Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
Inpi mixrõl annyit hallottam hogy 3 soliquid zene van benne és brunner elcseszte a cdket (szünet van a számok közt)
a mosdótémához annyit fûznék hozzá hogy állítható a csap a hideg és meleg víz közt (teszteltem)

ááá, te már ily' korán hazaértél?? <#gonosz2>

hja HATALMAS volt a buli! Van új leptopdidzsés csik izé csuklószorítóm!!! <#alien>

EOX
Nah megvolt Ronski😊 Kb. 10 körül értünk OPM-mel a Blade-be, alig voltak akkor még, de aztán eléggé megtelt a hely. Kaptunk Inpieces mix cd-t, de még nem hallgattam bele. Poleposition nem volt rossz, jópár zenét nem ismertem, amit nyomtak. Ronski általam ismeretlen okból egy órás késéssel, azaz egykor kezdett Dogzillával. Kb. olyan szettet nyomott, amire számítani lehetett, slágerzenék(pl. Air for life, Without you near), és ezeket idõnként kiegészítette pergõsebb zenékkel, de nem ment át zúzdába(pl Peetu S-Bigger Palace). Szóval bejött nagyon. Ezekre a zenékre emlékszem még:
Sole Survivor
EOS vs. Satellite
Incognition
Halcyon
Tracking Treasure Down
Alone Tonight(Ronski Speed Remix)
Aly & Fila-Eye Of Horus(Ronski Speed Remix)
False light
SOS
Kérésre nyomta Belmondo-Sunshine dustot is. Elõd kb 1 órát játszott csak utána, jó volt, Gouryella-Tenshi és System F-Out of the Blue volt a kezdés, és utána is nyomott pl Castamarát meg egyebeket. Negatívum talán az italárak ill. hogy a mosdóban csak forróvíz volt, amivel még kezet mosni se nagyon lehetett. Viszont most nem volt olyan fülledtség a tánctéren mint Markuson és füstöt se nyomattak szerencsére.

Retteketet

JAST
leszedtem mégis. nem vészes. legalább saját maguk remakelték nem pedig remix...

Narcotic Syntax
szánalom ! 😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

htx <#wave> kiváncsi vagyok markushoz képest, most hányan jönnek el

desigo
Jó bulizást nektek!
3 i think

desigo
Hány SGs megy?
ugye-ugye
JAST
várólistán:
Menno de Jong & Leon Bolier present Solar Express - Magma

JAST
Matthew -s buli jónak tûnik.

ugye jössz holnap?

Te melyik néven futsz? <#nevetes1>
JAST

desigo
Arabella - Nabucco (Storyteller Remix)
<#vigyor2><#vigyor2>
loál 😄DD

JAST
Madonna - Hung up (Warmduscher In Bed With Madonna Mix)<#nevetes1><#idiota>

JAST
Above & Beyond - Alone Tonight (Matthew Dekay Dub)
látom gondoltak a hozzám hasonló emberekre. :]

JAST
01-b.b.e-seven_days_and_one_week_2006_mix.mp3
le se merem tölteni.

JAST
ehhe csumi! Már jeleztem a többieknek 😉

Electronic Dimension Present:
TRANCE FACTORY Volume 1.
2006.02.03 Blade Club, Budapest

2006 Februárjának elsõ péntekén egy új party sorozat nyitja meg kapuit a trance szerelmesei elõtt. A BTC két állomása között ezúttal egy olyan Trance partyra invitálunk titeket, amely Magyarország feltörekvõ és fiatal tehetséges DJ-it kívánja bemutatni nektek. A két vendég DJ a Mystery üdvöskéje Christian Slater és a Midnight Journey rezidense Reb lesznek. Emelett a Trance Factory rezidens DJ-i Fabian és Gabriel Miller pakolják majd a legjobb trance lemezeket. Most pedig ejtsünk néhány szót az elsõ felvonás két vendég lemezlovasáról:
A mindössze 19 éves Christian Slater egyenlõre rövid, de igen tartalmas pályafutást tudhat magáénak. A Mystery partysorozat egyik kitalálója és rezidense olyan neveket hozott el Magyarországra, mint Niklas Harding, Kris O'Neil vagy Sunquest és külföldi fellépései során sok feltörekvõ dj-vel zenélt együtt, mint például Progressia, DJ Choose vagy épp DJ Jazper. Dánia, Norvégia és Svédország számos klubjában megfordult és fellépett a méltán híres Godskitchenen Marco V Pre-Partyján.
Reb 1998-ban került a keverõ és a lemezjátszók vonzáskörzetébe. Az áttörés 2004-ben következett be számára, amikor is a RadioFlash online rádión 1 éven keresztül hetente jelentkezõ mûsora volt. 2005-ben a Midnight Journey elnevezésû party sorozat rezidens DJ-je lett, majd 2005 õszétõl a TranceTream FM rezidense és alapitó tagja lett. Saját mûsora heti rendszerességel jelentkezik. Eközben a világ egyik legnagyobb online trance rádióján az ETN FM-en havonta jelentkezõ mixe van a SundaySoundScapes címû mûsorban. A mindössze 23 éves Reb 2005 novemberében együtt zenélt Tiestoval, decemberben pedig Markus Schulz után vezette le az elsõ Budapest Trance Central partyt.
A két rezidens Fabian és Gabriel Miller neve sem csenghet ismeretlenül a magyar trance kedvelõk körében, hiszen az elmúlt években számos rendezvényen léptek fel együtt és külön-külön is.
Sok szeretettel várunk mindenkit Február 3.-án, Pénteken a budapesti Blade Clubban, hogy eltöltsünk együtt egy trance-ben gazdag, felejthetetlen éjszakát.

További Információ:

www.electronicdimension.net
[email protected]
http://reb.digitalsunlight.hu
www.gabrielmiller.org
ohhhhhh, sajnálom...
vigyázz magadra és épülj fel minél hamarabb! <#wave>
king13
Tomonari & Tommy Pi - C Sharp 2004 (Mike Shiver Mix)

őőő

JAST
nem óhajtom részletezni a dolgot, de kórházban kéne lennem de én ugyan be nem megyek oda...

naaneeeeee...tessék addig meggyógyulni!!!
jobbulást!
EOX
😞
Beteg vagy még mindig?

Retteketet

JAST
thx mindenkinek.
sajnos az ünneplés elmaradt, és ronski is elfog.

EOX
Beam Vs Sarah Mclachlan - World on Amun (Shane 54 Laptop DJ Bootleg)
Ez nem rossz.

Retteketet

franc0
nagyzene

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

AMD Norbee
Mike Foyle pres Statica vs Signalrunners - Space Theme Dusk

ehez mit szoltok?<#idiota>
1 hete töltöttem és most találtam meg 😄

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

desigo
<#bohoc>Isten éltessen!<#alien>
...füled érjen bokáig, Jast!
robotnyk
hbd-2-jast
Narcotic Syntax
bódog trance-napot !

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Alien
Boldog Szülinapot!😊

EOX
HBD!

Retteketet

franc0
Boldog szülinapot 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

cSuwwi
hbd nyúlbéla 😄

shit happens

JAST
na hol vannak a szülinapos xds team faja rilízei? :/
ték ^^

Alien
Köszi 😊 Alex Megane remixeit nagyon szeretem, ez is megvan már 😊)

remélem nem szûnik meg 😊
EOX
nem csak nálad

Retteketet

csak nálam nem mûködik a trancetraffic???
JAST
apropó nem jöttem rá h pete tong-nak miköze a filmhez mivel az egész film alatt kb 2 sec erejéig mutatják. szal ha nem õ jáccik a filmben és nem az õ életérõl hanem a dj társa életérõl szól akkor nem értem a dolgot... vki magyarázatot pls thx.

EOX
Pont az a jó benne😊

Retteketet

JAST
accuface aka dj vortex - nekem bejött 1 idõben nagyon amit csinált. B & J - Desire (Accuface rmx) alap.

JAST
ez a PG2 nem értem mér akkora zene. kellemes de 10 perces szállás soknak tûnik...

JAST
Above & Beyond - Alone Tonight (Ronski Speed Radio Edit) hmmmm

EOX
Accuface - Pure Energy
Bár nem vagyok oda a stílusért, ez a tag mindig hallgatható cuccot szokott összedobni. A Trooper remix se rossz, az Alex Megane remixet inkább Aliennek ajánlom😊

Retteketet