63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Chiliskinnerhez nem tud vki müködő linket vagy nem tudná nekem elküldeni mailben? a linkek amiket találtam halottak sajna és kéne nagyon...ha ez nincs jó bármilyen frankó Uwv mapping tool...
-
Hanyas MAX? Plugint honnan lehet leszedni? És a progit!
Bocs ha zargatlak a kérdéseimmel! -
3D Studio MAX, Hair Fx pluginnel. -
Segítsetek mÁr Mivel csináljátok ezeket? A boci boci tarkás például a legfaszább!!!4 Melyik progival? Ha estleg link vanadjatok Lécci!
Előre is köszönöm a segítséget!! -
Sziasztok en is csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, mindenkinek bekes Boldog Karacsonyt, es Uj Evet Kivanok!!!!!!!!! -
Merry Christmas And A Happy New Year to all ;) -
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!! :) -
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, meg ilyesmi, de legyen benne egy zsák egészség, na jó, még lehet benne fél zsák many is, ha előbb kapna valaki ebből a fél zsákból, akkor felezhetnénk, előre is köszi
-
A legegyszerűbb megoldása, ami mükszik is egy ingyenes konverterrel átkonvertálod *.mb -be vagy *.obj -be és akkor betöltheted/beimportálhatod!!!
-EGy picit rossz topicba tetted fel a kérdést...de mondjuk, hogy már a MAX topicban is mayázunk :))) -
Hi! Egy kérdés: létezik-e Maya 4.5 PLE-hez 3ds plugin, ha igen, akkor hol? Köszi -
Pp #14421 Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepet, meg boldogabb új évet mint amilyen lessz. -
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek! -
thx! -
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket! -
Milkshape Download.
az oldal szerint tud md3ba exportálni, és importálni tud max asc fileformátumot. Ha ez neked megfelel, akkor próbád ki. -
Kövi kérdésem lenne:
Valaki tud egy helyet, ahonnan le lehet tölteni 3dsmax 6hoz .md3 importert?(.md3 a Q3 által használt modell fajta) -
bencsab #14415 Én így szoktam:
Customize-preferences-mouse control: zoom about ... mindkettő bekapcsol
majdan spline (vagy egyéb rajzolás közben)a görgőt használva lehet odébbaraszolni úgy, hogy kép eggyik szélén a kurzor zoon kifelé, másik szélén zoom befelé. Elég fapados.
Én nagyon utálom a max szerkesztőrészét. Irdatlan nehéz vele pontosan dolgozni. Ezt csak azért mondom mert én a napom nagy részét CAD progi előtt töltöm, és ott minden lényegesen könnyebb. Ilyen szempontből szerintem a Rhino a legjobb, de ez már offtopic... -
GixEr #14414 Csak a billentyuzeten levo zoom in/out van vagy a shift+jobbclick(snap) ki/be kacsolgatasa. -
Hehe... Ha rájössz, akkor nekem is szólj... :) Gyakorlatilag oylan, mintha minden megszakítaná a műveletet. :( Billentyűkombinációk is. Már maxscripttel is szórakoztam. Az sem lenne utolsó mulatság, ha egyik VP-ből a másikba "átrajzolhatnád" a spline-t a la Rhino...
A beltér nagyon szépen alakul... mihez készül? -
nenad #14412 ja igen... :)
a renderido 3perc volt kb.
300-400 as lightmap.
a lineok 0,5 pixel vastagsaguak es az opacity is 0,5
aa adaptivnal a kisebb ertek semikepp ne legyen kisebb 0-nal -
nenad #14411 :) erre barmikor visszaterhetek egy global material overrideal :)
egyebkent nekem is bejon ez a rendelesi mod. -
akkor is így egyedi és szép :)))
De persze megértem. -
nenad #14409 nem ilyen lesz csak azert csinalom igy mert ha alacsony GI beallitassal csinalnom (preview) konturok nelkul nem latszana tul sokminden. Igy gyorsan es konnyen tudja az epitesz ellenorini hogy minden a helyen van vagy jok e az aranyok, ha miden oke, akkor johetnek az anyagok.
-
Jól néz ki, nagyon!
Majd a lámpák és fények igazítva lesznek??? -
nenad #14407 mar regota sokat karomkodtam ezen, hatha tudja valaki a megoldast, hogyan lehet spline rajzolas kozben elmozgatni a viewportot, pontosan kifejezve, hogy lehet a konstrukcios sikot elmozditani anelkul hogy a rajzolast megszakitanam.
-
nenad #14406 AFFENE
WIP2B -
nenad #14405 WIP2
-
Persze, meg a bannerműhelybe, meg még ki tudja hová. Használd a keresőt, van ennek topikja. -
nem vagyok eltévedve! direkt ide írtam! -
kösz! -
Kicsit el vagy tévedve, de annyit elárulok, hogy a Logoműhely topikban próbálj meg érdeklődni. -
izé. Nem kérdés akart lenni. Szal nagyon jó! -
Ez nagyon jó? Valami színházelőtér, jobbra lépcsővel, szemben ruhatár? -
Aranyos... :) VRayToon? :) -
Nemtudnátok egy,jó kis GIF szerkesztő programot ajánlani?De ne próbaverzió legyen ami csak 30 napig jó!
Előre is kössz!
-
nenad #14396 wip -
GIXER: bátorkodom megemlíteni, hogy a 30 napos és a regisztrált között semmi különbség, de tudod arra gondoltam, hogy aki otthon nem hivatásszerűen készíti az animjait annak adjak némi esélyt arra, hogy ő is kipróbálhassa. Ennek ellenére vannak olyan emberek akik semmiféle képpen nem tudnak hozzájutni 3dsmax7-hez, még régi verziókhoz se, amikkel legalább az alapokat megtudnák tanulni. De ennek ellenére vannak olyan free 3d-s programok, amikkel igazán jó dolgokat lehet elkészíteni (povray, blender...), vagyis ma már ha valaki akar akkor talál és alkot és az nem igazán lehet kifogás, hogy nincs időm, meg ígyse, meg úgyse, nincs igazam?
Ezzel a nem találtam meg a helpben én is megjártam, amikor egy biped elemet kellett a megmozgatás után bvh-ba átalakítani. Ha készítettél már ilyet, akkor szerintem a local a parent és a world koordináta kiolvasási kapcsolat egyik biped elem a másikhoz az gondolom megizzasztott, vagy megizzasztana. 2 hónapos keresgélés után abbahagytam. Mert nem minden jön össze.
Az, hogy ebből élsz, az nagyon super. Voltam vendégségben néhány helyen, de mindenkitől azt hallottam, hogyha egyszer csinálod és szereted, akkor nem tudod abba hagyni. De olykor meg a határidők is eléggé komolyak és aki kiadja és megállapodik, hogy egy munka mikor lesz kész olykor téved, legyél a saját főnököd, vagy akár a főnököd beosztottja, mindegy. Ekkor jön a látástól mikulásig. Na ezeket az embereket egyátalában nem irígylem, amikor a szerencsétlen reggel csak azt veszi észre, hogy az ablakon szürke fény szűrődik be, aztán gyorsan abba hagyja a munkát. uff én beszéltem
Ha gondod van a scriptben, szólj, hátha tduok segíteni. -
GixEr #14394 Koszi, de van eredeti MAX a kornyezetemben, ugyanis ezzel keresem a kenyerem, csak a scriptekbe nem masztam bele melyebben. Irtam en is sajat scriptet csak volt nehany dolog amit nem talaltam meg a helpben es megkerdezni sem tudtam senkit aki emberi nyelven elmagyarazta volna es nem csak kijavitotta volna a rossz reszt a scriptben. -
Nagyon szépen köszönöm, azt hiszem emlékszem is, hogy hol láttam a könyvet, minhtha a kezemben is lett volna pár hónapja, csak úgy voltam vele, ez még nem kell, pedig de. Köszi! -
GIXER: természetesen egy saját ablakot is tervezhetsz és ide olyan kezelőszerveket hozol létre és oda rakod, ahova csak akarod a max fenti Maxscript/Maxscript Visual scriptjét felhasználva.
mára ennyi, de szerintem nem folytatnám, ha nem gond, mert a help az valóban nagyon super, max help/maxscript reference.