15192
-
Dani19.. #746 Binary Finary - 1999 (Gouryella Mix)
ooooo nem is mondok semmit. ezt nem ajanlani kell hanem érezni
ehehe -
Dani19.. #745 moonman-galaxia.. ez TRANCE!!
akárkiakármit ajanl ez valoban AZ..
ferry corsten amugy aki elkövette. -
Dani19.. #744 eheheh a zold függvényében valtozik??
lOLll, amugy lehet nalamis igy. még az is lehet h megyek satoshi tomiiiira.:PPP -
#743 persze eheh
esetleg talan ma ejfel kornyeke, de nem igerek semmit, mert dinamikusan valtozik percrol percre az aktualis programom:DD -
Dani19.. #742 -
Dani19.. #741 most jo?:DDD -
#740 dani, mirc mehet, de en csak most neztem ide fel:DDD -
#739 Biztos hogy az ő száma? Elvileg Hiányzol! egyik új számának a címe.... -
Dani19.. #738 valoszinu a szamcime az hogy mother fucker
:) -
#737 Kérdés, hülyén fog hangzani nemtudom pontosan mi a szám címe csak tudom ,hogy Peat Jr. új száma! BANK-ba hallotam legutóbb(szöveg egy részlete:Mother fucker,Mother fucker,Mother fucker)! Nagyon kéne és csak ennyit tudok róla!:) -
Dani19.. #736 gyiik. mirc?? -
#735 azert ilyen nevek koze belekeverni naksiekat....tolem lehet james holden remix is (bar ijen zenekhez a nagyobb nevek nem nyulnanak), akkor se ide valo:((( -
#734 nah, ebből aztán marha nagy sláger lesz...
remélem a külföldiek sem olyan hülyék, hogy ilyen szart hallgatnának... :( -
Garfield #733 Fraunhoffer 128-ban van meg, ha az neked jó. (Mondjuk, hozzátartozik, hogy '99 novemberben került a CD-re)
Meghallgatásra legalábbis elég, aztán ha tetszik, esetleg levadászhatod jobb minőségben. -
#732 Újabb sikert ér el külföldön magyar dance zene? Végre kiadták:
Náksi vs Brunner - Just 1 Day (Budapest Parade)
- original mix
- Pedro Del Mar rmx
- Shane 54 rmx
- Soliquid rmx -
#731 mekkora zene am ez -
Dani19.. #730 ez az album kéne nagyon.. valahogy nem tudnád elérhetové tenni..? -
Garfield #729 Na ja, lehet, de az eredeti Sven Vath-féle verzió (9:53, a single edit 3:55) az Accident in paradise (1993) c. albumról biza chill. -
neménvoltam #728 Thx! Alex Morph-tól kerestem számokat! -
Dani19.. #727 na meg is találtam:
Sven Väth & Paul v. Dyk - LEsperanza
gyiikclassics ez is :PPP
és hát ez ugyan nem chill hanem igazi TRance!! 7:40 m-perc -
Dani19.. #726 azaz NEM chill -
Dani19.. #725 szerintem nem.. a sven vath vs PVd - L'esperanza tudomásom szerintem chill hanem egy klasszik trance..de lehet én tudom rosszul.. -
#724 Trance Tips:
Randy Katana - One Solid Wave (incl. Sam Sharp rmx)
One Eyed Jack - Pulse (incl. J K Walker rmx) -
#723 huhuuu, a greece200 moonwatcher remix az fent volt a classicson anno, nem, dani? regi szep idok :// -
Garfield #722 Váááá, megjöttek!
A mai napot ünnepélyesen kineveztem Padilla- és Pako & Frederik-napnak. -
Garfield #721 Mivel nem követem pontosan a "megjelenéseket", így csak olyan listát tudok írni, hogy amiket mostanában töltöttem le, azok közül mit tartok királynak.
Alex M.O.R.P.H. - Flaming Clouds (Original Instrumental)
Andain - Summer Calling (Josh Gabriel remix, Airwave Club mix)
Armin van Buuren - Burned With Desire (Rising Star remix)
Darren Tate - Prayer For A God (<- überállat kategória; régi szép, ámde annál rövidebb goás korszakomra emlékeztet Astral Projection-nel és társaival )
Envio - Touched By The Sun (tetszés szerint kiválasztott mixe - az összes állat)
Ernesto Vs Bastian - Stop 9.5 (Phynn remix)
Kyau vs Albert - Velvet Morning (Aalto Remix)
Re:Locate - Waterfall
Solarstone - Destination
The Biz - No Matter What You Do (G & M project remix)
Three Drives - Greece 2000 (G & M Project Remix)
Chillout szekció:
Envio - Touched by the sun (Rusch & Elusive's chillout mix)
Three Drives - Greece 2000 (Moonwatchers Remix) -
Garfield #720 Bizony-bizony,napok kérdése és megérkezik Deustchlandból a két Padilla-album és lesz ám nagy chillout fíling.
Egyébként ha tetszik, akkor keresd meg Natcho Sotomayor: La Roca Vol. 1-5 sorozatát, melyek nem mixek, hanem saját albumok egytől egyig.
A Vol. 4-en van egy adattrack, rajta egy klippel, melyben sötétkék tenger, napégette sziklás domboldalak, tengerparti naplemente, hófehérre meszelt házak szerepeltek AZZAL a zenével nyakonöntve - tiszta depi lettem pár napig, itt a szürke tél kellős közepén. -
Garfield #719 Az biza nem az.
A Sven Vath-féle egy nagyon kúúl, relaxos zene, bármelyik mai chillout válogatáson megállná a helyét még így, X év távlatából is. A klippje is szuper, ahogy Sven bácsi úszkál a delfinekkel a zafír színű tengerben valahol az egyenlítő környékén. (Asszem, megyek, előguberálom és csinálok egy kis számmer fílinget így a szürke tél kellős közepén.)
Az Airscape-féle viszont egy fáintos kis trance. -
Dani19.. #718 gyiik kuldd már el privát uzenetbe hogy akkor mi az..csakmer nem publikus. -
#717 nem ugyanaz a ketto, mert akkor a nevekbol itelve hermafrosita lenne:(( -
#716 Tőtsetek 1000L kedves elektronikus zenéket kedvelő barátaim :)
Trance Tips:
JS Ten - Louder (incl. Digital Pressure rmx)
DJ Spoke - Contact
Bossanova - Stonecold
Perry O'Neil - Kubik
Matt Darey - Liberation
Techno Tips:
Robert Natus - Keep it Different EP
Kay D Smith - My Drugs EP
-
#715 hiho.. van egy sajat ReEdites use Only the drugs c. zenem.. vhova fel tom tolteni? valami komolyabb mp3 oldalra...
amugy szedjetek le a zenet mert nagyon cool! -
neménvoltam #714 Marco V - Godd (Original Mix) -
#713 Trance tip: Marcos - La Proxima Parada (incl. Digital Pressure rmx) -
Dani19.. #712 te ez a joe bácsi ezmi bazeg???
nem ugyanaz a 2?? te mireeegondolsz? -
#711 baratja, joe bacsi is ott volt?:o -
Dani19.. #710 hat hallod 4ora fele annyira miss mary hatása alatt voltam h semmi értelmes nem jutott eszembe.mondjuk amugy se nagyon :))) -
#709 pfff -
Dani19.. #708 ehehenemtom.. -
#707 azt gondolom, hogy szar najon, de feldolgozasa az eredetineK?