63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• oryon
    Ne is mond. Megvan minden rész és a filmzene is :D

A műszerfalba épített csaptelep és vasaló, valamint a design az verhetetlen :P
  • Malakai
    Ennyit nem röhögtem még traileren...
  • ThomasGins
    ()trailer
  • ThomasGins
    Raumpatrouille Orion:)
    Minusz 30 év:)
  • oryon
    Már van :D és elég fantasztikus űrhajó az :P
    Amúgy onnan is van a nevem. Csak egy betűt kicseréltem :D
  • youth #21138
    Semmi, csak jópofa a lámpion :)
  • nenad
    mi va?
    :))
  • ThomasGins
    Ha igy folytatod még űrhajót is neveznek el rólad:D
  • youth #21135
    Bazze!!
  • oryon
    Nenad: "ne maradj fenn sokaig!" ez nem fog menni...még dolgozni is úgy mentem, hogy 1-2 órát aludtam :DDD
    teljesen függő lettem :P

Mal: eltaláltad.
    Megnézhetitek: ebben a max topicban a #20. hozzászólás a legelső oldalon az enyém. Akkor még Sman2 nicken voltam. Szal elmondhatom, hogy én az elsők között voltam és azóta itt vagyok és figyelem az eseményeket. Kicsit a maya elhúzott, de most újra vissza a régi kerékvágásba :D
    Aztán még ugyan azon az oldalon a 70. SoftFX névvel, késöbb oryon, szkoryon, oryon...így ment sorban :D Anno félévente cseréltem :P
  • Malakai
    szkoryon, SoftFX? :D
  • nenad
    Boldog Szuletesnapot! :)
    ne maradj fenn sokaig!
    :)
  • oryon
    Köszi fiúk :)

Most látom még mind a három nickem él az SG-n :DDD
  • Fisch
    ez itt a reklám helye :D
  • Free
    sztem is ez így jó lesz tőllem mehet
  • MrGeE #21128
    1 hordó HB-t Oryonnak /de nem modellezve/8)))
  • ThomasGins
    Boldog szülit Oryon!
  • Malakai
    Hehe.. :)

Szerintem jó ötlet, és szerintem se kell vmi túl összetett, vagy túl szétterjedt oldal, nemhiszem, hogy bárkinek itt lenne rá elég ideje. :)
  • Aldaryn
    Ez kész, az ember kicsit nyaralni nem teheti ki a lábát? Ajánlom mindenkinek a mátrát, fasza hely, csak kevés a netkávézó. Célszerű az otthoni gépet bekapcsolva hagyni, hogy remote connectionnel azért be lehessen menni rá. :P

Na mivel anno semminmű ötlet nem érkezett arra vonatkozólag, hogy mit is szeretnétek ti a 3dmax.hu oldaltól, és arra sem igen kaptam választ, hogy arról az ötletről mi a véleményetek (Nenadot kivéve, thx. :) )arról, amit én felvetettem, így nem csináltam semmit. Összeraktam egy design keretet meg valami kezdetleges CSS sitebuildet, de nem lehet azzal semmit kezdeni, ha nincs meg, mit is akarunk. Főleg gondolok itt a PHP és DB részére a dolognak.

Akkor ezt még gyorsan begépelem, volt ez a felvetett ötletem, hogy:

Ne legyen portál, csak egy átfogó linkgyűjtemény, és host felület azoknak, akiknek nincs megfelelő tárhelyük esetleges publikus anyagaikat kirakni. (PL. tutor) Mindez szépen elrendezhető lenne egy üzenőfal rendszerű oldalon, ahol a postok témakörökbe rendezve lennének browsolhatók, és pl. regexppel lehetne keresni is az adatbázisban. A postok állnának 1 címsávból, a post adataiból, és egy szövegtörzsből, ahova pl. egy linket be lehet szúrni.
    A FAQ is uyagn így működne. A FAQ postoknak a címe pl. a "kérdés" lenne, a szövegtörzs pedig a válasz. Ha ennyi elég, akkor err megvan a design.

Nah, én most húztam Pestre albérletet nézni, és sorry, hogy nagyon vázlatos voltam, de most este be haza, és kicsit meg vagyok csúszva (fürdés, váá, minek az...)

Ja, Oryonnak BSZN. :)
  • Free
    Nah Oryon boldog szülinapot
  • nenad
    ja a srac veszett ugy :)
  • Free
    ahogy eddig
    Aldaryn azt mondta csinálja azótai is úgy áll ahogy mert ühgye ő meg d21 ezik :d
  • ThomasGins
    Nem kell köszönöm,van helyem bőven, weboldal kellene:)
    Hogy áll amugy a 3dmax.hu fejleszése?:)
  • Free
    ha kell tudodk adni egy thomasgins.3dmax.hu t
  • ThomasGins
    Nem:)
    Ideiglenes képnek raktam ki anno,csak eddig nem volt időm egy rendes weboldalt összerittyenteni.
  • Malakai
    És ennek muszáj csak azt az mqo-t beolvasni? :D
    Amúgy max7 export nincs? Vagy szedjem le az a Metasequoia-t és oda importáljak előbb? :)
  • Dichter
    Ne vedd kioktatásnak, de a honlapodon az 1600x1200-as képet valami iszonyat lassan tölti be, még a 2MB-es netem is. Nem akarod kisebbre venni? :)
  • Ronin666
    Még nem néztem meg de valószínüleg nincs. Még kis sem tömörítettem a fileokat.
  • nenad
    szerinted???
  • Ronin666
    oké köszi.

Párat leszedtem ami szimpatikusabb volt, megnézem hogy van-e rajtuk textúra, csak most renderrelek. Ha nincs akkor azt is valahogy majd meg kell oldani.
  • GixEr
    xfrog? (plugin)+ingyenes novenyek?
    xfrog

ingyencuccok
  • Ronin666
    életű = élethű
  • Ronin666
    Úgydöntöttem kicsit felturbózom a régen készített konferenciatermet és azzal indulok az építészeti versenyen. Egyik kis újjítás a virág kicserélése lenne, ami elég gyenge és mű kinézetű volt. A kérésem az lenne, hogy ha valaki esetleg meg tudna dobni egy szép életű növénnyel, ami belső térben jól mutat azt megköszönném.

Csak kölcsönbe, aztán visszaadnám :)
  • ThomasGins
    Toljad neki:)
  • nenad
    az autot is jo lenen elkezdeni ma :)))
  • nenad
    semmihez, nem nekem kellett, amiota leleptem cetol csak webeztem. :)
  • ThomasGins
    :)
    Kösz!
    Mutathatsz képet mihez lesz?:D
  • nenad
    koszi, ha az integert kicsereled "float" -ra akkor pontosabb beallitasi lehetosegid lesznek.
  • ThomasGins
    Ügyes kis script,5ösben még benne volt alapbol a scriptek között.

SpecularBloom.ms
  • nenad
    Aha