Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Matthew Dévpájk... <#eplus2>#eplus2>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Marksun & Brian - Neno - Itome (Stoneface & Terminal remix) a neve<#eljen>#eljen>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Kinek van meg a ASOT 209 ??
Mert az 55.perc nagyon bejövös és a Tracklista azt irta hogy pulser - point of impact, de letöltötte minden mixbe de eggyik sem volt ugyan ez... ti nem vágjátok melyik szám?
<
vagy már nem focizol? <#nyes>#nyes>
1: megyek sztem, deahogy elnéztem jönnek még páran: Kaare, DTF, Zé, Danny...
2: Above & Beyond album hamarosan Tri State címmel.
szerdán livnigrúm jast?? már kéne nagyon valami, ami feldobja a hangulatom...
Megvan már hónapok óta, de mindig csak a Rob Mayth és a Cascada remixeket hallgattam ebbõl a számból, de most rájöttem, hogy nagyon jó a club mix is<#szeret>#szeret><#worship>#worship> Nekem legalábbis nagyon tetszik <#vigyor>#vigyor>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tesco ISOS4 2. cdjén volt, hallgattam már, de átsiklottam felette. Bejövõs :]
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
csak kiforgattad amit mondtam, ezt nagyon nem bírom
egyébként písz haggyás f1
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
kitõl van az idézet? szóval neked szabad?
csak azt nem értem miért nem szarik rám mint én õrá?<#nemtudom>#nemtudom>
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore