Az égetett pia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
N amég egyet, aztán jóccakát Egészség!
Hozzájuk intézném a következõ kérdéseket:
Nemrég kaptam ajándékba egy fém-flaskát. Azt hallottam nem megerõsített forrásokból, hogy csakis tömény piát szabad beletnni, gyümölcslevet szigorúan tilos (Pl vodka-narancsot), mert szétcseszi a fémet egy idõ után.
Ebben mennyi az igazság? És mi a helyzet a szénsavas cuccokkal? (ha pl kóla-bacardit akarok belerakni?)
Talán valami jó kis üstféléd van, vagy valami barkács ( a nagyanyámnak ilyene volt, de jókat tudott vele alkotni)
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
egészség 😄
Már nagyon utálom a rövedit! Szerintem is a bor vagy a sör a legjobb!
Németországban ittam egészen kis üveges gyümi vodkát! Nem tudjátok, hogy lehet-e ilyeneket kapni itthon? Kb 20 üveggel volt egy dobozban, és kb féldekás kiszerelésben.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
en is ugy tartom, hogy semmi keveres
csak viki
kultúrált hajnali vuk a fa mögött csak egyszer volt, amikor a vikit kissé túlzásba vittem
ja meg egyszer volt klotyóba gyógyulás is, amibõl csak arra emlékszem, hogy elindultunk haza, holott nem, de ott a vilmoskörte játszott be, sörre
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de vukk nem volt
máskor meg megittam fél üveggel, de kb. semmi hatása nem volt, éppen LAN partiztunk, a többiek már ott ugrabugráltak, negme meg csak az izgatott le ne lökjék a monitort a hokedliról 😊
nem is adtak több piát, kár belém felkiálltással
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
pl: jeges Béjlíz (haverok közt csak heves bélvíz) . ebbõl egy kortyot nem bírok meginni, +még drága is szóval ez kiõve.
koszontem.