Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inpi mixrõl annyit hallottam hogy 3 soliquid zene van benne és brunner elcseszte a cdket (szünet van a számok közt)
a mosdótémához annyit fûznék hozzá hogy állítható a csap a hideg és meleg víz közt (teszteltem)
a mosdótémához annyit fûznék hozzá hogy állítható a csap a hideg és meleg víz közt (teszteltem)
ááá, te már ily' korán hazaértél?? <#gonosz2>#gonosz2>
hja HATALMAS volt a buli! Van új leptopdidzsés csik izé csuklószorítóm!!! <#alien>#alien>
hja HATALMAS volt a buli! Van új leptopdidzsés csik izé csuklószorítóm!!! <#alien>#alien>
Nah megvolt Ronski😊 Kb. 10 körül értünk OPM-mel a Blade-be, alig voltak akkor még, de aztán eléggé megtelt a hely. Kaptunk Inpieces mix cd-t, de még nem hallgattam bele. Poleposition nem volt rossz, jópár zenét nem ismertem, amit nyomtak. Ronski általam ismeretlen okból egy órás késéssel, azaz egykor kezdett Dogzillával. Kb. olyan szettet nyomott, amire számítani lehetett, slágerzenék(pl. Air for life, Without you near), és ezeket idõnként kiegészítette pergõsebb zenékkel, de nem ment át zúzdába(pl Peetu S-Bigger Palace). Szóval bejött nagyon. Ezekre a zenékre emlékszem még:
Sole Survivor
EOS vs. Satellite
Incognition
Halcyon
Tracking Treasure Down
Alone Tonight(Ronski Speed Remix)
Aly & Fila-Eye Of Horus(Ronski Speed Remix)
False light
SOS
Kérésre nyomta Belmondo-Sunshine dustot is. Elõd kb 1 órát játszott csak utána, jó volt, Gouryella-Tenshi és System F-Out of the Blue volt a kezdés, és utána is nyomott pl Castamarát meg egyebeket. Negatívum talán az italárak ill. hogy a mosdóban csak forróvíz volt, amivel még kezet mosni se nagyon lehetett. Viszont most nem volt olyan fülledtség a tánctéren mint Markuson és füstöt se nyomattak szerencsére.
Sole Survivor
EOS vs. Satellite
Incognition
Halcyon
Tracking Treasure Down
Alone Tonight(Ronski Speed Remix)
Aly & Fila-Eye Of Horus(Ronski Speed Remix)
False light
SOS
Kérésre nyomta Belmondo-Sunshine dustot is. Elõd kb 1 órát játszott csak utána, jó volt, Gouryella-Tenshi és System F-Out of the Blue volt a kezdés, és utána is nyomott pl Castamarát meg egyebeket. Negatívum talán az italárak ill. hogy a mosdóban csak forróvíz volt, amivel még kezet mosni se nagyon lehetett. Viszont most nem volt olyan fülledtség a tánctéren mint Markuson és füstöt se nyomattak szerencsére.
Retteketet
szánalom ! 😊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
htx <#wave>#wave> kiváncsi vagyok markushoz képest, most hányan jönnek el
3 i think
ugye-ugye
ugye jössz holnap?
Te melyik néven futsz? <#nevetes1>#nevetes1>
loál 😄DD
Above & Beyond - Alone Tonight (Matthew Dekay Dub)
látom gondoltak a hozzám hasonló emberekre. :]
látom gondoltak a hozzám hasonló emberekre. :]
Electronic Dimension Present:
TRANCE FACTORY Volume 1.
2006.02.03 Blade Club, Budapest
2006 Februárjának elsõ péntekén egy új party sorozat nyitja meg kapuit a trance szerelmesei elõtt. A BTC két állomása között ezúttal egy olyan Trance partyra invitálunk titeket, amely Magyarország feltörekvõ és fiatal tehetséges DJ-it kívánja bemutatni nektek. A két vendég DJ a Mystery üdvöskéje Christian Slater és a Midnight Journey rezidense Reb lesznek. Emelett a Trance Factory rezidens DJ-i Fabian és Gabriel Miller pakolják majd a legjobb trance lemezeket. Most pedig ejtsünk néhány szót az elsõ felvonás két vendég lemezlovasáról:
A mindössze 19 éves Christian Slater egyenlõre rövid, de igen tartalmas pályafutást tudhat magáénak. A Mystery partysorozat egyik kitalálója és rezidense olyan neveket hozott el Magyarországra, mint Niklas Harding, Kris O'Neil vagy Sunquest és külföldi fellépései során sok feltörekvõ dj-vel zenélt együtt, mint például Progressia, DJ Choose vagy épp DJ Jazper. Dánia, Norvégia és Svédország számos klubjában megfordult és fellépett a méltán híres Godskitchenen Marco V Pre-Partyján.
Reb 1998-ban került a keverõ és a lemezjátszók vonzáskörzetébe. Az áttörés 2004-ben következett be számára, amikor is a RadioFlash online rádión 1 éven keresztül hetente jelentkezõ mûsora volt. 2005-ben a Midnight Journey elnevezésû party sorozat rezidens DJ-je lett, majd 2005 õszétõl a TranceTream FM rezidense és alapitó tagja lett. Saját mûsora heti rendszerességel jelentkezik. Eközben a világ egyik legnagyobb online trance rádióján az ETN FM-en havonta jelentkezõ mixe van a SundaySoundScapes címû mûsorban. A mindössze 23 éves Reb 2005 novemberében együtt zenélt Tiestoval, decemberben pedig Markus Schulz után vezette le az elsõ Budapest Trance Central partyt.
A két rezidens Fabian és Gabriel Miller neve sem csenghet ismeretlenül a magyar trance kedvelõk körében, hiszen az elmúlt években számos rendezvényen léptek fel együtt és külön-külön is.
Sok szeretettel várunk mindenkit Február 3.-án, Pénteken a budapesti Blade Clubban, hogy eltöltsünk együtt egy trance-ben gazdag, felejthetetlen éjszakát.
További Információ:
www.electronicdimension.net
[email protected]
http://reb.digitalsunlight.hu
www.gabrielmiller.org

TRANCE FACTORY Volume 1.
2006.02.03 Blade Club, Budapest
2006 Februárjának elsõ péntekén egy új party sorozat nyitja meg kapuit a trance szerelmesei elõtt. A BTC két állomása között ezúttal egy olyan Trance partyra invitálunk titeket, amely Magyarország feltörekvõ és fiatal tehetséges DJ-it kívánja bemutatni nektek. A két vendég DJ a Mystery üdvöskéje Christian Slater és a Midnight Journey rezidense Reb lesznek. Emelett a Trance Factory rezidens DJ-i Fabian és Gabriel Miller pakolják majd a legjobb trance lemezeket. Most pedig ejtsünk néhány szót az elsõ felvonás két vendég lemezlovasáról:
A mindössze 19 éves Christian Slater egyenlõre rövid, de igen tartalmas pályafutást tudhat magáénak. A Mystery partysorozat egyik kitalálója és rezidense olyan neveket hozott el Magyarországra, mint Niklas Harding, Kris O'Neil vagy Sunquest és külföldi fellépései során sok feltörekvõ dj-vel zenélt együtt, mint például Progressia, DJ Choose vagy épp DJ Jazper. Dánia, Norvégia és Svédország számos klubjában megfordult és fellépett a méltán híres Godskitchenen Marco V Pre-Partyján.
Reb 1998-ban került a keverõ és a lemezjátszók vonzáskörzetébe. Az áttörés 2004-ben következett be számára, amikor is a RadioFlash online rádión 1 éven keresztül hetente jelentkezõ mûsora volt. 2005-ben a Midnight Journey elnevezésû party sorozat rezidens DJ-je lett, majd 2005 õszétõl a TranceTream FM rezidense és alapitó tagja lett. Saját mûsora heti rendszerességel jelentkezik. Eközben a világ egyik legnagyobb online trance rádióján az ETN FM-en havonta jelentkezõ mixe van a SundaySoundScapes címû mûsorban. A mindössze 23 éves Reb 2005 novemberében együtt zenélt Tiestoval, decemberben pedig Markus Schulz után vezette le az elsõ Budapest Trance Central partyt.
A két rezidens Fabian és Gabriel Miller neve sem csenghet ismeretlenül a magyar trance kedvelõk körében, hiszen az elmúlt években számos rendezvényen léptek fel együtt és külön-külön is.
Sok szeretettel várunk mindenkit Február 3.-án, Pénteken a budapesti Blade Clubban, hogy eltöltsünk együtt egy trance-ben gazdag, felejthetetlen éjszakát.
További Információ:
www.electronicdimension.net
[email protected]
http://reb.digitalsunlight.hu
www.gabrielmiller.org

ohhhhhh, sajnálom...
vigyázz magadra és épülj fel minél hamarabb! <#wave>#wave>
vigyázz magadra és épülj fel minél hamarabb! <#wave>#wave>
naaneeeeee...tessék addig meggyógyulni!!!
jobbulást!
jobbulást!
Mike Foyle pres Statica vs Signalrunners - Space Theme Dusk
ehez mit szoltok?<#idiota>#idiota>
1 hete töltöttem és most találtam meg 😄
ehez mit szoltok?<#idiota>#idiota>
1 hete töltöttem és most találtam meg 😄
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
...füled érjen bokáig, Jast!
bódog trance-napot !
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
remélem nem szûnik meg 😊
csak nálam nem mûködik a trancetraffic???
apropó nem jöttem rá h pete tong-nak miköze a filmhez mivel az egész film alatt kb 2 sec erejéig mutatják. szal ha nem õ jáccik a filmben és nem az õ életérõl hanem a dj társa életérõl szól akkor nem értem a dolgot... vki magyarázatot pls thx.
accuface aka dj vortex - nekem bejött 1 idõben nagyon amit csinált. B & J - Desire (Accuface rmx) alap.