SB live 5.1 ac3 gond
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem igen mûködik az 5.1-es hangrendszer az általam kipróbált játékok alatt, DE DVD esetén minden rendben + A Doom 3-nál, Thief-nél és a Vietcong-nál is okés a dolog... De pl. a MOHA-nál vagy NFSU esetén már nem megy... Pedig elvileg ott is kellene szerintem... Ez miért van!?
Elõre is köszönöm a segítséget!
(Genius Home Theater 5.1 SB Audigy LS)
Sziasztok: Gabi
Csak a segítõkészségét köszöntem meg!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Amugy is jobb mint az eredeti Live driver.
Az Asus A7N8X topicban nemreg irtam be a linkjet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az Xp-nek nem tetszik még az eredeti creativ live 5.1 drivercd+a winamp5 is rendetlenkedik fõleg játék alatt+ vmi útmutatót h mire mi való a kimeneteknél mert csak úgy szárazon kaptama kártyát lehet vmi driverrel ezeket konfigurálni?
Köszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Ajanlom neked a Media Player Classic nevu lejatszo programot.
Ott meg a kulon csatornakat is betudod allitani a hangbeallitasoknal, hogy melyik hangszoron mi szoljon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Megpróbálom este...
Játék közben szól a center, csak zene és film közben nem!😞
Egy Creative Desktop Theater DTT2200-as 5.1-es rendszerem ven, de full jól szól másnál!😛
szal:
Main ablak:
Master maxra huzva noarmalize nincs bepipalva
USe DRC igen es az kozepre huzva
LFE Voice meg surround bepipalva
speakers : SPDIF
16 bit
Mixer:
Master 20
Auto gain control igen de a one pass nem!
auto matrix nem!
bass redirect igen
MATRIX beallitasok:
bal felso L tol jobbra le srehen az SW ig minden 1 es!
tehat lesz srehen bal fentrol jobbra le 6 db egyes!
remelem rtheto
kb ennyi lenne.. ha nem mukodik akkor... akkor nemtom.. talan probalkozz uj szoftverrel.. milyen hangrendszered van?
jatekban szol a center? esetleg zene kozben vagy valami??
ha sehogy nem megy vegyel egy uj hangkarit
pl 2 es audigy-t
Egy ilyet szeretnék most venni...
Sima SB Live!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
AC3 az jobb!😊
De még mindíg nem szól a centerem!😞
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
viszont most betettem erre az Spdif re vagy mire....
M0Dair asoznta hogy nem egyelno az igazi dolbyval.. hat nemtom.. az elobb volt egy dolbys eszlet es komolyabban korbement a hang mint dolbyra vagy 5.1 re teve.. uberzsir volt!!!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az spdif-re állítás nem egyenlõ a teljes ac3-as hangzással, szal az nem jó!😞
Köszi!