a szélén, s ha van, akkor egy hangsúlyosabb korlát, hogy egyértelmű legyen, hol is vagyunk éppen.
    Lehet, csak innen látszik úgy, de a falon lévő kis, felfüggesztett polctól elég nehéz lehet eljárni, főleg, ha valaki kicsit kitolja a székét.
    A másik fal melett lévő "várakozószékek" pedig minek? :) ha valakinek már nem jut hely a tárgyalóasztalnál? Sorry, iylen megoldást se láttam még.

Igen. Belekötöttem mindenbe. :) De, hátha a kép javára válik.
  • Ronin666
    ja és valószínöleg a nap fényét felerősítem, és egy csipetnyi sárgás fényt adok neki.
  • Ronin666
    Jó rendben akkor majd a képeket feljebb pakolom. Igazad van nem sok helyen raknak festményeket 150cm magasságba :). A lépcsőben is igazatok van, de abba az a poén, hogy a padlón ugyanaz a textura van, és mégis ilyen lett.
    A saláta a sarokban már elég élethű, vagy azon is kell még valamit cifrázni?
    Még tervezem a két baloldali képre nagyobb bumpmapot, hogy úgy tűnjön, mint ha ecsetvonások lennének rajta, és le szeretném rólluk venni az AA-ot, csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet texturák esetében kikapcsolni. A Design21 fórumán felemlegették hogy kapcsoljam ki, de nem kaptam rá választ, hogy hogyan is kell azt :(.
    Meg még a hátteret szeretném kitenni fixre, mert most csak az evrioment-nél van bekapcsolva, hogy rakja háttérbe. Arra gondoltam, hogy egy marha nagy téglalapra ráhúzom a textúrát, és azt rakom a háttérba, és az már fix lenne, de annak az a baja, hogy azt is külön be kellen világítani, mert alap járaton sötét lenne. Van valami más módszer a háttér fix elhelyezéséhez?
  • TheGOro
    egy pont kimaradt a "Nekem nagyon tetszik" után.
  • TheGOro
    Nekem nagyon tetszik a bal oldalon lévő képek azok amik nekem nem jönnek be, valószínűleg azért mert szem magasság alatt vannak a képek
  • petesilver
    kimaradt az ennyire szó, a zöld növény és szék viszonylatából.
  • petesilver
    Én próbálok barátkozni a székekkel a falnál, de szerintem nem tükröződik az életben a zöld növény ilyen távolból. A másik a 3 lépcsőfok. annak is visszább venném a rflectionjét. A többi ott van nagyon!
  • Ronin666
    Na íme a tárgyalóterem legújabb változata.
    Már csak pár dolgot fogok rajta alakítani, és már kész is lesz. (ez már majdnem a végleges)
    Tessék kritikákat vágjátok hozzám! Abból tanulok. Mi nem reális még mindig? (nagyon)

• TheGOro
    Üdv!

Emberfej modellezésébe kezdtem 1-2 nappal ezelőtt, elég lassan haladok, arról nem is beszélve hogy elég lamzor vagyok ebben a témában. Ha végre sikerül emberi fejre hasonló művet kreálnom a textúrázás után shag:hair plug-in használatával képzelném el a haj, szemöldök, borosta megvalósítását...
  • GixEr
    koszi en meg az "n"-es verzioval kuzdok, de akkor mar keresem is az ujabbat!
  • GixEr
    Most meg te olvass ;)
  • petesilver
    Pedig amennyit látok belőle rohadt egyszerű. Sima henger, a végei kb 3 lépésben extrude, növekvő kerülettel, aztán smooth az egészre. Kb 5 perc alatt megvan.
  • nenad
    Gixer beszedem van veled, olvass privatot
  • tmate6
    Ijj ok :)
  • youth #12159
    Hát az húzós... nos tanulj meg modellezni mondjuk polyban aztán ha már vágod akkor bármit meg tudsz csinálni pl ezt is.
  • tmate6
    1. Ezt nem én csináltam
    2. Nem tom hogy kell átimportálni
    3. Mayában se tom megcsinálni
  • youth #12157
    Ha már megcsináltad mayaban miért akarnád megint megcsinálni maxban? Fölösleges munka... exportáld ki mayaból és importáld be a testeket maxba.
  • Pp
    Sziasztok Mindenki!
    Lenne egy kérdésem. Láttam, hogy létezik 3dsmax6-hoz Character Animation Toolkit.Valahonnan meg lehet ezt szerezni? Kérlek segitsetek.
  • Malakai
    Ez ám elég kicsi kép. :D
  • tmate6
    Lenne egy kérdésem!
    Ezeket az oszlopokat mayaban csinálták és én iyleneket szeretnék csinálni maxban azt hogy tom megcsinálni?
  • petesilver
    THX!
  • youth #12152
    Írd ezt be:

http://design21.hu/

Új szerveren vannak, új motorral így gondolom már nem ugyanaz az index file... vagy mittomén :) a lényeg hogy így megy... :))