63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    A design? Mert a szövegeket mondtam, hogy ne nézzétek, valamit oda kellet írnom, és utálom a copypastetelt szövegeket.
  • nenad
    ez nagyon warezos..
  • ThomasGins
    Zsiiiir, van itt minden "S/M Sex":)
    Csak hogy belekössek content="text/html; charset=iso-8859-1" ezt 8859-2-re kell átirni,mert akkor látszanak az ő,ű-k is:)
    Freenek már mondtam,h szvsz jól nézne ki egy olyan fejléc amire osszedobálná mindenki kedvenc modelljét,aztán egybe lerenderelni.:)
  • Aldaryn
    Na, gyorsan összedobtam egy ötletet a 3DSmax.hu-ra

3DSmax.hu ötlet

Firefox 1.1 és IE 6 SP2 alatt tökéletesen megy, régebbi IE alatt gondolom szétesik. :P Minimál markup. Ja a szövegeket nehogy valaki komolyan vegye. :P
  • HaP
    Sziasztok lenne egy nagy keresem

nincs valakinek veletlenul valami leirassa elektronikus konyve 3DSMAXra szuksegem lenne ra irni bellole par dolgot koszike a segitseget
  • Aldaryn
    :) hehe. Szerintem elég nagy előrelépés lesz a MAX-os workflowban, ha egyszer lesz isofelület támogatás renderidőben, neadj, a ray intersectiont iso felületeknél polygonok nélkül, direktben tudja majd elvégezni Vray. :)
    Bár, van egy olyan érzésem, hogy a scanline által fejlesztett cucc nem polygonokal doglozik.
  • nenad
    bar ha vicces kedvemben lettem volna mondhattam volna microcincifincit is a scanlinetol. Biztosan megszaporodtak volna a privat uzeneteim szama :))
  • nenad
    hehe :) ez kerem alassan egy GeoSphere rajta greeble, widgets kikapcsolva, aztan azon egy meshsmooth modifier 0 ilterationsal (segit a displacelendo feluleteket egybentartani) es gyon a 3d displacement (vray) a map pedig egy dent map.
    a cucc meg sima lightcache 500subdivs, wiszont lightdome vraylightal. gyors es baromi reszletes. :)
    ja igen a cuccon standard material van a faceted opcioval bekapcsolva, allitolag ez jobban kihozza a displacementet, nem probaltam ki vraymattal is de igy a teszt alapjan van benne valami.
  • Aldaryn
    Subdiv, vagy noise, vagy iylenek? :) Miez kérem? (Ja, és DC?)
  • ThomasGins
    Ezt jól fenékbe billentetted:)
    displace?
  • nenad

megfazott szegeny :)
  • ThomasGins
    A lustaság csak kis része,több ötletem van mint időm leginkább. Bár ebbe beletört a bicskám,valamiért nem sikerült bevilágitanom szépre.
    én szóltam:)
    Akartam még rá valamilyen köd szerű dolgot,de vrayben nem tudom hogy kell.
    Szal ha erre van ötlet szivesen várom.:)

RelakS, tedd:)
  • RelakSfromhome
    ut2k4-hez bütykölök collision mesh-t. Majd betegyem, mint értelmetlen render? :D
  • nenad
    fasza ez a greeble ingyom bingyom csak ne lennel olyan lusta, es dolgoznal meg rajta egy kicsit. :)
  • ThomasGins
    LOL:)
    ... vagy kiisszák belőle az unicumot:)

Free, gyors hml-be tudok segiteni,php kicsit lassabban megy...
  • Fisch

a gyors html az jóóóó...

• Aldaryn
    Hehe, amelyik kerület rosszalkodik, arra rágurítják a gömböt.
  • ThomasGins
    Kis greeble,csak ugy érdekességnek...
    link
    plane/greeble/bend
  • Ackro
    tenksz
  • Free
    oksa vettem a tippeket akkor irányt váltok :c)
    Marad a flash nélkülözése és gyors html lesz belőlle :c)
  • nenad
    egyebkent nekem is ez a velemenyem, tutorialt meg szivesen csinalnak is (vray) de masnak nemsok ertelmet latom, mert szerintem igy is elegge darabokra van szakitva a 3ds kozosseg..
  • nenad
    http://www.techsmith.com/products/studio/default.asp?lid=CamtasiaStudioHome
  • Aldaryn
    Hmm, 3D-s honlap, ezzel vigyázzál, mármint a 3D-ben készített designnal. Pofára lehet vele esni. Mellesleg, én továbbra is azt mondom, hogy a 3dsmax.hu inkább egy laza, gyorsan átfutható linkgyűjtemény, és FAQ legyen, amit gyorsan lehet linkelni az idelátogató újoncoknak, mintsem egy komplett portál. Idestova már 2 ilyen fejlesztésében veszek részt, és nem kis falat, més nagy támogatottság mellett sem.
  • Ackro
    Szasztok!

Nenad! A múltkor belinkeltél egy avi-t amin plane-ekkel küzdessz, azt milyen progival csináltad?

Free: háromdés honlap háromdében? mi készül itt kérem? :)
  • Free
    az kiráylság remélem az fent van de azzal próbálkoztam már max 6 alatt és klikkeltem jobbra balra és történt is valami meg ahoz több a tutor is asszem . megpróbálkozom vele.. Végülis nem nagy szám a dolog csak pár dolgot szeretnék feltőlteni világító folyadékkal mint pl itt a menüket

És valahogy errefelé lenne a menü a falon vagy nem tudom még csak próbálgatom

• ThomasGins
    http://3daliens.com/glu3D/index.htm
    ez is ilyesmi...
  • nenad
    nezze privatot ez nem warez topic vaznyeg! :)
  • Free
    köszönöm megttaláltam

elindítottam megnéztem és nem értettem most megyek tutort keresni hozzá :c)
  • Epimetheus
    Emberek sürgős help needed, sehol nem találok működő crack-t a max 7-hez. Van valami tippetek?
    Könyörgöm segítsetek...
  • Aldaryn
    Ezt meg lehet, komplexebb műveletekhez, folyadékszimulációhoz ottan vala Realflow. Jó program az.
  • Free
    Van olyan plugin amivel a vizet lehet szimulálni ? teszem azt beledobok valamit akkor úgy hullámzik vagy valami ilyesmi reactor jellegű dolog .. vagy ezt meg lehet oldani reactorral ?
  • LionTR
    Koszi Nenad!
  • 4D
    Az már ki lett találva, a plagizálás, nem az esetem....
  • nenad
    es nincsenek hirdetesek...
  • nenad
    akinek kell google email account (gmail) az privtban kuldje el az email cimet.
    2GB+ postafiok, gyors, free pop access aki szereti, a webes felulet egyszeru attekintheto, van email notifier (windos takbarban futo kis proggy) meg ugy az egesz szimpatikus. Most kaptam lehetoseget hogy invitaljak embereket. 50 max.
  • nenad
    lehet.
    utilities panel>more>bitmap/photometric path>edit resources/
    kijelolod ami kell
    Copy files/
    majd a kiejelolest megtartva, alul a new pathnal kijelolod az uj helyet (ahova masoltad) es
    strip selected path/

ertelemszeruen ha mindent oda akarsz tenni akkor a strip all paths-et hasznalod.
  • LionTR
    Hali, nem tudja valaki hogy lehet-e a MAXben olyat csinalni, hogy egy sceneben hasznalt osszes texturat atrakom egy masik konyvtarba, es megmondom a MAXnek, hogy mostantol az osszeset innen tudod elerni? Hogy ne egyesevel kelljen megadni neki mindet.
  • 4D
    LOL, a hajót 1xűbb volt lemodellezni, mint belinkelni.
    Akkor a régi módi:
    http://www.freeweb.hu/vajramurti/1.jpg
    http://www.freeweb.hu/vajramurti/2.jpg
    http://www.freeweb.hu/vajramurti/3.jpg
    http://www.freeweb.hu/vajramurti/4.jpg
    De most már leszakadok a monitorról holnapig.
  • 4D
    THX. A test, a szárnyakkal, egy boxból van "kizsonglőrködve".
    Animot? Nem hiszem, mert tovább már nem foglalkozom most vele, majd ha nem ilyen prezentációban használom.
    Itt van pár kép nagyobban. Remélem sikerül a linkek bevarázslása.

• Evogordon
    Nem hogy megcsináltad volna a hl2-ős csapatszálító gépet :D