72
ki mit szeret
-
#31 viki = whiskey -
#30 a legjobb aidáig az volt, amikor 3 viki egy hajtásra, aztán tocc az asztalon
de vukk nem volt
máskor meg megittam fél üveggel, de kb. semmi hatása nem volt, éppen LAN partiztunk, a többiek már ott ugrabugráltak, negme meg csak az izgatott le ne lökjék a monitort a hokedliról :)
nem is adtak több piát, kár belém felkiálltással -
#29 én spec nem -
#28 felveteli...mar akinek -
#27 nem is igaz, béjliz jó, de a többi édes pancsolt cucc nem annyira :)
-
#26 érettségi utáni buli ? :DDD
pedig még csak most fog jönni a felvételi.
sok sikert amúgy ;) -
#25 holnap lehet rekord dontes lesz pijalasbol...szurkoljatok:D -
#24 jah akkor mar inkabb vmi komerszet:)) -
Garrett #23 pff meggyes és likőrös dolgokat énse.
pl: jeges Béjlíz (haverok közt csak heves bélvíz) . ebből egy kortyot nem bírok meginni, +még drága is szóval ez kiőve. -
#22 gin temahoz pedig Marine Gin az kign...szigeten egy uveggel lement:] -
#21 amugy ez a szabaly nem minden esetben el...nalam egy szabaly van...meggy izesitesu dolgokat kihagyni...mivel azt alapjaraton se kedvelem:] -
Garrett #20 jah 1. szabály: Ne keverd. ha felessel kezdtél felest igyál egész nap. Ha decivel kezdtél akkor decit igyál egész nap :) -
#19 így van :D -
#18 minek iszol ha nem birod:D
mellesleg lehet rovidet inni vuk nelkul...csak tud a szabalyokat hogy mit mivel:D -
#17 hát én a rövidet már utálom egy ideje, a sok Vuk miatt, de a sör bor pálinka konyak meggy, a sör meg a bor marad, a többi megy
mostanában nem iszok semmilyen OH gyökcsoportos szomjoltót, inkább ásványvizet, meg teát.
Azért Ti csak igyatok, nehogy leszoruljunk az alkesz nemzetek dobogójáról!!! :) -
Garrett #16 17 éves vagyok az már nem sokáig kiskorú :) -
#15 szal itten rajtam kivul mindenki kiskoru alkesz?:D -
#14 Bacardi & Gin is rulz :) -
#13 Whiskey nálam is bejön, bár mostanában átszoktam a Baccardira (cola-val persze, ja és citromkarika is kell :) -
Garrett #12 hmm nekem van itton Bushmills whiskey 10 ÉVes
jövőre ha 18 leszek felbontom :)) -
#11 igyatok gint mert az is jo :D tisztan persze csak a minosegi ami finom, tonik kal keverve mind jo. -
#10 Házipálinka 4ever, hiába, magyar minőség
Vodkából csak minőségi (Fonlandia, Absolut).
Tequila minden mennyiségben és minőségben .
Whiskey is jó, Jim Beam nekem "könnyen csúszik" :D
-
Garrett #9 ihh az milyen? -
Garrett #7 jah pontosan -
#6 erre szoktak mondani hogy 2x csip... -
Garrett #5 paprika pálinka a rulez!!
ha megiszod 3órán keresztül csíp a paprika MINIMUM! Utánna meg amikor kijön... -
#4 amugy vilmos is befigyel...bar neha a komersz cuccok is bejonnek:] -
#3 Bazz, megtudtam mar parszor, unokatesomek onnan hoztak 5 literes "tartalyban" :) -
#2 Erdelyi hazi palesz...huzd meg...es netudd meg bazzmeg:] -
#1 Hazipalinka rulz! 2 deci, es ugy fejre lehet tole allni, hogy meg