63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• 4D
    Írtam, hogy "asszem", de ez elkerülte a figyelmed.
  • Malakai
    De, ha a hivatalos oldalon néznéd, akkor kiderülne, hogy létezik max7-hez is.
    link
  • 4D
    Pl úgy, hogy rákeresel a Digimation Lightning-re...
    Itt az infója:
    http://www.3dlinks.com/shop/Details.cfm?ProductID=54

Szépen animálható 2 objektum közötti elektromos kisülést tudsz vele kreálni, asszem max 7-hez nincs. Ha azt tolod, akkor marad az utómunka, valamelyik kompozitor progiban.
  • Aldaryn
    Affelől kétségem sincs. :) Tudod mik a beállítások? Default high preset. ^_^ csak kiváncsi voltam. Elsőnek valami elfogadható QMC-t szeretnék összerakni. Amúgy ha nekilátok Imappal, mit ajánlanál interpolálásnak? Delone háromszögelés?
  • nenad
    vrayben semmi ilyen nincs, az antialiasingba van intergralva a supersampling
  • Evogordon
    Ja bocs van rajta global supersampling csak nem volt nekem kinagyítva a kép :D
  • Evogordon
    Szép nagyon ez a gömb galéria. De ha bekapcsolnád a render--->renderel--->global supersampling-ot akkor elsimítaná a raytrace-ban az éleket amit tükröz a gömb.
  • nenad
    maestro govanni, ennyi ido alatt lehet tokeletes imapot csinalni ilyen kepre, lokjed a beallitasokat :)
  • Free
    Szépek a képek

Más:
    Nem tudja valaki hogyan lehet animált elektromos ívet készíteni ?
    Van erre valami elektromos plugin vagy ilyesmi ? próbálta márt valaki ?
    Mondjuk két gömb között kell elektromos íveket animálni,. hogyan lehet ennek nekikezdeni ?
  • Aldaryn
    Haladás, haladás! :) Szép lesz ez. Megspékeled egy kis GI-vel, finomhangolod egy kicsit a shadereket, és kész a fotoreal kép.

Gömbök galériája 3. felvonás, irradiance mappal: Nekem a qmc solution sokkal jobban bejön. Hiányzik a zaj, és zavaróak a paszpartúránál előjövő hibák. :|

Gömbök galériája wip006
  • nenad
    na ez mar sokkal jobb, akkor en most a helyedben megprobalkoznek a Global illumintaionsal.
  • Slymaster
    http://slymaster.atw.hu/10.jpg
  • Slymaster
    Azért próbálkozom ilyen ortopéd effektekkel mert kezdő vagyok, és ez nekem is ment...
  • Slymaster
    1 körül nekiáltam átdolgozni, ahogy mondod: effect, lámpa... törlés.
  • nenad
    hat ez tenyleg tele, meg se merem kerdezni mit tettel bele. :)
    az atmoszferas dolgokat egyenlore kapcsold ki. Nemigen van ra szukseg.
    az arnyekokat tedd at advanced ray tracedre. es utana nezd meg.
  • Slymaster
    Most nem érek rá, különben én még látok...
  • Culram #17229
    Sly: aludj már :) Nem lűátom a többi oldalt, nem tudok lapozgatni
  • Slymaster
    Micsodák?
  • Culram #17227
    Hova tűntek a többi oldalak?
  • Slymaster
    A tévét nem használom.... nincs antenna, csak dvd. A kanappé a monitorral van szembe, 19"-os normál monitor. Ott zajlik az élet.
    Adjatok tanácsot hogyan csináljam meg a fényeket...
  • Slymaster
    http://slymaster.atw.hu/kenés.avi
  • Slymaster
    http://slymaster.atw.hu/kanyar.avi
  • MrGeE #17223
    király lesz 8)...csak nem kényelmetlen így tv-zni? :P
    Vagy esetleg a szembefalon van egy bazinagy plazmatíví? :D
  • ThomasGins
    Rakd ki,mi bajunk lehet:)
  • Slymaster
    Zastava! Érdekel a videó? Én kenem!
  • ThomasGins
    Mindig lada megy a tv-ben?:D
  • Slymaster
    http://slymaster.atw.hu/9.jpg Tele van hibával..
  • nenad
    kepet mutasss..
  • Slymaster
    Nemtom suliban vagyok, és nem tudok mit csinálni, 2 napja nem alszok, és ébren kéne maradnom még egy fél napot, ja meg megittam 2 redbull-t...
    a #17213-shadowos témához mit tudsz nekem mondani...
  • nenad
    nyugodj le. mire fel ez a rohanas.
  • Slymaster
    Igen csendes ez a fórum... vagy most csakazért sem írtok?
  • Slymaster
    Játszottam egy shadow mappos spottal.. átvilágítottam a redőny résein, lens flare és volume lighttal enyhén narancsosan. Az átszűrődő fénysugarak egész élethűek voltak, de egy két helyen cikcakkos volt..
    Ahol egybeértek ott meg már gusztustalanul rondák voltak...

Amint látjátok már jó ideje nem alszok, ugyhogy örülnék valami aktív beszélgető partnernek...
  • Slymaster
    Igen ott káosz van.. majd később kijavítom, addig elmegy...
    Ahhoz képest, hogy szombaton kaptam és tegnapelött vettem hozzá vga-t...

Ackro: Köszi, lesznek még hasonló hiányosságaim, de így fogom megtanulni.
    Most éppen suliban vagyok, de Mental ray-jel megcsináltam, de aztán rájöttem... nem néz ki jól, de élőben jó!

Ha visszakapom a fényképezőmet megmutatom milyen a szobám élőben.

Valaki elmondja nekem hogy a shadow map, mental ray, vray... között mik a különbségek...
    A vray-nél nekem nincsennek árnyékok, meg van valami raytraced vagy mi, annál meg nagyon egyszínű az árnyék, a shadow map- szépen elkente, az areara meg nem emlékszem... De gondolom, hogy nem csak ennyi a különbség...
    A hair fx nagyon lealázza a gépem (p4 2800MHz /800 2*256Mb 400MHz dual DDR, GeForce 6600...)
  • sike
    van olyan progi ami az exe-t kibontaj szétszedi névszerint egy pecs-t ami telepitö file de nem tudom telepíteni sgítsetek!
  • ThomasGins
    Nincs sajna:(
  • morfium
    Ha megvan a bryce 5 2.-es cd-je, azon van egy scene, amiben van.
  • Free
    Itt Direkt van ez a szekrényen ? vagy csak a Face-ok keveredtek meg egy kicsit? nekem kicsit olyan mintha ott valami káosz lenne
    Amúgy jó lesz
  • sike
    ami az exe-t kibontaj szétszedi névszerint egy pecs ami telepitö file de nem tudom telepíteni sgítsetek!
  • sike
    bocsi nem ide tartozik de:
    kéne egy exe file kibonta program tud valak???
  • Ackro
    gi=global illumination (a mental ray-ben van) -a lényege, hogy a fényforrásból származó fotonok a felületekről visszaverődnek és további felületeket világítanak meg.
    így kapcsolhatod be:
    f10->common fül->(lent az alján)assign renderer->production->...->mental ray