63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
valahogy nem akar ez összejönni, beállítottam az 1 szálon letöltést,
aztán a tallózónál a letöltést választottam, amivel bekerül ugyanúgy a letöltési ablakba, aztán ami eddig volt azt rögtön 0-ázza és kezdi elölről, vagyis semmiféle hibát nem jelez, hanem automatikusan töröl és kezdi elölről.
A weblaptallózóban beírtam, hogy ftp://xxx.xxx.xxx.xxx és a név/jelszó aztán már töltötte is, de már megint törli és kezdi elölről.
ha ideiglenesen leállítottam, akkor se történt már, de az a legjobb, hogyha nem akarok éjjel 3-ig fentmaradni, akkor gép kikapcs és másnap folytatnám, de sajnos a letöltött 300M-át törli és megint elölről megy. Nem mondom, hogy dühös vagyok, de szerintem egyszer csak megoldódik, nem igaz? Vagy éppen nem csinálok valamit jól? Mert szerintem nem lehet rossszul csinálni, mert ftp hely jelszó/név és már jön is le ha a hd-n van annyi üres, hely.
Ha mégis tudnál valami beállításról, amit kezdetben beállítottál ugyan, de nem említetted, akkor azt megköszönném, ha jeleznéd. -
nenad #13790 pedig ott van az erteke is, es sztem hacsak nem raksz ra uj modifiert akkor mindnek ugyanaz marad. -
PETE SILVER: köszi, kipróbálom. Remélhetőleg sikerül -
Tényleg! Észre se vettem, paste közben eltűnt az éterben:) -
a végéről lemaradt a kapcsos zárójel:
-
Másnál is szöveg van kép helyett, vagy csak nálam nem tölti be a képet? -
Összedobtam egy ideiglenes céglogót magamnak. Kiváncsi lennék teszt jelleggel, melyik színvilág tetszik nektek ezek közül:
[img]http://slrpictures.uw.hu/1099769201.jpg[/img -
Nem ezzel van a gond, ezt tudom. Átváltok poligon suobjectbe, le a smoothinghoz, és ott amelyiket kapcsolom, azt színezi. Ez ok. De nem írja, milyen a selected group smoothing érték. -
nenad #13783 hehe, select face/ aztan tekerj lejebb a smoothing gorups reszis ott ki van irva eppen melyiket nyustolod -
Használ itt valaki smoothing Groups-okat? esetleg tapasztalat, vagy jó leírást tud róla? Számomra eléggé kaotikusnak tűnik. Pl ötletem sincs, hogyha már léteznek az objecten ilyenek, honnan tudom meg az értékeiket? -
Pedig semmi extrát nem állítok. Letöltés akkor is, ha a kiszolgáló nem tudja újrakezdeni-bekapcsolva, csak 1 szálon engedem tölteni, és mindíg próbálja újra. Asszem ennyi. És a Flasget weblaptallózóbol nyitom meg az ftp tartalmát, és onnan jelölgetek. Előfordult, hogy az ábranaplóban néztem, pofázik, hogy error, mert az oldal nem támogatja a folytatást. Manuálisan pause, és utána simán ment mégis. De ilyen 10-ből egyszer van. -
FREE: tudom, hogy nem erre válaszolok bocs, de nincs valami beállítási lehetőség ebben a FlashGet-ben (1.60a), mert Pete Silver szerint is a kép alapján lehet folytatni. Más kiszolgálónál tudom, csak éppen ennél nem. Mit kell beállítanom még a prg-ban? van proxy meg egyéb beállítási lehetőség.
előre is köszi -
Áhhh L is ment a kedvem .......
Ennyire nekem nem menne jól
Azért időtöltésnek a téli hónapokra jó L foglaltság lesz -
PETE SILVER: amikor elindul a FlashGet, akkor az asztalon létrejön egy kis ikon, amire jobb egéklikk után bejön sok menü. Talán itt kell állítanmi valamit? előre is köszi -
PETE SILVER: kösz a letöltési képet, de hidd el, hogy nem tudom mi lehet a gond. A FlashGet 1.60a-val próbálkozok, de a te képeden a 3. sor környékén PASV van írva, nálam meg LIST aztán RETR. Talán itt lehet a gond nem tudom. Nálam meg a letöltés elkezdésekor azt írja ki, hogy: "Ez a szerver NEM TUDJA folytatni a megszakított letöltést".
Amikor leállítom a letöltést, mondván, hogy gép kikapcs, akkor bent van a sor amennyit eddig letöltött, de egy elindítást követően ismét elölről kezdi. Ha megtudnád mondani van-e valami beállítás, ami a folytatásra utal, talán csak ezen múlik. előre is köszi a segítséget -
Trabant? :) Kocka közpére, 4extrude, és 8 bevel azt csá! :) Kiváncsian várom, hogy mi sül ki belőle. Nézz rá a játék fórumra, ott is a Lada racingre! Ott van jópár kép lada modellekről, nagyon jók! -
belekezdtem életem első autójába( keményen a kppek gyüjtésdénél tartok) mindenki hiper szuper autókat készít de mennyivel jobb egy Trabatn egy Warburg vagy egy kispolski esetleg egy moszkvics vagy egy volga és a skoda 100-asról nem is beszéltem :
Trabanttal kezdem :) -
skristof #13774 teccetős
-
hello nekem a 3ds max 4 Authorization Code-jára lenne szükségem légyszi segítsetek! PLÍZ nagyon kell
-
Ronin666 #13772 Na itt az új képem itt megint egy új technikát próbáltam elsajátítani ez pedig a fizikai modellezés. És ha már fizika akkor egy képhez illőt raktam be.
Thx Nenad-nak a 2-3 oldallal ezelötti tutoriált.
-
Szaki, itt a bizonyíték, összepepecseltem a képet. Nézd a három folyamat idejét, és a letöltő ablakot. Ez úgy folytatódott letöltésileg, mint a pinty!
-
nenad #13770 viszont photon mappal nem oke, mondjuk photon mapnal belso terben alltalaban mindig 75 koruli shpht szoktam adni, mert maskeppen problemas (finom reszletek) -
nenad #13769 altalanos hasznalatra vray imap/qmc beallitas:
a hsph tedd le 20ra, a qmcben az Adabtion by sample valuesnel a amount-ot 0.6-ra. Az alapbeallitas es e kozott, a kepeknel nem lesz kulonbseg viszont joval gyorsabban renderelodik.
Az otlet onnan jott hogy mental ray mar 250 sampleval milyan franyo kepet renderel es pedig a filtering az nem az erossege.
szoval 20 shph = 400 sample, (az alap beallitas 2500...) viszont a qmc a 0.85 el tulontul hamar "levag" es szerintem sok ido megy el a vizsgalodassal. Egy kulso scenen nem is annyira (bar ha tobb objektum van igen) de egy belso ternel mar baromira jelentos a kulobseg. 50% gyorsabb is lehet es nincsen lathato probelma a kepen se zaj se semmi.
-
4D #13768 Pete!
Én az Expressionba fél éve buktam bele.
Azóta is használom, darktree vel együtt, többek közt textúrázni, és igen jól tudom használni. -
Köszi! Csak a févoricben sem működik, mind1. :) -
http://www.sg.hu/forum.php3?cat=8 <- innen lehet elérni a 3D warez topicot, csaka főoldalról nem lehet elérni egyébként működik. -
Amint láthatod a Programok beszerzése... fórumrészleget teljesen törölték. :| -
Félre ment a válasz,bocs:) -
Köszi jó lett!
avi 500kb -
üdv
beajánlana valaki(k) erre az ftp-re? thx előre is
üdv -
Találtam véletlenül egy klassznak tűnő progit texturázáshoz. Egyenlőre a 2 van meg, a honlapon már 3-as van, majd utána kutatok. a program érdekessége, hogy vektor alapú progi, és ránézésre tetszik. Link:CreatureHouse Expression 3 -
Na most ez kinek válasz? Néha nem tudom követni, kinek válaszolsz, mert nem használod a válasz opciót:) Merthogy feltettek itt pár kérdést hirtelen:) -
Mix map pl, ugyanúgy mixelhető két hdri map is (igaz mondjuk én VRayHDRI-vel próbáltam ki, de sztem simával is megy). -
nenad #13758 hat nehez kerdes ez. Az a jobb amelyikhez jobban ertesz, felteve hogy mindkettovel meg tudod csinalni ugyanazt. -
Üdv!
Tudom nem teljesen ide való, de a 3dw...z topic-ról valaki tud valamit?
üdv -
Nem tudjátok véletlenül hogy lehet menet közben hdri-t váltani?
Ugy szeretném megoldani,h lemegy a nap és átvált éjszakába.
A kép -
SZerintem fasza lett.
De ha ennyire itt tartunk a kérdéseknél, akkor hadd kérdezzek én is, a fő laikus :)
Csak hallok itt mindenféle Brazilokról, Vrayekről, de nem tudom, hogy ezek hol is vannak. Külön plugin? Vagy mi? Mindenféle max-al használható? Ha letölthető, akkor honnan?? Előre is köszi. -
Geccoka #13754 Ez engem is erdekelne, plusz meg az is, hogy a finalRender es a Brazil mivel jobb, rosszabb.
UI: Mi az a final gathering (valami fenynek utvonal szamitasa, olyan mint a radiosity)? nekem mind megrogzott c4d-snek nem mond sokat igy. okitsatok... -
Ez jó! Lécci mást is mondj el nekem, mint laikusnak. Nem mertem megszólalni eddig, de sok olyan képet láttam már, amit mentalrayel csináltak, pl fény bejön padlásszobába, és szép volt. Ránézésre kb vray. Namost itt nagy a Vray őrület ugye. Én mindegyikre csak rácsodálkozom, hogy de szép, és annyi. szal érdekelne, mivel tud többet, miben, és hol a Vray a mentalrayhez képest. Vagyis milyen képeknél-sceneknél jönne ki a nagy különbség. Azért kérdem, mert lassan szeretném megérteni a dolgot. Előre is THX Nenad! -
Ronin666 #13752 Na ezt sikerült ma összehoznom:
Nagyából megtudtam csinálni amit kitűztem pár hibával, de azért COOL lett.