63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    a 12esben levo color mapping/ivert color bugot ugy lehet kikerulni hogy a bright multipliert ugyanolyan ertekre kell tenni, mint a darkot. A kep nem valtozik meg, de a vilagosabb 1.0+ szinek nem invertalodnak. (azaz nem feketek lesznek)
    asszem hsv/exponentialisra vonatkozik, mondjuk linearral nem probaltam. Lehet azzal is.
  • Free
    meg akkor már megtehetted volna hogy fent egy szar neon legyen :c))))

4db V-ray light egymás melett valami rács fölött :c))
  • Free
    király jól néz ki de nekem az a WC tartály túl műű valahogy nem így szokott rozsdúlni . hanem megmarad fehér de foltokban van rajta rozsda és max iszonyú fekete szűrke koszos
  • Free
    máris intézem
  • 4D
    Dejavue-revue! LOL.
    Mail ment a 3ds-el, meg a fontosabb textúrákkal.
    Tényleg, ha már itt tartunk, valami jobb ingyé tárhelyet tudtok, ahonnan ide relaxed lehet linkelni, stb?
  • ThomasGins
    Napi jótett megvan:)

• ThomasGins
    Nálam bejön...
    De akkor kirakom máshova, ha nem gond 4D..
  • HaP
    Sziasztok tudna valaki kuldeni nekem linket kezikonyvhoz 3DSMAX hoz vagy ha csak emailban tudja elkuldeni akkor dobjon nekem egy privatot koszike nagyon szepen a segitseget
  • RelakS

Directly downloading images is not permitted on the Netfirms FREE plan. If you are the owner of this site, either ensure that this image is embedded in a web page, or upgrade to one of the Netfirms premium plans.
  • ThomasGins
    Probald igy bemasolni...
    http://www.stuffhere.netfirms.com/Budiclean.jpg
    http://www.stuffhere.netfirms.com/Budi.jpg
  • ThomasGins
    Pedig pont a texturázás érdekelt volna leginkább:)
    Privátban küldök egy mélt, ha gondolod kirakom szivesen ftp-re...
  • fle go
    en nem latom a kepet:(
  • 4D
    Köszönöm szépen. Meg a tanácsot! Mivel én még csak most ismerkedem a véréjjel, s tudjuk, nem 1xű, meg más a logikája. És mert nem merek magasabb V-rayt próbálni, mert eddig sokan panaszkodtak, (licence server stb.) örülök, hogy ez müxik, de a tutorok nagyrészt meg már magasabbakhoz vannak.
  • Aldaryn
    Grats! Szépek lettek a textúrák, és a hangulat is nagyon "ottvan"! :)
    Legközelebb próbáld ki, hogy a textúrák nélkül renderelt irradiance mapot elmented, és azzal rendereled újra, immár feltextúrázva. :) Sokkal gyorsabb lesz.
  • 4D
    Nenand! Ebben a te tutorod is (többek közt)ott van, THX így utólag!
  • petesilver
    Ti milyen monitor colortempel dolgoztok. Én átállítottam itthon már az elején a kedvem szerint, és medium szinten használok nvidiás digital vibrance-t. Aztán bevittem a cuccokat az officeba, és ott leestem a székről. Ami nálam pl gyönyörű telt, tónusos barna volt, az ott bent ronda fakó valami. Lassan megtudom a benti beállításokat, hozzálövöm az itthonit, de kiváncsivá tett a dolog, hogy Ti hogyan is kezelitek ezt? Ugye alapból 9300, vagy 6500 van a monitoromon default temp.
  • 4D
    Szaga is? LOL. Köszi, örülök hogy tetszik.
    Azt a régi orosz kém ellenes plakátot nem hagyhattam ki.
  • 4D
    Köszi. Scenét? Hát azt nem, de 3Ds-ben ha kell szívesen odaadom, ill ha kell a V-ray beállításokat megadom szívesen, aztán hajrá. Hátha kedved támad "koszolni". Fel is tettem oda ahol a kép van, de valami miatt nem engedi leszedni (ingyen ftp), 5let v.kinek hogy miért nem?
    Mindenesetre itt a jelenet textúra nélkül. Mint ha picit gyorsabb lenne a render így?!! hehe. Textúrával 34 perc anélkül 3.
    Mondjuk én még mindig a "régi" 1.09.03-as V-ray-t használom max 6-al.

• nenad
    egyebkent sikerult 1 kepet lerenderelnem gond nelkul :)
    hehe visszatettem a 10est.
  • nenad
    nekem sehogy sem jon be, lehet ebben most teszi at :)
  • ThomasGins
    Kapunk scene-t is?:D
  • petesilver
    Tényleg baba! Szinte szaga is van a képnek!!!!
  • ThomasGins
    4D ez nagyon komoly!
    (sztem a nagybetű miatt nem szurja be...)
  • oryon
    "Sziasztok, szeretnék kicsit közelebről megismerkedni a témával, úgy halottam ez kicsit könnyebb kezdőknek mint a maya, szerintetek hol kezdjem a témát, hanyas 3ds max stb."

Amennyiben még mindig ez a kérdésed...akkor erre válaszolok:
    Ne kelljen újra leírni...nézd vissza plz pár oldallal....megleled a választ.

("Ti" is ezt csináljátok a CS:S topicban...de ez nem bosszú...nem vagyok bosszúálló típus...főleg ha nincs is okom rá...csak igazatok van...hisz tényleg csak pár oldallal kell visszanézned)
  • oryon
    Köszi :DDD

Ez bók volt a maya topicnak? :DDD
  • 4D
    Ha már maradt ez a tutti banner, gondoltam csinálok egy cornellt, hogy ne lógjak ki a sorból, íme. Remélem sikerül a beszúrás.
  • ThomasGins
    refract volt falloff,sry h nem irtam
  • petesilver
    És akkor nem mondtam még az upgradet. A gyerekbetegségeket a legritkább esetben javítják. Ugyanolyan gáz maradna szerintem a 7-es, csak kapnék 3 gombal, meg 2 tutorral többet:)

Pedig mióta újra 5.1-es maxoznom is kell, azóta az egekig magasztaltam magamban a 7-es stabilitását, és kezelhetőségét.
  • petesilver
    Nekem pitiáner dolgaim vannak a te projectjeidhez képest. De néha még így sincs kedvem újramodellezni, beállítani mindent. Néha van autoback, de az is eltud úgy szállni megnyitáskor, mint a huzat. Általában újrainstal stabillá szokta tenni, de azt már mocskosul rühellem, hogy újrainstall, kedvenc plugintömeg, felrak, pluginonként qrva authorize, újrakonfigol beállításokat, amiket sima ui-ból nem jegyez meg, szóval ilyenkor ha belegondolok ebbe a procedúrába, már elmegy az életkedvem.
  • petesilver
    Akarom mondani, hogy mivel fizettem érte, megyek és ledugom a torkukon! :)))))) Csak olyan ideges voltam, hogy azt is kevertem, honnan van:)))))))))))))))
  • nenad
    most ebben mi volt a falloff? A causticsos pilacs?
  • H4lÁl0SZTÓ #16091
    Szal nemtetszik a nevem, remélem egyszer akarsz CS-zni, és akkor énis ezt mondom.
  • nenad
    hat ilyen nevvel nemigen, de hatha a maya topicban
  • H4lÁl0SZTÓ #16089
    Hát úgylátom itt nem lelek segítségre
  • nenad
    a poen az hogy azota volt mar ket projektem is teljesen zokkenomentesen! :) hehe, mert azert vray is kiforrta magat kozben.
    Egyebkent ujraepiteni az egeszet baromi nagy melo lenne. :(
  • nenad
    pete, ne aggodj nekem is van idonkent problemam
    pl van egy scene, egy eleg nagy cegnek keszult es en hulye fejjel belevagtam a beta vrayel :) na es vazze nem hagynak vele beken.
    Annyit kell tudni a dologrol, hogy legalabb 3 oraba kerul mire 1(!) kepet kihamozok belole... Na es most kell nekik tobb... :)
    szoval ezt megcsinalom, aztan letorlom a az osszes kapcsolodo cuccot, aztan persze kirugnak. De ugy gondolom meg igy is megeri. Mert amondo vagyok, hogy nincs az a dolog a vilagon ami megeri azt hogy az ember full leamortizalodjon tole.
    Ezzel a hanyadekkal meg az a baj hogy egyszeruen szetcsesz mindent.
    Most jottem ra idokozben, hogy verzio valtani ugyanolyan veszedelmekkel jar mint folytatni :)
    Naszoval ez van.
  • petesilver
    celes volt, én is benéztem! De jó!! Gratula!!!
  • oryon
    Hehe...egy ideig lestem mi a különbség :DDD

Szép lett...kár, hogy sötét a box...de a gömbök kárpótolnak érte :D
    Grat.
  • ThomasGins
    Sry, ez az a nélkül...
    link
  • ThomasGins
    Egy kis felesleges gombócolás, falloffal és anélkül..