Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01 Leon Bolier - Beyond
02 Ava Mea - In the End (original mix)
03 Filo & Peri - Closer Now (Whiteroom rmx)
04 Jose Amnesia vs Serp - Second Day (Martin Roth rmx)
05 JPL - A Place Called Home (Passiva rmx)
Retteketet
http://www.di.fm/
boldog születésnapot
50-es 60-as évek zenéi
track 3 mp3
k*rva
na, na, na, hej, hej zúg a hajrá ferencváros
UI OPM-nek:
Fûrész 2 gagyi. 1 jó.
Megfogott! Sztem jo...<#eljen>#eljen>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
nem flörtbe lenne mennék is.....
keep it minimal
PLS
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Michael_Jast-Moving_Beats_002_(SG.FM)-LINE-18-11-2005-1KING
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Azt megtaláltam,hogy csütörtökönte van meg talán azt is,hogy melyik rádión csak azt nem,hogy hánykor.
Thx
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Bulldozer - bazooka (club mix)
The Real Booty Babes Vol.5 - since u been gone
rajta van linking people, ha valakinek még nem lenne meg és kell...
nem baj, h nem szereted (lehet, h ez gyenge jelzõ), de ennek nem mindig kell hangot adni, vagy ha igen, akkor más stílusban. engem spec ez egyátalán nem zavar, de valszeg másokat (akikkel nem ártana jóban lenned, ha komolyan érdekel a dj szakma) igen
nah, bocs a pedagógiáért, remélem tudod, h nem letolásnak szántam <#wink>#wink>