63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Egy külön, geometriát nem megvilágító direct fény volume lightja a szmogtól terhes köd. De utólag kellett PS-ben rákompozitálnom, mert a fake specular highlightok "nem látszottak át" rajta. :|
Youth: szimpla specular bloom. Ps-ben drasztikus levelsel leválasztod a fényes részeket, kicsit deszaturálod, dobsz rá egy erős blurrt, és screen layerként beállítod. -
Hűűű ez is profi!
Hogy kell olyat hogy az 'épületek' tetején glow legyen? Szal érted... :) -
Nagyon fasza, mintha egy filmből lenne... Gratulálok!! -
Ehh, nálam is előjött ez a feketeség, afterburnt próbáltam ki, erre vray mindent elkezdett feketében renderelni... :( -
Ááá, pedig az is jópofa dolog, bár egy kép erejéig nem annyira. :D -
nenad #17520 a volumetricset mivel csinaltad? -
nenad #17519 dolgozom a greeble station 3 on :) a kettot nem is publikalom, ugy nez ki mint egy urallomos az elite cimu jatekbol :) Aki osmeri azonnal tudj mellik az :) -
Az se nagy durranás, egy szimplay VRay shader, glossy reflectionnel. Minden szürke... a színt a fényforrások, és a volumetrics adja. Aprópó, Volumetrics...
Realtime volumetrikus renderelél.: Simian - Volume rendering -
wow:)
Igazábol a material érdekelt volna. -
:) 46MB betömve. Hogy ne egyen annyi memóriát, stack collapsolva lett. Inkább nem pakolom fel, sokra nem mennél vele, különben sincs benne semmi spéci. -
Egy terroristának tuti orgazmus ez a látvány:)))
Aldaryn,kaphatunk scenet?:) -
Jaja, szépen lett elrendeznve. Olyan, jelenkori naygváros hangulat. Hidakat nem akartál? :)
A világításon csiszol egy keveset, telerakod ablakokkal az épületeket, és kész is a meggyőző greeble city.
Én meg cyberpunk várost építek. :P -
nenad #17513 mondjuk ennek sokkal inkabb varos hartasa van :) -
putyi #17512 van a "system" alatt, valami "optimized atmospheric evaluation" checkbox. talán, de még nem próbáltam. -
nah én nem tudok ilyen szépet mint ti, de kedvet kaptam egy kis ökörködésre :c))
-
Lesz volumetrikus támogatás.. De mikoor? :D -
úgy tűnik, mindennemű volume light szépen árnyékot is vet, ezzel még nem is lenne semmi baj, de nem lehet excludolni. :) Na, majd csak elsz jó volumetrikus támogatás VRay alatt. Azért csak sikerült összeraknom. Baromira nem érek rá vacakolni vele, biztosan ezreszer szebben meg lehetne oldani. Volt rá 10-15 percem. Abból ennyi tellett. :(
Most én toltam szét a fórumot. :) Többet nem csinálom. De ez nagyban mutat.
-
nenad #17508 nemtom nem hasznalok fogot. :) sok gond van meg ezzel az uj verejel. -
Asszem ezen 3, vagy 4 greeble van, egy a talapzatokat bevelezte fel, egy ezekre rakott tornyokat, egy az egészre rakott még bevelezgetéséeket, meg valamikor a kis bizdbazdok isodakerültek valahogy. :)
Kb 2 óra alatt készült, óránként 1/5 kattintással, szal nincs nehéz dolgod! :)
Viszont nézzed már meg a Fog-ot, neked is furcsán viselkedik VRay alatt? Ebben a jelenetben egy dome light, meg egy direct van, s ha fog-ot rakok bele, minden tök feketet lesz, csak a fog pamacsokat látom. Mintha egy atmoszférikus maszk lenne:
Ami még furább, az az, hogy ez a fog nem hajlandó a távolsággal sűrűbbé válni. mintha észre sem venné, hogy van egy kamerám, amiben szépen beállítgattam az environment range értékeket. -
nenad #17506 mondju ezutan a bedobas utan elszontyolodtam egy kicsit :)
ugyhogy ma szepen tulszarnyalom :) -
Jó ötlet nagyon több greeble-t egymásra huzni:) -
nenad #17504 fasza, az oldalira az select sides+ujabb greeble modifierrel teszel dfel cuccot? -
Na, ez az én verzióm, egyelőre. Sok, sok excel táblázat töltögetés közben egy-egy kattintást kapott, aztn ez lett belőle.
-
De, igazad van! -
És persze külön testek az alaptól... -
A tetőn lévő külön részeknek van alja? Mármint, van ott poly? Nem lehet, hogy azért ilyen, mert ott lyuk van rajtuk? -
Azért nem szurtam be a képet mert nem olyan szép,valamiért tényleg olyan mintha nem lenne olyan sűrű az anyag a világosabb részeken:)
Tényleg nagyon eltaláltad Nenad! -
nenad #17498 nemtom majd latom. -
Nocsak, nocsak, hosszú idő után bekukkantok ide a max topicba, s azt látom, hogy lassan ez is kinövi magát mint a maya fórum? Hajrá:) -
Na, ennek nagyon megfogtad a hangulatát... A csillagmező adja el. Grats! Ablakokat nem varázsolsz rá?
Csinááálnom kell greeble bannert... :D -
nenad #17495 renerido 5perc ha erdekel vkit. -
nenad #17494 a vilagitas elegge fasza. -
nenad #17493 itt az enyemi :)
en beteszem hadd legyen bent nehanys szines kep :)
hat bocs asszem szelesebb egy kicsit.
gi nincsen, dome light, meg 1 omni, a diffuse glow photoimpact, a bluros kinezet pedig a masolat kicsit elcsusztatva, nemi plusz zaj es ke'kse'g
-
Valami furcsa ezzel az SSS-el...a kis egységeknek az egész legkülső részén nem szabadna így világítani, szvsz. Azért az ölet királyos.
Amúgy meg: Mi az, hogy már csak linkelgetünk? Képet ide bele! -
Napi feles...:) -
Gömbök Galériája by Nenad. :) Egész jó lett, nekem ez már az elfogadható zajszint. 25 subdivvel QMC-n... elég baba. Én anno 250-el rendereltem. :D A nagyon finom lightcache mintavételezés miatt száll iylen gyorsan a qmc? -
nenad #17489 low priorityn ment nem tom mennyi lenne elegge hasznaltam a procit masra.
Lightchache 12000 es qmc 25 subdivs
-
Culram #17488 Nekem teccik az oldal ötlet :) Még a szövegek is maradhatnak. :) -
ok. A szöveg itten nem figyelembe vevendő. Ki kellene találni a csoportosításokat, minek érdemes egyáltaklán külön csoportot nyitni, stb... -
nenad #17486 a szoveg, a design nem erdekes kulonsokeppen, konnyen atlathato a menu es kesz.