63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Mindent kijelölve és rájukdobva összességében egy "Material" módosítót nem okés? -
Nagyon ütős lesz!!!
Remélem ha kész, akkor csinálsz róla egy részletes "Making of"-ot :o) -
Amiről Nenad említést tett:Sega animanium -
A Mirai szoftverről tud itt valaki valamit? Most néztem meg pár videót, mit művel vele Martin Kroll. nos ezt látni kell, kötelező darab mindenkinek, aki úgy hiszi, alkotni bonyolult. szerintem a jövő hétre magamhoz térek, és karácsonyra az állam is meg lesz a fa alatt. Ez az ipse hihetetlen, elképesztő, félelmetes, hogy modellez pikpak! aztamindenit! Karaktereket csinál bones-al, éshát jujj! Durva nagyon!!!! -
Első tippre omni light, és a lightnak megadod az opacity mapot. -
blaholl #13706 Sziasztok
Hogy tudnám megoldani hogy egy noise opacity mapon keresztul ami egy gombre van ráfeszítve a fény az opacity mapon keresztul világítson át.Az árnyékot ne a gomb vetitse hanem az op. map,pl ahogy a fáknak a lomja vet árnyékot
Remélem értheto voltam.Kosz -
Nenad, lécci okosíts ki Rhinoban! Annyi verzió van belőle, mint égen a csillag. Van nekem valami alap, aztán van egy ilyen iso:hino 3.0 Multilingual (US, DE, FR, ES, IT, JP ) + Flamingo 1.1
Meg van SR1 patch is. szal mi melyik, tudsz segíteni? -
nenad #13704 rhinot, majd felteszem ma vmikor. -
nenad #13703 vilagos, de ezek mar kesz objektek -
Hm, ügyes! Még azt akartam írni, hogy néhány módosító működik groupban is, de hát akkor ok! amúgy én másra szoktam ezeket az átváltásokat használni, erősen javallott megtenni amúgy is importált objecteknél. Mondjuk én editable poly mániás vagyok, a mesht annyira nem szeretem, csak akkor megyek át meshbe, ha muszály, mert pont meshes funkcióra van szükségem. Meg persze a munka végén meshben fejezem be. -
nenad #13701 sikerult megoldanom maskent,kijeloltem mindent, majd turntopoly modosito, majd select poly mod, kijelolom az osszes elementet es, convert to editable mesh. Nyakatekert baromsag de osszejott. Huhh :)
Valoszinu a tipus konverzio ily modon normalis idket ad neki -
Hát nem tudom. egyet módosítassz, és attacholod hozzá az összeset, éa akkor megadod neki, hogy a mat ID-t változtassa a szülőobjektuméra? Vagy ahoz sincs idő? Nyomorék megoldás, de jobbat hirtelen nem tudok. amúgy is szerintem ha van ilyen, egyenként kéne :( -
a kérdésedre passz de Rhinot feltőlthetnéd mert akkor kipróbálnám én is :o)
Köszke -
nenad #13698 explode az segitene, csak itt mar nagyon sok objektumrol van szo es erre sincs ido. Affene -
nenad #13697 nem tudja valaki hogyan tudnek minden object minden facejahoz matid_1-et rendelni anelkul hogy select face element akarmi modba mennek.
A gond az hogy a rhino to max plugin egy szep nagy szamot ir ide be (65536) erre kiakad a max7, max6 hellyel kozzel elviselte, ido nincsen vatltasra. -
Szép lesz
-
Régen dobtam fel ide képet jómagam, mindig elfelejtem... :) Most épp ezen dolgozom, ezt tegnap este dobtam össze belőle, szeretném ma du. befejezni. Poly modell, mert én abban szeretek. ;)
-
GixEr #13694 Erdemes ra vetni egy pillantast.Wood Workshop -
üdv
van egy pár texurázott viewpont model (tüdő, szív, agy, belső felépítés stb.). Digimation model lib-ben meg tudod nézni, dc++ antidot hubon pedig majdnem mindegyik fenn van közülük.
üdv -
Azon kívül, hogy a next limit készíti nem sokat.. :D
www.maxwellrender.com/maxweldoc.zip
Bár ahoz képest, hogy Technical Sheetnek nevezi, sokkal inkább marketing duma. :P -
Eh, ezt ide akartam, nem a maya fórumba. :) de így legalább ott is megkérdeztem:
Ki mit tud erről a rendererről? A tesztképei meggyőzőek, ha viszont egy simpla brute force raytracer, akkor nem nagy szám.
http://www.maxwellrender.com/ -
Nem, a szmájl írás közben jutott eszembe, és egyébként sem az én kreálmányom :) -
nenad #13689 Relaks, ezt csak a smilie kedveert adtad elo? :)
-
Akkor igen. Az UE3 valami 10-20 ezres poligonszámú dögökkel dobálózik... -
Maxban lehet custom betűtípusokat használni? Ha lehet, hogyan? Csak simán fontsba máolom, és már látja is? (verzió: 5) -
Ennyi segítséget tudok adni :D -
El kell keserítenem mindenkit, ez a cápa 2600 face körüli így, ezt bármi meghajtaj simán, pistike otthon heggesztett sufnituningenginje is. -
1. lépés: Végy egy szikét.
2. lépés: Keresd meg az egyik ellenségedet
-
Hey people.
Belső szerveket kellene modelleznem, ehhez tudtok segítséget adni?.
Tutorial, link, etc.
Ha valakinek vannak vagy esetleg tud textúrákat is az is nagyon jó lenne :)
greetings -
Az Unreal Engine 3 már könnyűszerrel meghajt egy ilyen részletes modellt. -
nenad #13681 koszi -
Természetesen már feltettem, a foldermben van. -
nenad #13679 vagyis 3.1 et
-
nenad #13678 ez igazabol fix targyakara jo, az advanced parametersben vannak tovabbi opciok amivel lehet tovabb kalibralni, egyebkent feltehetned az ftpre a 3.0x et -
Amúgy egyenlőre maradok a manuális reduce-nál, mert néha amit nem kéne módosítani, azt is redukálja. Viszont manuálisan azt módosítom, amit még lehet, és meghagyom, amit kell. Mondjuk egy cápánál szenvedne a fene, de autónál viszonylag egyszerű. Bár inkább hatszor újramodellezem:) -
Huhh, ezt játék válogatja, és a cél, hogy mire is kell egy object. Bár ez itt nem jó téma, mert a játékba használt objectek többnyire fakelt modellek, ott adva van az object, a szükségszerű legtöbb poligonból, és utána a texturamágia, hogy akkor hogyan kell texturázni, hogy szép legyen, és fedje le a hibákat. Szal összetett, itt pedig a minél szebb, részletes modellek mennek. Úgyhogy labdába nem rúgok, csak ámulgatok itten:) De lehet beszélni arról is, hogy hogyan nevezzük amiből áll ugye? poligon, face, poliface, vagy triangle? beleleht őrülni rendesen:) És hál istennek ugyanazt minden 3D program máshogy nevezi, és hajlandó számolni. Kész rémálom:) -
GixEr #13675 De jatekba meg ez is sok nem? -
Nos, nagyjából hasonló az eredmény, de ugyanolyan mértéknél a Reducer láthatóan jobban tartotta az eredeti mesh szerkezetét. Szal picit korrektebbül csinálja valóban.
-
3.1 pro crackel. Nos. szerintem kb ugyanannyit tud, mint a poligon crouncher. annak előnye, hogy max plugin, és élből a maxban realtime módosít hókuszpókusz nélkül. ez standalone progi, viszont többféle formátumot támogat, maxból csak a 3DS formátumot. Helpben írja, hogy használj polytranst. A helpje korrekt, és a program is. Felnyomjam ftp-re? 4.5 mega az egész. -
nenad #13672 marmint verzio szam