63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
hosszú.. :c)) noob vagyok na
már volt párszor írva de hogyan tudom lemetneni az animot háttér nélkül?? mert nem lett jó az swf export így inkáb képkovkánkéánt lkementem de valahogyan a háttér nem kellene mögé -
Hát, ha nem kell a jelenethez vray, akkor fölös erőltetni, bár nemtom' mit ökörködtél ennyit a wire-al, mert semmi extra nincs benne, ha már megleled a vrayedges-t. :D -
köszönöm mindnekinek.most kitaláltam hogy marad a scanline sokkal gyorsabb egyszerbb és nem kell annyit szarakodni vele :c)))
É pláne hogy fel lett téve az illuszttrátor most még ki is tudom menteni swf be
-
Ha más megoldás nincs akkor (nem is merem vrayt) exportáld ki a wiret, és ezt a kiexportált mapet nyisd meg opacity (vagy refraction de akkor figyelj a fénytörési mutatóra) mapként. Azt mondanom se kell hogy a kiexportált wire fekete fehér legyen. Na szóval ezt a shadert ráhúzod a testre és akkor elvileg wiret fog renderelni, olyat amilyet szeretnél. (ez minden renderernél működik) -
Opacity map való erre, oda kell dobni az edges-t. -
Valaki magyarázza L nekem lassan és szájbarágóssan, hogy hogyan tudom megoldani vray alatt , azt , hogy a wire rendessen menyjen. oksa rendben hogy ráhúzom diffusera a VrayEdges Tex -tet de ettől még csak az lesz hogy van az objektumnak egy alapszine ami a diffuse, és arra ráteszi a wire szint ami külön állítható. de ha én azt akarom hogy alapból ne legyen szine ennek a dolognak ? és mindenféle üveggolyó hatás nélkül lássam a wiret? nah azt hogy lehet megoldani ? vagy ezt nem lehet megoldani ? vagy ha valaki drótvázas dolgot akar akkor azt modellezze le ? .. nem vágom a dolgot
-
Igen igen a shag:hair lesz az de hol tudom ingyen leszedni mert eddig sehol nem találtam van egy maxos Bibliám és ott vannak oldalak de azok már rég nem léteznek :D -
Jézus ereje, viadukt projektet nekünk:) -
Az előzőekben is max azért lehetett ott, mert feltettél vmi plugint, valószinüleg a shag:fur-t, vagy shag:hair-t, ilyesmi feature csak a max 7.5-ben val alapból is. -
üdv a veszprémieknek, én is az vagyok... :))
-
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hajat vagy fűvet (mindegy) 3Ds Max 5-ben hogyan lehet csinálni??? mert az előző verziókban az Enviromentsnél volt, hogy vmi Fur akármi de ebbe már sajna nincs :(( -
-
Kellemesebb a távoli kivágás. -
Azt a sunyi téker mindenit! D: -
Ugye nem csak átnevezted és ujra kiraktad?:D
Nem látok különbséget:(
Hm 20000 beirás:) -
wow.
Kellene teás project:) -
Utolsó kép :) -
Átkonvertáltam polyba és egybedolgoztam a különálló részeket. -
Pöpec!
Akkor még egy kérdés,hogy készült a kanna,mert nem default? -
Hát lehetne még javítani azon, hogy jobban összeolvadjon a fotóval, de mára ennyi:
Nagyban 1500 x 1000
Ingyenélés... Gondtalan évek... -
hehe én ingyenélő vagyok :c)) na meg életművész én éjszakázhatok.. mikor lehet menni modellezés oktatásra? -
nenad #19999 en birom, csak nem akarok gyujtogetni faradtsagot, masnap zizis az agyad, delelott nem tudsz erdemi melot vegezni stb. Nem eri meg sztem.
Persze ha ingyenelo lennek akkor mas lenne a szitu :D -
Nem bírod mi? :)
Na jóvan holnap ugyanitt ugyanekkor, majd még tolok fel képet ha kész lesz :) -
nenad #19997 na, sztem akkor most mindenki mennyen aludni. Nem kell gyujteni a faradtsagot.
-
LOL:)
Majd együtt megyünk vray oktatásra hozzád.... egy kocsmába... tom te csak jaffázol:)
Mayer, utánanéztem akkor te is:)Ketten együtt már vagytok is annyi évesek mint én...kis tulzással...grrrrrr:) -
Olcsóbb a pia mint pesten, muhahha -
Hé ecsém, nem arról volt szó hogy nekem fotóztad azt az asztalt? :D.
Mi van itt mindenki veszprémi? :) -
nenad #19993 mentek kocsmazni mi? :D -
Priv.:) -
Ja, tényleg olyan egy picit. -
Nincs, sima Vray shader.
(merre laksz?) -
Dede:)
SSS van a teáskannádon? -
Jaja Veszprém :) Csak nem te is? -
Nagyon süti!Te veszprémi vagy nem? Vhol mintha láttam volna...
Hétvégén nem voltam,kicsit megdolgoztattam a gépem:)
edison greeble -
nenad #19986 megerdemelned! :)
de nem, ott meg nem tartok :D -
Wow, egész hihető lesz :)
grat. -
Áááá most vettem észre hogy -1, nekem meg 1-en volt, így mindjárt más! -
Jóvan kipróbálom, most renderel nem akarom bántani :) -
Nem versz át? :) -
nenad #19981 marmint ha a teapot termeszetesen not visibel to camera