63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• GixEr
    Ezert kuldtem a Wings linket (marminthogy o is kepes ra)
  • Aldaryn
    Renderelj egy kukát tele roncsokkal...
  • Aldaryn
    Nos, szvsz a MAX jelenlegi UV-je egy nagy rakás trágya, ami az egyszerűséget és könnyű használhatóságot illeti. Kezdődik az egész azzal, hogy nem jegyzi meg, hogy hagytam a szerkesztőablakot... aztán folytatódik ott, hogy a kontrollok hozzá külön handle-el rendelkező ablakban vannak. Pfúúj... ezt ki találta vojon ki... ha maximize-t nyomok a szerkesztőablakra, akkor a controllok eltűnnek. Én szeretnék úgy UV-zni (és szerintem sok helyen) hogy az egyik monitoron a VP a másikon az UV van. Kényelmes, és jól átlátható, de akárhányszor megnyitom az UV szerkesztő ablakot, állítgathatom be megint.
    Aztán ugye ott van, hogy a normális alapú mappolásokból támogat egypárat, gömb, cilinder (ami nagyon fontos...) nincs... yeah. Cserébe van sokfajta box, az mondjuk jó dolog. Aztán a selection kezelés... hát az maxban egy szörnyűség alapból, hogyha sok dolog van egymás mögött, akkor káosz, ez UV edittorban hatványozottan előjön. Meg sok apró zavaró dolog. Az egész UV edittort ki kellene dobni a francba, ot van a PFlow PView ablaka, vagy a graph edittorok, azok jók, meg használhatók. Egy ilyen durván gamefejlesztésre kihegyezett feature settel rendelkező progiban hogy engedhetnek meg ilyen gáz UVzást...

Arról ugye nem is beszélve, hogy MAX 8-ig várni kellett egy oylan egyszerű funkcióra, mint az UV tér export bitmapba...
  • Free
    hajrá hajrá .. neked legalább készűl
    Én meg vagy a 8. veziót dobom a kukába..
  • Evogordon
    Már a kocsim 60 százaléka megvan még 1 hét és felrakhatom a képeket :)
  • oryon
    Végülis az a gondom vele, hogy a kijelölt face-eket csak planar eljárással tudja kiteríteni. De hol a henger pl?
    Persze megoldottam pár konvergálás és egynéhány művelet árán, csak kissé körülményes és kényelmetlen.
    Valóban jó lenne egy olyan, ahol a szétvágái éleket kijelölve rendes kiterítést csinál és nem kell hozányulni...ezt hívják álomnak tudom :D
    Bár állítólag más szoftver képes rá... pl.: az ingyenes Blender is, ha jól tudom.
  • Aldaryn
    Hát, lassan ott vagyunk, hogy az unwrap minden más szoftban fejlettebb, mint MAx-ban. :) hehe...
  • oryon
    Bizzunk benne, mert túl sok idő alatt lehet szétteríteni Unwrappal.
    Mayában gyorsabb, mert több mindent megenged.
  • Malakai
    Tudom én is, de fejlesztenek rajta elméletileg max8-ban.
  • GixEr
    Az unfold jelen van mar a MAX6-tol, de inkabb kaoszt okozott mint rendes kiteritest.
  • GixEr
    ez a sajatom :) a szarnyakat veletlenul vagattam szet vele loop selectiont kertem es ezert korbefutott a vagasi el es nem lattam :( . ez kb 15perc volt MAXexport(OBJ)->Wings->MAX
    uv
  • Malakai
    Azért max8-ban fejlesztenek, kíváncsi vagyok pontosan milyen is lesz...
  • nenad
    na nem azert a tiz fillerert de valami olyan objecten is bemutathattak volna olyan polygonfelepitessel ahol azert nehez uvwnzi.
    mind1 vegulis nemigen vagyok erdekelt az ugyben szerencsere :)
  • GixEr
    Ez tetszik :) jobb mint a max sajatja. Wings UV ezt a linkel lehet, hogy a discreet-es fiuknak is el kene kuldeni.
    Probaltam bonyolultabb alakzaton es ott is mukodott.
  • Aldaryn
    Egy VP screenshot nem elég?
  • Ronin666
    Jah még egy nagyon láma kérdés, de még életemben nem renderreltem ki Wire-t.
    Megkérdezhetem, hogy hogyan kell :)
  • nenad
    r
  • Fisch
  • FRenkie
    Pontosan melyiket használod?
  • Free
    Válaszoltam rá de az ottani problémád nincs teljessen kifejtve. ha csak annyit írsz hogy nem megy az autód senki nem fogja tudni hogy miért ha nem írod meg a tipusát meg hogy benzines gázos diesel vagy elektromos. valami hasonló dolgok hiányoznak az ottani leírásodból is
  • nenad
    egyebkent en visszatettem a regi vrayt, eh nem kell annyit allitganti, irto gyors, az ujhoz kepest, tom at lehet azt is allitani hasonlora csak most lusta vagyok es imadom ahogy a bucket irtozatos sebessegel maszik a kepernyon :D
    tokre fura feeling.
    maj ha lesz uj dome light/hdri mappal akkor visszateszem, addig nosztalgia.
  • RaPad
    Hi all!

Bocs hogy ide irom, dee mivel senki nem válaszol, arra kérlek titeet nézzetek be az IP nevű topicba mer ott van egy érdésem kösz.

• nenad
    ja,en is erdekesnek talalom ezt.
  • Aldaryn
    Amúgy feltűnt valakinek, hogy majd midnen keleti (japán, koreai, stb...) website kb ugyan úgy néz ki? Hatalmas tarkabarka feliratok mindenütt... Webdesignkultúrális érdekesség.
  • Aldaryn
    Lol, lassan VRay is... azért elég nagy területet lefed már a GI solver enginek száma benne. :)
  • MrGeE #21198
    de örülök hogy nemnyelté |¢félbe mert így hogy már jobban vagyok elnézegetve sok sokkk baromságot ...tam ide rondítván kedvenc topicomat ,pedig alig alig szólok hozzá de akkor sem sok értelem ray jön ki az arcombol...
    pityipűűűűű
  • MrGeE #21197
    jépegen énis agyaltam ,de így volt elmentve azt gondoltam mindenkinem atomjó nettye vagyon és méne legyen jó kis bitmap/még az íze is jobb/,de lassan tényleg lepihenek mert még vezetnemkell sokat :S
  • nenad
    http://www.magic-hour.co.jp/product/redqueen/sample/image/sample_3.jpg
    http://www.magic-hour.co.jp/product/redqueen/sample/image/sample_2.jpg
    http://www.magic-hour.co.jp/product/redqueen/sample/image/sample_1.jpg

shinjo okagi belehuzott... :)) (redqueen renderer) egyebkent lesz port mostmar biztos maxhoz is. Ez egy amolyan vray-maxwell keverek renderer aki nem ismerne, annyifele modon tud renderelni lassan, mint ahany renderelesi eljaras csak letezik :D
  • Aldaryn
    Reggel nyóckor buli? :) Én már hatkor a fűszeres kertet kapálgattam. Party iz for the nájt!

És te tényleg képes voltál belinkelni egy 900K-s BMP-t??! O_O Hát izé, kösz, hogy nem szúrtad be képként. :P Amúgy ez egész jól néz ki. És JPG ez itten kedves MrGeE, MrGeE, ez itt kedves JPG. Nah, ez is megvolt, most hogy bemutattalak titeket egymásnak, és ismeritek egymást, szerintem gyümölcsöző lesz a jövőbeni együttműködésetek.
  • MrGeE #21194
    segíccsetek
  • MrGeE #21193
    ÓÓÓ mond te kit választanál???
    valakinek holnap lekell renderelni aztat
  • MrGeE #21192
    bárcsak itt lenéttek azt nyomnánk atombulit
    sorry +int ezé az egészé/jóóózanodock/
  • MrGeE #21191
    01 - A Fold arnyekos oldalan.Mp3
  • MrGeE #21190
    heheh mé regisztrrát ide ez a hüe??
    woeehhhhhhh
    D:\Mp3\Monika Kruse - On The Road 3\01-va-monika_kruse-before-mtc.mp3
  • MrGeE #21189
    02 - chino drum'n'bass mix.mp3
    a zoxigén nem azéletem része
    !!!!!szeretik a szomszédok!!!!!!
    jóneked a parton szárazon vagy,de nekem már a balaton +szokott dolog...
    ja de kész vagyok
  • MrGeE #21188
    kérném a véleményeket és szemét megjegyzéseket ,hogy feleccsemel eztett
    najó ez már lehet flémnek számít , nembontom a topicot,hanem én szerkesztem ,írok még sokat, csak nehogy bealuggyak2render között
  • MrGeE #21187
    L kezdtem modellezni a projektoromat,2% már meg is vanvédőkupakocska
  • MrGeE #21186
    Most akkor van helyem kifejteni a témát,vagy jó ,legyen,most megkímélem eme topicot ettől,vagymégsem
    kéne valami értelmeset is csinálni ,kezdek rajzolni egy atót ,majd máskó,hmm,most mivan???
    nemááá
    mindig ez van ,sehol egy bides lélek,ugye mondom , mindig én bírom legtovább,megyek is aluszni mert ma még buli is lesz ám
    na áhoj,vagy dáváj
    vagy end sequence+finishim
    mivan mé nem ír senki vissza?
    ez olyan lineáris...
    Dögöjj meg BlitzMANN te rohadt geci!!!/jajj mit halgatok mááán/
    na jó scriptelést , modellezést, renderelést,paraméterezést,klikkelgetést,vertextologatást,windózinstallálást,bootolást,szidást,
    imát,letőtést,betőtéstm,áramszünetetnem,kifagyástsemsokat,kevésbugot,1jópinát/dualshockost/,jónyaralátnekem,
    csácsumiszevasz,majdmég kinnisbebaszokmegyeknetcafééhdrshopp és írok még sok shit ide.........................
  • MrGeE #21185
    HEHE, tényleg,igazad van
  • nenad
    latod most mindenki elmenekult a kocsmakba! :)