63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #16122 a 12esben levo color mapping/ivert color bugot ugy lehet kikerulni hogy a bright multipliert ugyanolyan ertekre kell tenni, mint a darkot. A kep nem valtozik meg, de a vilagosabb 1.0+ szinek nem invertalodnak. (azaz nem feketek lesznek)
asszem hsv/exponentialisra vonatkozik, mondjuk linearral nem probaltam. Lehet azzal is. -
meg akkor már megtehetted volna hogy fent egy szar neon legyen :c))))
4db V-ray light egymás melett valami rács fölött :c)) -
király jól néz ki de nekem az a WC tartály túl műű valahogy nem így szokott rozsdúlni . hanem megmarad fehér de foltokban van rajta rozsda és max iszonyú fekete szűrke koszos -
máris intézem -
4D #16118 Dejavue-revue! LOL.
Mail ment a 3ds-el, meg a fontosabb textúrákkal.
Tényleg, ha már itt tartunk, valami jobb ingyé tárhelyet tudtok, ahonnan ide relaxed lehet linkelni, stb? -
Napi jótett megvan:)
-
Nálam bejön...
De akkor kirakom máshova, ha nem gond 4D.. -
Sziasztok tudna valaki kuldeni nekem linket kezikonyvhoz 3DSMAX hoz vagy ha csak emailban tudja elkuldeni akkor dobjon nekem egy privatot koszike nagyon szepen a segitseget -
Directly downloading images is not permitted on the Netfirms FREE plan. If you are the owner of this site, either ensure that this image is embedded in a web page, or upgrade to one of the Netfirms premium plans. -
Probald igy bemasolni...
http://www.stuffhere.netfirms.com/Budiclean.jpg
http://www.stuffhere.netfirms.com/Budi.jpg -
Pedig pont a texturázás érdekelt volna leginkább:)
Privátban küldök egy mélt, ha gondolod kirakom szivesen ftp-re... -
en nem latom a kepet:(
-
4D #16110 Köszönöm szépen. Meg a tanácsot! Mivel én még csak most ismerkedem a véréjjel, s tudjuk, nem 1xű, meg más a logikája. És mert nem merek magasabb V-rayt próbálni, mert eddig sokan panaszkodtak, (licence server stb.) örülök, hogy ez müxik, de a tutorok nagyrészt meg már magasabbakhoz vannak. -
Grats! Szépek lettek a textúrák, és a hangulat is nagyon "ottvan"! :)
Legközelebb próbáld ki, hogy a textúrák nélkül renderelt irradiance mapot elmented, és azzal rendereled újra, immár feltextúrázva. :) Sokkal gyorsabb lesz. -
4D #16108 Nenand! Ebben a te tutorod is (többek közt)ott van, THX így utólag! -
Ti milyen monitor colortempel dolgoztok. Én átállítottam itthon már az elején a kedvem szerint, és medium szinten használok nvidiás digital vibrance-t. Aztán bevittem a cuccokat az officeba, és ott leestem a székről. Ami nálam pl gyönyörű telt, tónusos barna volt, az ott bent ronda fakó valami. Lassan megtudom a benti beállításokat, hozzálövöm az itthonit, de kiváncsivá tett a dolog, hogy Ti hogyan is kezelitek ezt? Ugye alapból 9300, vagy 6500 van a monitoromon default temp. -
4D #16106 Szaga is? LOL. Köszi, örülök hogy tetszik.
Azt a régi orosz kém ellenes plakátot nem hagyhattam ki. -
4D #16105 Köszi. Scenét? Hát azt nem, de 3Ds-ben ha kell szívesen odaadom, ill ha kell a V-ray beállításokat megadom szívesen, aztán hajrá. Hátha kedved támad "koszolni". Fel is tettem oda ahol a kép van, de valami miatt nem engedi leszedni (ingyen ftp), 5let v.kinek hogy miért nem?
Mindenesetre itt a jelenet textúra nélkül. Mint ha picit gyorsabb lenne a render így?!! hehe. Textúrával 34 perc anélkül 3.
Mondjuk én még mindig a "régi" 1.09.03-as V-ray-t használom max 6-al.
-
nenad #16104 egyebkent sikerult 1 kepet lerenderelnem gond nelkul :)
hehe visszatettem a 10est. -
nenad #16103 nekem sehogy sem jon be, lehet ebben most teszi at :)
-
Kapunk scene-t is?:D -
Tényleg baba! Szinte szaga is van a képnek!!!! -
4D ez nagyon komoly!
(sztem a nagybetű miatt nem szurja be...) -
"Sziasztok, szeretnék kicsit közelebről megismerkedni a témával, úgy halottam ez kicsit könnyebb kezdőknek mint a maya, szerintetek hol kezdjem a témát, hanyas 3ds max stb."
Amennyiben még mindig ez a kérdésed...akkor erre válaszolok:
Ne kelljen újra leírni...nézd vissza plz pár oldallal....megleled a választ.
("Ti" is ezt csináljátok a CS:S topicban...de ez nem bosszú...nem vagyok bosszúálló típus...főleg ha nincs is okom rá...csak igazatok van...hisz tényleg csak pár oldallal kell visszanézned) -
Köszi :DDD
Ez bók volt a maya topicnak? :DDD -
4D #16097 Ha már maradt ez a tutti banner, gondoltam csinálok egy cornellt, hogy ne lógjak ki a sorból, íme. Remélem sikerül a beszúrás.
-
refract volt falloff,sry h nem irtam -
És akkor nem mondtam még az upgradet. A gyerekbetegségeket a legritkább esetben javítják. Ugyanolyan gáz maradna szerintem a 7-es, csak kapnék 3 gombal, meg 2 tutorral többet:)
Pedig mióta újra 5.1-es maxoznom is kell, azóta az egekig magasztaltam magamban a 7-es stabilitását, és kezelhetőségét. -
Nekem pitiáner dolgaim vannak a te projectjeidhez képest. De néha még így sincs kedvem újramodellezni, beállítani mindent. Néha van autoback, de az is eltud úgy szállni megnyitáskor, mint a huzat. Általában újrainstal stabillá szokta tenni, de azt már mocskosul rühellem, hogy újrainstall, kedvenc plugintömeg, felrak, pluginonként qrva authorize, újrakonfigol beállításokat, amiket sima ui-ból nem jegyez meg, szóval ilyenkor ha belegondolok ebbe a procedúrába, már elmegy az életkedvem. -
Akarom mondani, hogy mivel fizettem érte, megyek és ledugom a torkukon! :)))))) Csak olyan ideges voltam, hogy azt is kevertem, honnan van:))))))))))))))) -
nenad #16092 most ebben mi volt a falloff? A causticsos pilacs? -
Szal nemtetszik a nevem, remélem egyszer akarsz CS-zni, és akkor énis ezt mondom. -
nenad #16090 hat ilyen nevvel nemigen, de hatha a maya topicban -
Hát úgylátom itt nem lelek segítségre -
nenad #16088 a poen az hogy azota volt mar ket projektem is teljesen zokkenomentesen! :) hehe, mert azert vray is kiforrta magat kozben.
Egyebkent ujraepiteni az egeszet baromi nagy melo lenne. :(
-
nenad #16087 pete, ne aggodj nekem is van idonkent problemam
pl van egy scene, egy eleg nagy cegnek keszult es en hulye fejjel belevagtam a beta vrayel :) na es vazze nem hagynak vele beken.
Annyit kell tudni a dologrol, hogy legalabb 3 oraba kerul mire 1(!) kepet kihamozok belole... Na es most kell nekik tobb... :)
szoval ezt megcsinalom, aztan letorlom a az osszes kapcsolodo cuccot, aztan persze kirugnak. De ugy gondolom meg igy is megeri. Mert amondo vagyok, hogy nincs az a dolog a vilagon ami megeri azt hogy az ember full leamortizalodjon tole.
Ezzel a hanyadekkal meg az a baj hogy egyszeruen szetcsesz mindent.
Most jottem ra idokozben, hogy verzio valtani ugyanolyan veszedelmekkel jar mint folytatni :)
Naszoval ez van. -
celes volt, én is benéztem! De jó!! Gratula!!! -
Hehe...egy ideig lestem mi a különbség :DDD
Szép lett...kár, hogy sötét a box...de a gömbök kárpótolnak érte :D
Grat. -
Sry, ez az a nélkül...
link -
Egy kis felesleges gombócolás, falloffal és anélkül..