Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
egyébként nem akartam durva lenni, csak basszák fel épp az agyamat máshol

ugye robo?

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

VinylToy
a de helyett te van, hooppáá hibáztam bocsánat.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

franco
beléd is kár a szó. hol írtam hogy "tisztelem" ?

utolsó mondatod meg gondold át mégeccer, hátha érthetõen is sikerül megfogalmaznod
(én mondjuk értem mert zseni vagyok)

robotnyk
ne, ne hagyjuk, én GdPt nem hagyom 😉
VinylToy
nem errõl beszélek, a másik átbaszása, alápakolása, szerintem sehol sem elfogadott, de tényleg hagyjuk ezt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
nem nyitotta ki a tulaj idén az átriumot, be kell vállalnia vidéki bulikat is. so what? jó zenét játszik, azon a vonalon van amit 4-5 éve elkezdett. emelett tényleg közvetlen. és nem egy embernek segítettek Dandyvel azzal, hogy elõben mixelhettek. pl Blueboynak, hogy mást ne mondjak.
VinylToy
Te akkor a Spigiéket is nagyon tisztelheted. Õk ugyanis ugyanezt csinálják, járok be én is rádióba, beszélek dj srácokkal, akik személyesen ismerik õket, és elmondták hogy nagyon unják már, ezt az egész szarságot, de képes lennél ilyenre, ezért fogsz majd egyetemet végezni hogy utána csak mert több pénzt kereshess egy nagyon gagyi valamibe fogj?

franco
jaigen, aki már az

franco
talán mert nem tudják... ki az a hülye aki nem akar meggazdagodni?

VinylToy
Amikor a Freee magazin mind második lapján az Õ feje víritott anno, hogy a cd-jét reklámozza (nem tudom milyen pénzbõl finanszírozva), és csak azért a stílusok között ugrálgatva, hogy újabb és újabb egyre gyengébb lemezeket kiadva legyen neki a napi kenyére való.

Kérdés: A többiek miért nem csinálták/ják?

franco
"karcsi elkurvult a pénzért"

well, ha meg akarok élni a zenébõl és nem csak otthon saját szórakoztatásomra zenélni miközben 2 mûszakban szenet lapátolok akkor ez megtörténik...
nemtok haragudni rá

VinylToy
nem akarok ilyen dolgokat kiteregetni, lényeg hogy mostanában Õ is szereti a pénz hajszolni, és ezért sok mindenre képes.

robotnyk
miket? én személyesen ismerem, és kurva rendes gyerek. amég volt a fresh jam, bejártam hozzá a studióba is
VinylToy
Geri Da Pig-rõl hallottam érdekes dolgokat, de ez nem a zenével kapcsolatos, hanem mint ember, nem örvend nagy népszerûségnek a szakmában.

VinylToy
Kiváncsi leszek mi lesz még, volt a Black Legend-es korszak, amit a Madhouse el kezdett utánozni, és mindenki olyan remixeket, számokat csinált, most itt van a "Bebasszni" (én már csak így hívom) hangzás, elõtte a Klubbheads féle pumpálás mi jöhet még.

robotnyk
nekem magyarok közül nincs igazán nagy nevû kedvencem. Geri Da Pig, Dandy, Tom A Hawk. decit
VinylToy
igen én is így vagyok, most mindenki progot játszik, aztán mindeki break-et mert az a menõ, nem tudok olyan magyar dj-rõl akinek egyedi stílusa lenne, persze a "másikakról" nem beszélek, akik néha lejátszanak egy-két latin-funk house-t, csak mert az kell felvezetésnek, és utána a Spigi féle buta zenék jönnek.

robotnyk
nem, de nem jó egy helyben sem toporogni. én sem szeretem azt a mentalitást, ami sznob-klubber körökben volt, hogy csak a prog, aztán csak a tört, fos a prog, aztán dnb az igazi, aztán poke zene... de az a másik véglet
VinylToy
Nem biztos hogy muszáj állandóan újítani, én például nem mindegyik Sharp Boys remixet szerettem, õk a legjobb példa, vagy a Rhythm Masters hogy tök ugyanaz a hangzás, mégis house körökben a dj-k elõszeretettel játszották a zenéiket.

robotnyk
PvD sem nagy cucc, nem lépett tovább egy szemernyit sem az elmúlt években. az hogy valamit alakít a zenéken, nem nagy cucc, ott van Sasha Involvere
VinylToy
mélyenszántó gondolataim vannak/voltak és senki nincs akivel megosszam 😄

VinylToy
le se töltöm, filmet se láttam, dance kategória pedig nálam nemgyerebe. 😄

VinylToy
Egyébként én sose követtem a munkássága (inkább houseban utaztam mindig is), de mindenki itt is azzal jön hogy a Magik sorozata még jó volt, csak úgy ahogy a mi drága Karcsink is Õ is "elkurvult" a pénz miatt

robotnyk
okádni tudnék tõle
VinylToy
Tiesto kommersz lett, ez van, én akkor ijedtem meg, amikor meghallottam hogy agyba-fõbe játszák Monika Kruse - Latin Lovers-ét a rádióban nyáron, hát szerencsére nem lett belõle "tinikedvenc"

3Error
szvsz a PvD más súlycsoport, mint a tiesto... számomra egy most agyonsztárolt "dj" a tiesto, semmi több... PvD mögött kicsit több van.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

VinylToy
thx

VinylToy
Madagascar_5-I_Like_To_Move_It-CDM-2005-DDS

Csak hogy ne legyek offtopic 😄

robotnyk
megkapod majd
VinylToy
:C de kár

robotnyk
még csak most válogatom 😊
VinylToy
ez nekem kellene MOST! 😄

robotnyk
jast, ilyesmit kerestél?

VA_-_The_Greatest_House_Acappellas_Volume_One-(HACC01)-Vinyl-2005-SQ

01 Mr Fingers - Who is Jack 01:48
02 Danny Tenaglia - Elements 04:28
03 Ce Ce Rogers - What is House Music 01:48
04 Aaron Carl - House Music 01:26
05 Kid Creme - Down & Under 01:45
06 Delicious Inc - Love Me or Leave Me 01:42
07 Johhny Dangerous - Moonraker 02:19
08 Todd Terry - Preacher Speech 02:26
09 Eddie Amador - House Music 01:16
10 Roland Clark - Presidents House 03:20
11 Blaze - Do You Remember House? 02:38
12 Cevin Fisher - Music Saved My Life 00:20
13 C & C Productions - True House Music 00:25
14 Martin Luther King - I Have a Dream 05:11

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Alien!
honnan?
kéne

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
ha ezt a PoD2-t egy olyan ember hallgatja meg aki szereti a trance hangzást de nincs annyira otthon az elõadók világában, összefossan magát etttõl a kiadványtól

és ez a lényeg, hogy maga a lemez jó

cSuwwi
ha armin csinálja akkoris tök jó lemez :]
tescot ma már annyian hallgatják divatból, hogy közhely lett, és leszólni is "illik"

shit happens

ez így mûködik! :/

king13
szó sincs errõl...csak ha pl Tiesto hozta volna ki ezt a cd-t akkor az lett volna hogy "na tesco gazdaságos...", most hogy ezt pvd csinálja ez egy tök jó lemez...

őőő

Elusive
ehh, mennyi antipólvándájkfan vanik itten <#vigyor>

cSuwwi
jujj, enyhe célzás...

shit happens

king13
Volt idõ mikor õ volt a no1 ez tény...idén egyébként sem volt rossz, az ISOS4 elég bejövõs cd volt, az Allure - The Loves We Lost szintén jó, a Force Of Gravity remixe szintén, augusztusban meg igen jó mixet tolt Amnesian...
szal "nagy rakás szar"-nak nem nevezném, bár AvB, FC, PvD azért jobbak voltak idén bõven

őőő

king13
ez lehet, de akárhogyis nézzük az ISOS4 sokkal jobb lemez volt, lehetne számolni hogy azon hány olyan szám volt ami nem rég jelent meg (The Loves We Lost, Ur, Like a Waterfall - és akkor itt az Arcadia ISOS Edit ami ugye nem jelent meg gondolom nem is fog)
Nem azt mondom hogy nem jó maga az összeállítás, csak azért PvD-tõl nem azt várnám hogy 2005-ben olyan számot tegyen a lemezre amit már tiesto a nyanyán 2003-ban is játszott...és attól még hogy több magasat tett rá még nem lesz új szám pff.

őőő

a neten már kinn 😊

Alien!
egyébként kinn van má az album!?!?!?!? szept 30-a a megjelenés....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tiesto egy nagy rakás...<#vomit>

Alien!
de még így is sokkal többre tartom mint a túlhypeolt tiestót.....

EOX
lál😄

Retteketet

VinylToy
és ott kell kezdeni, hogy minden héten pénteken ugyanazok a trance számokat játsza, egy webrádióban, csak más sorrendben 😄