15192
-
#452 Elindult az ingyenes ..::Bade Music Site::.. hetente többszöri frissítéssel!
Elsősorban Dance stílusú zenék vannak fennt!
http://badee.uw.hu -
Garfield #451 Egyébként infó az albumról:
Mirco de Govia -
Garfield #450 1. Például egy "World Tour Tokyo/Washington" vagy egy "Magik 6 (Live in Amsterdam)" se túlzottan fantáziadús, de nem is ezért kell szeretni őket.
2.
Mirco de Govia: Things that matter
Mirco de Govia: Epic monolith
Sun decade: I'm alone (Mirco de Govia vocal mix) (50%-ban ő a Sun decade is)
Egyébként elhamarkodott volt a kérdésem ez utóbbi esetben, mert még tegnapdélután meggyütt a postás bácsi a Mirco de Govia-albummal.
Hááát, valami isten. 2 CD-s: az első maga az album, a második pedig MdG-számok remixei, illetve MdG által készített remixek (köztük a Sun Decade is).
Az albumon váltakoznak a tempós számok a chillout jellegűekkel és összességében nagyon király az egész.
A második CD meg hát totális ereszd-el-a-hajamat, ezt a szomszádnak is hallania kell.
Összességében amolyan gyöngyszem-kategória, ajánlott mindenkinek. -
Dani19.. #449 háát elsö cd-nek ilyen gagyi nevet adni.. vicces. amugy a 2ik név asse tom kicsoda,pedig trance témába azé vmennyire otthon vagyok.. -
Garfield #448 Adjisten!
Mivel letöltési szinten nem férek nethez, így tőletek kérnék infókat két CD-ről:
Ferry Corsten: Mixed live
Mirco de Govia: Chronoscale
Előre is köszi. -
pinehead #446 Wessling&schrom-Donauwellen-jét keresem, bármilyen formátumban!!!!!!!
Köszönöm. -
OPM #445 vannak más topicok is erre! -
gino26 #444 vinyl koszike szepen hogy megtudtad mondani a szam cimet '''' koszonom' -
gino26 #443 keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi. -
Dani19.. #442 szeva vinyl.. derég irtál ide.. ugy mint én :)) -
#441 Biztos ezt mondja, nem azt hogy Repeat?! :))
Mert akkor az a A.T.G.O.C - Repeated Love-ja! :)) -
pinehead #440 Hi!
Nem tartozik szorosan ide, de zene, jófajta Alex Reece drum'n'Bass mixeket keresek, ha látnátok valahol, légyszi jelezzétek!!!
Thx!
-
#439 tyuuuu, pedig de ismeroooos:) -
gino26 #438 Hello keresek egy 2000 elotti house szamot amiben egy lany tagolva enekli wicked.Ha valaki ismeri irja meg a szam cime es az eloadot.Koszi -
#437 pedikhat bruklin baunsz nagy trensz zeneket kreal, bizom-any -
Dani19.. #436 ez a 2 szám amit felsoroltál nem naon izgatja fantáziámat..remelem nem gáz. :) -
#434 mannel - morning spliff
ecceruen frenetikus, legalabb annyira jol van osszetologatva, mint sasha - wavy gravy -
neménvoltam #433 Te ezt komolyan gondolod, hogy ide? -
neménvoltam #432 Johan Gielen - Lift-Off -
neménvoltam #431 Tegnap hallgattam, és kurva jó! -
1srác #430 Hogyan csábítsuk el a lányokat? Szeretnéd megtudni a választ? www.elcsabitas.hu Tanulj meg minden fortélyt!
-
pinehead #429 Tiesto-Nyana.
-
#428 Lehet nektek nem tetszik de azé valaki megmondhatná hogy a Starsplash-Star c számát honnan lehet letölteni,meg Hi-Skool: Summer Nights meg Brooklyn Bounce X2x (Freak Brothers Remix) kéne -
#427 bermuda triangle - mooger fooger ALBUM
az osszes zeneje maga a tokely:) -
Garfield #426 Ha megvan valakinek a Ferry Corsten: Right of way c. album, szóljon már róla néhány szót, milyen. -
#425 hmm
Paul Van Dyk feat. Vega 4 - Time of our lives...
ez teccik ! -
#422 pfffff...ezek télleg nagy szarban vannak....érzik a vesztüket....egyébiránt érdemes végigolvasni,mert van egy-két igencsak tanulságos kérdés.... -
Dani19.. #420 haggyatok már ezzel a bogaras dologgal,még a végén magam is elhiszem..:DD -
#419 na hajrá -
#418 Ok -
#417 musinger agnes - mahasz (torzsasztal remix) ?? -
Dani19.. #416 hallod e mauro fiam,az milyen stilus,trance?? elég lett volna egy szar topicba beirnod ezt a hulyeséget.. -
#415 Musinger Ágnes, a MAHASZ igazgatója a Törzsasztalban -
Garfield #414 Mivel néhány hónapja nincs netem, így kissé kiestem a war..., zenei :) megjelenésekből.
Gondolom, AvB: 76 c. lemeze már kijött MP3-ban. Valaki mondjon már róla néhány szót, érdemes-e megrendelni? Az albumról eddig megjelent kislemezek tetszenek, csak kérdés, milyen a többi. -
Dani19.. #413 rotfl -
neménvoltam #412 miről? :D -
#411 oke, beszeljunk akkor dani bogarakkal torteno szekszualis eleterol eheh -
#410 kép után nem szoktam... mindegy... nemvagyok egy ellenszenves emebr, velem mindent meg lehet beszélni... -
Dani19.. #409 jo de akkor tegyél utána egy -et,és egyértelmüöbb lssz hogy poénnak szántad.. -
#408 ehh... az egy dolog hogy rock&metal-t hallgatok, de csak poénnak szántam... aszittem hogy röhögtök rajta egy jót és kész...