15192
-
#12229 várólistán:
Menno de Jong & Leon Bolier present Solar Express - Magma -
#12228 Matthew -s buli jónak tűnik. -
OPM #12227 ugye jössz holnap? -
zotyo #12226 Te melyik néven futsz? -
#12225 -
#12224 Arabella - Nabucco (Storyteller Remix)
-
OPM #12223 loál :DDD -
#12222 Madonna - Hung up (Warmduscher In Bed With Madonna Mix) -
#12221 Above & Beyond - Alone Tonight (Matthew Dekay Dub)
látom gondoltak a hozzám hasonló emberekre. :] -
#12220 01-b.b.e-seven_days_and_one_week_2006_mix.mp3
le se merem tölteni. -
#12219 ehhe csumi! Már jeleztem a többieknek ;) -
dj fabian #12218 Electronic Dimension Present:
TRANCE FACTORY Volume 1.
2006.02.03 Blade Club, Budapest
2006 Februárjának első péntekén egy új party sorozat nyitja meg kapuit a trance szerelmesei előtt. A BTC két állomása között ezúttal egy olyan Trance partyra invitálunk titeket, amely Magyarország feltörekvő és fiatal tehetséges DJ-it kívánja bemutatni nektek. A két vendég DJ a Mystery üdvöskéje Christian Slater és a Midnight Journey rezidense Reb lesznek. Emelett a Trance Factory rezidens DJ-i Fabian és Gabriel Miller pakolják majd a legjobb trance lemezeket. Most pedig ejtsünk néhány szót az első felvonás két vendég lemezlovasáról:
A mindössze 19 éves Christian Slater egyenlőre rövid, de igen tartalmas pályafutást tudhat magáénak. A Mystery partysorozat egyik kitalálója és rezidense olyan neveket hozott el Magyarországra, mint Niklas Harding, Kris O'Neil vagy Sunquest és külföldi fellépései során sok feltörekvő dj-vel zenélt együtt, mint például Progressia, DJ Choose vagy épp DJ Jazper. Dánia, Norvégia és Svédország számos klubjában megfordult és fellépett a méltán híres Godskitchenen Marco V Pre-Partyján.
Reb 1998-ban került a keverő és a lemezjátszók vonzáskörzetébe. Az áttörés 2004-ben következett be számára, amikor is a RadioFlash online rádión 1 éven keresztül hetente jelentkező műsora volt. 2005-ben a Midnight Journey elnevezésű party sorozat rezidens DJ-je lett, majd 2005 őszétől a TranceTream FM rezidense és alapitó tagja lett. Saját műsora heti rendszerességel jelentkezik. Eközben a világ egyik legnagyobb online trance rádióján az ETN FM-en havonta jelentkező mixe van a SundaySoundScapes című műsorban. A mindössze 23 éves Reb 2005 novemberében együtt zenélt Tiestoval, decemberben pedig Markus Schulz után vezette le az első Budapest Trance Central partyt.
A két rezidens Fabian és Gabriel Miller neve sem csenghet ismeretlenül a magyar trance kedvelők körében, hiszen az elmúlt években számos rendezvényen léptek fel együtt és külön-külön is.
Sok szeretettel várunk mindenkit Február 3.-án, Pénteken a budapesti Blade Clubban, hogy eltöltsünk együtt egy trance-ben gazdag, felejthetetlen éjszakát.
További Információ:
www.electronicdimension.net
[email protected]
http://reb.digitalsunlight.hu
www.gabrielmiller.org
-
zotyo #12217 ohhhhhh, sajnálom...
vigyázz magadra és épülj fel minél hamarabb! -
#12216 Tomonari & Tommy Pi - C Sharp 2004 (Mike Shiver Mix) -
#12215 nem óhajtom részletezni a dolgot, de kórházban kéne lennem de én ugyan be nem megyek oda... -
zotyo #12214 naaneeeeee...tessék addig meggyógyulni!!!
jobbulást! -
#12213 :(
Beteg vagy még mindig? -
#12212 thx mindenkinek.
sajnos az ünneplés elmaradt, és ronski is elfog. -
#12211 Beam Vs Sarah Mclachlan - World on Amun (Shane 54 Laptop DJ Bootleg)
Ez nem rossz. -
#12210 nagyzene -
#12209 Mike Foyle pres Statica vs Signalrunners - Space Theme Dusk
ehez mit szoltok?
1 hete töltöttem és most találtam meg :D -
#12208 Isten éltessen! -
zotyo #12207 ...füled érjen bokáig, Jast! -
#12206 hbd-2-jast -
#12205 bódog trance-napot ! -
#12204 Boldog Szülinapot!:) -
#12203 HBD! -
#12202 Boldog szülinapot :) -
#12201 hbd nyúlbéla :D -
#12200 na hol vannak a szülinapos xds team faja rilízei? :/
ték ^^ -
#12199 Köszi :) Alex Megane remixeit nagyon szeretem, ez is megvan már :)) -
Plebs #12198 remélem nem szűnik meg :) -
#12197 nem csak nálad -
Plebs #12196 csak nálam nem működik a trancetraffic??? -
#12195 apropó nem jöttem rá h pete tong-nak miköze a filmhez mivel az egész film alatt kb 2 sec erejéig mutatják. szal ha nem ő jáccik a filmben és nem az ő életéről hanem a dj társa életéről szól akkor nem értem a dolgot... vki magyarázatot pls thx. -
#12194 Pont az a jó benne:) -
#12193 accuface aka dj vortex - nekem bejött 1 időben nagyon amit csinált. B & J - Desire (Accuface rmx) alap. -
#12192 ez a PG2 nem értem mér akkora zene. kellemes de 10 perces szállás soknak tűnik... -
#12191 Above & Beyond - Alone Tonight (Ronski Speed Radio Edit) hmmmm -
#12190 Accuface - Pure Energy
Bár nem vagyok oda a stílusért, ez a tag mindig hallgatható cuccot szokott összedobni. A Trooper remix se rossz, az Alex Megane remixet inkább Aliennek ajánlom:)