63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    hosszú.. :c)) noob vagyok na

már volt párszor írva de hogyan tudom lemetneni az animot háttér nélkül?? mert nem lett jó az swf export így inkáb képkovkánkéánt lkementem de valahogyan a háttér nem kellene mögé
  • Malakai
    Hát, ha nem kell a jelenethez vray, akkor fölös erőltetni, bár nemtom' mit ökörködtél ennyit a wire-al, mert semmi extra nincs benne, ha már megleled a vrayedges-t. :D
  • Free
    köszönöm mindnekinek.most kitaláltam hogy marad a scanline sokkal gyorsabb egyszerbb és nem kell annyit szarakodni vele :c)))
    É pláne hogy fel lett téve az illuszttrátor most még ki is tudom menteni swf be
  • Mayer
    Ha más megoldás nincs akkor (nem is merem vrayt) exportáld ki a wiret, és ezt a kiexportált mapet nyisd meg opacity (vagy refraction de akkor figyelj a fénytörési mutatóra) mapként. Azt mondanom se kell hogy a kiexportált wire fekete fehér legyen. Na szóval ezt a shadert ráhúzod a testre és akkor elvileg wiret fog renderelni, olyat amilyet szeretnél. (ez minden renderernél működik)
  • Malakai
    Opacity map való erre, oda kell dobni az edges-t.
  • Free
    Valaki magyarázza L nekem lassan és szájbarágóssan, hogy hogyan tudom megoldani vray alatt , azt , hogy a wire rendessen menyjen. oksa rendben hogy ráhúzom diffusera a VrayEdges Tex -tet de ettől még csak az lesz hogy van az objektumnak egy alapszine ami a diffuse, és arra ráteszi a wire szint ami külön állítható. de ha én azt akarom hogy alapból ne legyen szine ennek a dolognak ? és mindenféle üveggolyó hatás nélkül lássam a wiret? nah azt hogy lehet megoldani ? vagy ezt nem lehet megoldani ? vagy ha valaki drótvázas dolgot akar akkor azt modellezze le ? .. nem vágom a dolgot
  • Pitbull90
    Igen igen a shag:hair lesz az de hol tudom ingyen leszedni mert eddig sehol nem találtam van egy maxos Bibliám és ott vannak oldalak de azok már rég nem léteznek :D
  • ThomasGins
    Jézus ereje, viadukt projektet nekünk:)
  • Malakai
    Az előzőekben is max azért lehetett ott, mert feltettél vmi plugint, valószinüleg a shag:fur-t, vagy shag:hair-t, ilyesmi feature csak a max 7.5-ben val alapból is.
  • morfium
    üdv a veszprémieknek, én is az vagyok... :))
  • Pitbull90
    Sziasztok!

Tudja valaki hogy hajat vagy fűvet (mindegy) 3Ds Max 5-ben hogyan lehet csinálni??? mert az előző verziókban az Enviromentsnél volt, hogy vmi Fur akármi de ebbe már sajna nincs :((
  • Free

• Mayer
    Kellemesebb a távoli kivágás.
  • Sadist
    Azt a sunyi téker mindenit! D:
  • ThomasGins
    Ugye nem csak átnevezted és ujra kiraktad?:D
    Nem látok különbséget:(

Hm 20000 beirás:)
  • ThomasGins
    wow.
    Kellene teás project:)
  • youth #20004
    Utolsó kép :)
  • youth #20003
    Átkonvertáltam polyba és egybedolgoztam a különálló részeket.
  • ThomasGins
    Pöpec!
    Akkor még egy kérdés,hogy készült a kanna,mert nem default?
  • youth #20001
    Hát lehetne még javítani azon, hogy jobban összeolvadjon a fotóval, de mára ennyi:

Nagyban 1500 x 1000

Ingyenélés... Gondtalan évek...
  • Free
    hehe én ingyenélő vagyok :c)) na meg életművész én éjszakázhatok.. mikor lehet menni modellezés oktatásra?
  • nenad
    en birom, csak nem akarok gyujtogetni faradtsagot, masnap zizis az agyad, delelott nem tudsz erdemi melot vegezni stb. Nem eri meg sztem.
    Persze ha ingyenelo lennek akkor mas lenne a szitu :D
  • youth #19998
    Nem bírod mi? :)

Na jóvan holnap ugyanitt ugyanekkor, majd még tolok fel képet ha kész lesz :)
  • nenad
    na, sztem akkor most mindenki mennyen aludni. Nem kell gyujteni a faradtsagot.
  • ThomasGins
    LOL:)
    Majd együtt megyünk vray oktatásra hozzád.... egy kocsmába... tom te csak jaffázol:)

Mayer, utánanéztem akkor te is:)Ketten együtt már vagytok is annyi évesek mint én...kis tulzással...grrrrrr:)
  • youth #19995
    Olcsóbb a pia mint pesten, muhahha
  • Mayer
    Hé ecsém, nem arról volt szó hogy nekem fotóztad azt az asztalt? :D.

Mi van itt mindenki veszprémi? :)
  • nenad
    mentek kocsmazni mi? :D
  • ThomasGins
    Priv.:)
  • FRenkie
    Ja, tényleg olyan egy picit.
  • youth #19990
    Nincs, sima Vray shader.

(merre laksz?)
  • ThomasGins
    Dede:)
    SSS van a teáskannádon?
  • youth #19988
    Jaja Veszprém :) Csak nem te is?
  • ThomasGins
    Nagyon süti!Te veszprémi vagy nem? Vhol mintha láttam volna...

Hétvégén nem voltam,kicsit megdolgoztattam a gépem:)
    edison greeble
  • nenad
    megerdemelned! :)
    de nem, ott meg nem tartok :D
  • oryon
    Wow, egész hihető lesz :)
    grat.
  • youth #19984
    Áááá most vettem észre hogy -1, nekem meg 1-en volt, így mindjárt más!
  • youth #19983
    Jóvan kipróbálom, most renderel nem akarom bántani :)
  • youth #19982
    Nem versz át? :)
  • nenad
    marmint ha a teapot termeszetesen not visibel to camera