15192
-
#407 azthiszik hogy valami rocker vagy aki utálja trance-t.. -
#406 mi bazzegh ? csak belinketlem egy képet... -
Dani19.. #405 sok ellenszenves?? én ugy látom csak te vagy az... -
#404 ajm a bicsin, trensz-liszöning fakin idijöt...pliz du nat konvörzejt vid mi, bikoz ju ar a szjupörhjuman, end mejbi jor intelidzsensz vill dökriz a lot:((( -
#403 dikk' a sok ellenszenves ;) -
#402 legutobbi kedvenceim
Agoria - the sky is clear
Bermuda Triangle - Tay do 22 -
#401 hogy a témánál maradjunk...:
meizon - aeon (perc remix)
eléggé ott van... -
OPM #400 elvis - rubberneckin' (paul oakenfold extended remix) -
Dani19.. #399 ez már nagyon off topic lett.. -
#398 ez igyigaz.. mindíg ők jönnek ide...igaz nem járok rocker meg más ilyen topikba de nem hallottam hogy egy technos gyerek ment volna oda anyázni -
#397 egyébként észrevettem,hogy mindíg a rockerek elégedetlenek a világgal...nekem eszem ágába sincs bemenni egy olyan topicba ami nem érdekel...pláne nem mocskolódni.... -
#394 better a fucking idiot, than a plastic-leather jacket junkie punk... -
#393 meg kő ézni egy dmb vagy rock koncertet aztán egy trance partit... aztán el lehet dönteni ki lett az idióta!:)) muhahaha -
Dani19.. #392 persze. -
#391 -
#390 :) a groove. hu se:)mmindegy.. szedd le.. tedd el. ha nicns a groove.hun akko tedd fel.. mert nagyon coool! -
Ramza #389 Bocs, hogy nem ajánlok, hanem kérdezek.
Paul Oakenfold - Zoo York (Bunkka album) -> ennek a számnak a zenei alapja egy másik szám. A kérdés, hogy melyik (magyarul: honnan lopták)? Mintha filmzene lenne, de egész egyszerűen nem ugrik be :(
Köszi a segítséget előre is. -
#388 en sem hiszem, na de ok meg nem tudnak rola:) -
#387 hát nemtom.. régebben is volt náluk egy mix... az is retro mix.. sajna már nincs fent náluk.. máshol eddig még nem láttam.. amugy miért szted mások örülnek hogy megosztod a mixüket? nemhiszem... -
#386 hajjaj -
#385 schmuel flash - chilling moment (bedrock vocal)....hát az valami botrány nagy zene.... -
#384 shmuel flash? nem egy rossz nev, bar nem tudom, mennyire orulne a groove.hu, ha smsweb ala tennem az ingyenesse tett mixuket heh -
#383 aki nem tudja mijjaza RETRI MIX a azonnal szedje le ezt!!!!!!!:
jobb klikk save..ez egy mix...
más:
GYIIK szedd le te is ragd fel oldalra.. a másik retro mixet meg átküldeném vhogy mert az se nagyon beszerezhető.... -
#382 elindult a tpump.fw.hu
jopar albummal, trance, techno, breakbeat, meg hasonlók. -
#381 harom hetig gep nelkul voltam, meg alig vagyok itthon, dolgozom, baratnozom, satobbi. okossagot mar kitalaltam, nem rakok ki semmit a szerverre ohoho -
Dani19.. #380 és eddig net nélkül voltál,vagy csak nem akartál életjelt adni magadrol.. de a köv. ujraindulásnál vmi okosságot ki kell találni hogy ne legyen para. -
#379 ki nem csinal mit? sunbeam? tudomen, reg hallottam rola.
Dani, iparkodom, amennyire tudok, de meg par nap kelleni fog. Amugy nehany honapja idehaza tengetem eletemet -
neménvoltam #378 Amúgy mostanában nem csinál semmit má' ? -
neménvoltam #377 nem neked :)
de azért jó tudni :) -
Dani19.. #376 gyiik, iparkodj azzal az site-al,amugy nem félsz mafasztol?
ugy kéne hogy mi is tudjunk feltölteni vmi ftpre- zenéket,amiket mások le tudnak töltögetni. vágod? edddig holvoltál?
tegnap oakenfold pacha-ba állatvolt:DDD -
#375 le ne lohadjon a vigyor a szadrol hehe, mert telleg telepakolom atbvel.
sunbeam nekem szegezodik? energy jo zene volt anno 8 eve -
neménvoltam #374 ne kötözködjé má! legalább sunbeamet szereted? -
Dani19.. #373 nocsak,nocsak.. welcome back:)) uj oldalt akarunk!! sok atb-vel,eheheh -
#372 ehe.Csókolom. Rég jártam erre. Olybá tűnik, nemsokára újraindulok egy a régihez hasonló dologgal, talán akad 1-2 újabb trance, és dance szám is. Esetleg minden más...
www.tpump.tk -
#371 valaki véletlen nem tud retromixek címét?
igazi 80 as évek körüli zenék mixei..persze feldolgozva...
ilyen pl a Va.Coyote.80's.retro.gr00ve.hu-2003 -
neménvoltam #370 jaja. a régebbi dalaikból párat hol lehet letölteni? -
neménvoltam #368 Esetleg a Trance Allstars nevű formációból? -
#367 sunbeam..ismerős.... -
neménvoltam #366 Esetleg hallgassátok ezt, nekem nagyon bejött: Sunbeam : Ocean's Floor -
#364 :)))))))))))) nincs mit.. örülök hogy segíthettem..