43
Age of Wonders 2
-
steweee #43 vki írt korábban multis ügyben. most ráérek szeptemberig, megbeszélhetünk vmit.. és a dominions 3-mal is szivesen multiznék ha akad társ -
steweee #42 játszik ezzel még vki ? -
Tutilevi #41 léccccííí!valaki tudna passwordot adni a game-hez?megköszönném..... -
#32 jaaj ha inkabb nem toltotem volna le! Ha mijazisten ez? eskuszom! Ezek mar nem tudnak rendes jatekokat csinalni! -
#27 dispel is van, meg védelem is :)
tegnap kicsit belemerültünk a hotseat-be... az elsö tizenegykét kör nagyon vontatott, de utána kellemes, már el lehet kezdeni idézgetni, stb... csak nehezen indul.
ez master of magic 2 jól jönne... bár ez eléggé olyasmi, de pl kevés az idézhetö lény ahoz képest. -
#26 masters of magicnek kene 1 felujitott valtozata ... az tenyleg jooo lenne ... amugy van dispell a globalok ellen -
M.A.D. #25 Én ma reggel néztem meg. Teccik!!! :))) -
#23 a kampánnyal se a hírózokban, se ebben nem fogok jáccani. csak a tutorialt, ott meg Gabriel várát úúúgy aláztam porrá, hogy csak pislogott... "a nagy, erös, cosmos-úr" :DDDD
az útkeresés korrekt, többszörös teleportálást, városi kapukat használ, ezt elismerem, nagyon tuti.
Global spellekröl nem írtam rosszat, buli meg minden, csak a wetlands olyan, hogy használhatatlanná rombolja a térképet... és nincs semmi ami ellene tud tenni, ha megy pár körig :)
nekem a híróz jobban bejött, de majd nekiesünk hotseatben, és meglátjuk. egyedül szórakozva vele nem annyira penge.
(és igen, kicsit elfogult vagyok... a masterofmagic-el anno nagyonsokat szórakoztam, azt is szerettem, és ez azt a hangulatot nekem nem tudta visszahozni. én is változtam, persze) -
#22 ehh 1 HOMM elfogult :)) szerintem az AI nagyon is jo ... probald csak ki a campaignt , az utkereses is nagyoon jo ... meglepodtem amikor a vegcel fele teleportokat is hasznalt . Globalis spellekel szerintem nincs semmi baj soot nagyon jol jonnek . a campaign nyomom es nekem sokkal jobban tetszik mint a Homm , jobban megfogott . Tobb benne a lehetoseg szerintem . -
#21 az AI itt is buta... scenarioban egyesével küldözgeti a csapatait betámadni (második fokozat), gagyi varázslatokra pazarolja a pontjait... és a szimpla diplomáciai szemétkedéssel úgy el lehet söpörni, hogy csak bután pislog.
a h4 már közepes fokozaton is munkás, magasabbon meg nagyon kemény.
plusz a játék ha 1 kicsit is fel van derítve a térkép, valami játszhatatlanul belassul, szakad a kép, akadozik a kurzor :(((
egyre roszabb a véleményem róla. kétségtelenül van rengeteg varázslat, de csak cosmossal éri meg játszani, az tanulhat meg mindent... a varázslatok legalább fele felesleges (bár szépen csillognak meg minden), a globális spellek közt meg a wetlands-el teljesen tönkre lehet tenni a pályát, játszhatatlanná rombolva az egészet. szar ügy :) -
#19 nekem nagyon áttekinthetetlen elsöre. a hiroz4is csillogvillog meg animál minden, de valahogy átláthatóbb... számomra. majd belejövök, kétségtelen, hogy nagyonnagyon szép és látványos -
#17 hát a picikét az inkább nagyon hasonlít... :)) (meg a lords of magic-re is...)
csillogvillog minden, elsöre valami iszonyúan áttekinthetetlen... még 1280ban is zavaróan sokat megeszik lentröl a menü... a zene kicsit uncsi lett 5 perc után... majd még belemerülök, így elsöre nem tudott úgy megfogni, mint a híróz4. -
#16 amugy ... a GAME az rulez ... lepipalja a Homm4-et probaljatok csak ki ... barcsak megcsinalnak a Master of Magicnek a remakjet mert az volt a legjobb !!! ebben a stilusban de ez 1 piciket hasonlit ra -
#15 nem kell ilyenekkel foglalkozni ... azthiszik hogy a warez csak ertuk van de a kisujjukat sem mozditjak meg erte ... -
#12 152.66.233.241:123 games/games
innen egyszerűbb,itt is fent van -
#11 Na leszedtem,már játszok is vele!Nagyon jó.
http://morpheus.hq.hu/
innen töltöttem le,kicsit macerás volt,mert a yoohoo serveren van. -
#10 na irjon mar vki letoltesi linket -
M.A.D. #9 Jaj....mennyi hiba....nem iszom többet. :)))
Na, ha nagyon kell, akkor DC! Nem? -
M.A.D. #8 OK! Viszont...ahogy írtam pár óra késéssel megy a dolg.Tehát, holnap (azaz csütörtök) délután...kb 2 felé itt lesz a cím! Adigra már töltöm is lefelé asszem...:))
-
#7 Inkább add meg a címet! -
M.A.D. #5 MEGJELENT! :))) -
#4 Nekem is jön le, csak nem onnan -
#3 Jó neked!Ennek az első része is a kedvencem volt,de ez a második dögös nagyon!A demóval küzdöttem sokat!Remélem estére meglesz nekem is,de nem bánnám,ha valahová feltöltenéd,vagy valaki... -
novie #2 itt van par kep, web oldalon talaltam
-
novie #1 KINT VAN!!!
szerintem nagyon allat lett, dakotarol lejott villamgyorsan, megyek is jaccani :)
http://dakotaweb.netfirms.com/site.html