63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Kösz a vrayt! -
Felraktam a könyvtáramba egy 1.46.10.70-es vrayt, amihez van vrayserver is+instrukció. Remélem műkszik majd. -
nenad #14629 ditcher tedd be max7 be, hatha megy. elmeletileg mennie kene. -
Fogod a turbosmooth modifiert, és lecseréled egy Meshsmoothra. Ennyi. És problémák egyszerre eltűnének vala. :) -
cskapi #14627 nálam, a pluginok között -
Launch 3ds max - version 4, 5 or 6
:C
No mindegy, megoldom másképp. Próbáltam meshként, de mégis használtam 7-esre jellemző toolt, a turbo smoothot, és így igen érdekes képet mutat az 5-ösben. -
Egy kis hangulatkép az elmúlt 10 percből. Lehet csinálok belőle valami komolyat is.
[kép] -
köszi szépen, ki is próbálom -
GixEr #14623 A csripspot.com on letezik egy script amit BOBO irt a lenyege: sajat formatumba ment amit masik verzioban meg lehet nyitni BFF - bobo fileformat probald ki, hatha segit (viszi a max osszes anyagjellemzojet, proceduralis mapjait stb...) BoboFileFormat -
Egy gyors kérdés, nagyon fontos lenne, ha valaki segítene. Csináltam valamit 7-es MAX-ban, de ahol meg akarom mutatni, ott csak 5-ös van. Van rá valami mód, hogy visszamentsem 5-ös verzióba? Semmi olyat nem használtam, ami a 7-esre lenne jellemző. -
Ja, amúgy tök jó, hogy végre valakinek szemetszúrt, hogy mekkora királyság is lenne, ha lenne VP feedback egy VRay shader átlátszóságát ileltően. :) Egyszer talán "target" opciót is kap a VRay light. Addig meg marad a saját scriptelt VRay light+ object. :)) -
Jee. Glossy refraction esetén is van vele valami gáz. De amúgy jó lenne, ah megmaradna iylen szépen kezelhetően. Lehet várni a következő buildre... :D -
nenad #14619 fog mode hibasan mukodik 1.46 tol asszem, kovetkezo buildban javitva lesz. -
Előző hozzászólásom kicsit javítva,... valamivel összeségében gáz van, mert minden a "zselében" lévő anyag "fehérnek" renderelődik. Gondolom az aodtt pixel egyszerűen felveszi a "zyelében" lévő pixelek fényértékét, és azt továbbítja megszűrve a fog colorral.
Azt hiszem, most már nyilvánvaló, hogy ez a jelenség inkább csak egy mellékhatás jelenség. Sajnos. Igazán elkellene már egy shadermodell, ami lehet valóban iylen jellegű. -
Kinél van fent ez a vray verzio?
Nem találom sehol:( -
...persze szines és többrétegű:) -
nagyon jó! akkor most ezt az objectet hagyd a fenébe, és kéretik ide ugyanebből a színből az asztalon egy mécsesgyertya. thx! -
Süti lett!
Vagymi, zselé..:) -
Egy kis játszadozás shaderekkel. VRay Adv 1.46.10... mintha az SSS kicsit állatosabb lenne. :) A transparency és SSS kapcsolatát szvsz elég korrektül eltalálták.
Semmi komoly shader tweakelés nincs ezek mögött a képek mögött. Csak egy pár kattintás. Nem interpoláltak, ott még valami apró gond jelentkezik, de remélem kiküszöbölhető.
-
DEx- #14612 Na, én mé nem kaptam meghívót erre az ftp-re. :-] -
Szarvashiba. :) -
Tegye fel a kezét, aki csinálta
-
3d-s pályázat a háttérpályázatra -
anno amikor indult te is kaptál meghívót privben csak nem reagáltál rá -
marcee #14607 (Úgy tudom nem annyira public, mint inkább meghívásos sajnos) -
Lehetne valami "hide advanced controlls" gomb. :)
Help: Volt szó itt publikus 3D ftp-ről, ezt merre lehet elérni, és hogyan? mert sürgősen kellene néhány cucc MAX7-hez, ami nélkül nem tudok belekezdeni egy melóba. Thx. -
nenad #14605 beszeltek valami material editor bugrol es sikerult is belebotlanom :)
ha nem jelenik meg a vraymaterial a material/map browserben akkor csak tolts be 1 scenet amiben van vray mat es elojon.
-
nenad #14604 egyebkent meg kell hogy mondjam en csalodtam aa tekinteteben az uj vrayben, merf jo ez a qmc de nem kelett volna eltavolitani a jo kis adaptive aa beallito plusz dolgokat mint color tershold, szinte lathatatlanul lehet vele jelentosen gyorsitani, foleg animacional jon jol. Csakhat ugy latom itt mar mindenki a tobb gepes felhasznalok fele mozdul el. -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=936218688& -
3d warez? Linket adsz? vagy az itt egy fórum? -
nenad #14601 nezz at a 3dwrzba -
GixEr #14600 a 6-os max-hoz mi az utolso vray? -
4D #14599 Dehogynem, just home. Nyugiban, ahogy kell. -
marcee #14598 nenad: nincs valami gyűjtő lap ahonnan elérhetők a tutor-jaid?
más: cskapi elküldte a 1.46.10-es vray-t (örök hála neki), ami egyrészt megoldotta a .8-as rendszerdátumos nyavajáját, de ami fonosabb, néhány egyszerűbb jelenetet, újraszámoltam vele azonos beállításokkal és kb 10-15%-os sebességnövekedést tapasztaltam. Persze nem teljesen pontosak a mérések, nem készültem rá, hogy méregessek, és dolgoztam is közben, de szignifikáns! Nagyon meglepődtem.
-
Nenad tutorjai tökéletesek! tutor után! :)vagy előtt!:)vagy helyett! :) -
Nem tudjátok véletlenül az ilyen kristály ökörségeket milyen progival lézerezik bele?
Vmi "3d engraving"-ot láttam egy helyen,de ez nem bizti h a progi neve, guglin meg nem lelek semmi hasznosat róla.
Valószinű pár hónap mulva ilyeneket fogok gyártani.:) -
nenad #14595 inkabb tedd fel nekem a... mi is a cime, bourne indentity 2t :)
vagyis bourne rejtely2-t
ugy nez ki nekem is lazabb napom van eddig. -
Akkor ha nagyon ráérsz nézd át ezeket :) -
Sajna én munkanélküli vagyok már ppár hónapja :c(
van időm ilyen hülyeségekre :c)
-
:DDDDD