The Bat! HELP!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Egyik barátom ajánlotta ezt a programot még régebben és most próbáltam
ki a freemail-es leveleimet szoktam vele leszedni de visszafelé nem
tudok küldeni és ebben kéne 1 kis segitség amúgy t-online-os vagyok!
+ Hogyan tudom tanitgatni a levél szemét figyelö?
Ha valaki észreveszi a bejegyzásem írhantnanekem mailt!
Danke [email protected]
Segítséget szeretnék kérni egy (számomra) nem egyszerû problémában.
Az elõzõ telepítésemnél mesterjelszó volt beállítva. De sajnos újra kellett telepítenem a rendszert (WinXP). A titkosított levélfájlok (.EBB .EBI) megvannak, illetve a jelszó is, csak nem tudom hogyan tudnám visszanyerni a régi leveleimet. Ha valaki tud, kérem segítsen.
Elõre is köszi.
Ha vki tudja mondja már meg nekem, hogy honnan szerzhetnék tanúsítványt bat-hez mert biztonságos belépésre lenne szüségem amihez ssl kapcsolat kell. Addig oké h be is állítom de mikor megpróbálnám így letölteni a leveleimet akkor kiírja ha tanúsítvány lejárt vagy mi (vmikor febr. közepén, de azt se tudom mi az)
megpróbáltam ha visszállítom az idõt és úgy gond nélkül mûködik szóval csak ezzel van a bibi, meg megnéztem outlokban is ott nincs ilyen gondja.
Szóval ha vki tudja vagy legalább sejti, plíz HELP.
Én V 3.0ás batot használok. Tudja valamelyikõtök, hogy mûködik e xp64bit alatt.
egyébként SOKKAL jobb, mint az outlook.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tud valaki egy helyet ahonnan a 3.6x-es BAT! lejön?
(crack? 3.62-eshez crack?)
Szivesen kipróbálnám mit is tud a program. Így elsõre jobbnak tûnik mint az outlook...
Tudja valaki, hogy lehet beallitani, hogy uj levelnel az alapertelmezett formatum html legyen?
(3.51.10) Thx
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elõre is köszöm!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A dc-n kaptam némi segitséget ugynézki a router és a progi akad össze!
„A levél nem lett elküldve. A szerver válasza –t mail input; end with <CRTF> , <CRLF> ”
Ugyan ezt a hiba volta 2.x verziószámú The Bat! nál is ( ekkor még a régi telepítésû XP SP1 volt fent), felraktam a 1x verziót azzal semmi probléma nem volt .Most a 3.x szintén ugyan az a hiba!
A levelet elküldi de a levél bent marad a postázandó levelek között!
BAT 3.0
Win XP SP2
ADSL router mõgül
Mi a rak lehet ez? Ha csatolok egy kepet, ezt irja ki kuldes utan, de nem kuldi el, akarmilyen cimre probalom:

Axelero ADSL-em van és freemail-es accountról küldtem volna levelet.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Én mellesleg utálom az efféle felesleges marhaságokat, ha vki ilyet küld nekem, egy válaszlevélben felhívom a figyelmét, hogy a következõkben felém ne küldjön ilyen leveleket, különben letöltés nélkül törlöm az üzeneteit...
A progi 1.60m verzióját használom.
Thx elõre is!