15192
-
Dani19.. #786 hát ha a következö kiss mixet a naksiék csinaljak neaggyisten akkor én stilust valtok. -
#785 en nem szeretem oakenfoldot amugysem, de ezt speciel arra ertettem, hogy kicsit alazo ra nezve, hogy egy listan van branerekkal, sterbickivel, satobbi... -
#784 hja és nefeledkezzünk meg arról sem, hogy annó az mp3factory -n fenn volt az 1492 (Náksiék mixében) -
#783 Ó skacok nézzétek csak vissza én már mikor feldobtam ezt a kérdést.... hihetetlen hogy a truemp3s eljutott eddig a számig..... -
Garfield #782 Hát várjá'...
Tudom, hogy szubjektív a minősítés, de Club mix kapta a legtöbb csillagot. -
#781 sztem csak azé,mer mellette van,hogy shane 54....annó sterbinszky is fenn volt a tranceaddicton.... -
Garfield #780 Persze, ez csak sima letöltési lista, ott is a dátum a szélén.
De a lényeg az, hogy Magyarország betört a trance szcénába. -
#779 mondjuk azé nem olyan nehéz észrevenni,hogy ez nem toplista...eleve toronymagasan kiemelkedi igényességben ez a szám a többi közül... -
Garfield #778 Remélem, mostanára, mindenki megtalálta az egy (vagy három? ) "kakuktojást". -
Garfield #777 Pedig csak töltsd le a remixet és nézni fogsz ám nagy, kerek szemekkel. -
#776 Paul Oakenfold - Zoo York(leama & moor remix)....Pfff...nemtom de ez a két ember nem tud hibázni....
Mondjuk nem is ebbe a listába való... -
#775 te szent isten....nemtom, kire nezve szarabb ez a lista, de sztem oakenfold meg kisebbre ment ossze a szememben... -
Dani19.. #774 -
Garfield #773 Vesszen Tiesto, AvB, új csillag születőben. -
Garfield #772 Francba. Na mégegyszer:
Ki milyen furcsaságot vesz észre a képen? -
Garfield #771
Ki milyen furcsaságot vesz észre a képen? -
#770 szal senkinek nincs? -
#769 tudjuk tudjuk van tole vagy 1 giga anyagom mp3 ba.. de a hul;ye hubble zene keneee..aaarghhh -
#768 zabiela teheccseges kolok am. Tessek meghallgatni a Sound in Motion duplavalogatasat... -
#767 onnan tudom a cimet.. ez a zne kene magaban:)
amugy ez a 4 cd-s szet nagyon ut!!! mindenkinek ajanlom mert huhhbazze tipusu!!! -
neménvoltam #766 Helló! Rákerestem, esetleg egy mixben benne van-e. Benne van: James Zabiela - Four : ez egy 4 CD-s set, aminek a 2. CD-jén a 2. szám amit te keresel. Szerintem így tuti megtalálod. -
#765 esetleg E.B.E. -
#764 HATALMAS KERESEM VAN!!!!!! nemtudom mit hasznaltok zeneletoltesre.. en csak DC++-t tudok.. a tobbit sajnos nem nagyon..(kazaa es tsai)
KERETIK mindenkit hogy aki tud keressen ra erre:
EBE - Hubble
nagyon nagyon szeretnem megkaparintani ezt a zenet de a dc-n senkinek nincs pedig meglestem mar par trance hubot.. nagyon bejon ez a zene!! pls forditsatok ra egy percet es keressetek ra!! ha lehet szedjetek aztan csak attoltodik majd vhogy hozzam!! koszike! -
#763 pfeheh, ahhoz regisztralni kene ujra smswebet, ahhoz meg lusta vagyok most
de miert nem szolszik? -
Dani19.. #762 fizetek. -
Dani19.. #761 tedd fel a siteodra fizetes smst-is! csak add meg a tel szamodat ehehehe -
#760 ja, es szedd le hybrid - thump radio mix @ alice radio 97.3 (2003-12-06). Ha megvan, szolj, kuldok tracklista-szeru valamit
hybrid stilus, csak par fokkal kemenyebb, viszont annal jobb -
#759 DANI!!!
AZONNAL KAPCSOLD KI!
...meg a vegen teljesen meggyogyulsz hehe -
Garfield #758 Nekem valahogy nem jött ez az elektro-vonal, amibe hajlik már a harmadától. -
neménvoltam #757 playlisted van esetleg hozzá? -
neménvoltam #756 az tényleg nagyon jó! -
#755 Az első szám nagyon nagy! (Ferry Corsten vs The Thrillseekers - Sublime) -
Dani19.. #754 Ferry_Corsten_-_Right_of_Way-CD-2003
ezt Igy ajanlanám. még csak 20 perc kornyeken jarok de mar jobba erzem magam.. pedig tegnap 40 fok fölötti lazam is volt :(( -
#753 Benicio = Benno de Goej (A Rank 1 egyik tagja) és télleg nagyon sirályul nyomja!!!!
Tips: Jacob & Mendez - Deception (Benicio rmx)
Benicio - Don't Explain
Rank 1 - Awakening (Benicio rmx) -
neménvoltam #752
Trance tip
Alex M.O.R.P.H. - Maximum Overdrive (Benicio Mix)
Tök kúúl
-
#751 jobban preferalom az irc.extra.hu, vagy irc.sote.hu
6669 port, es barmijen csatorna...gaz igy, hogy ket irc-szerveren logok fent eccerre -
#750 holnap valamikor én is leszek -
Dani19.. #749 gyiik ha ejjel leszel akkor gyere ide mirc:
irc.de.quakenet.org
port: 6667
channel: #e-mjuzik.hu -
Dani19.. #748 most toltottem le ma.. majd meghallgatom énis aztan értékelem..-:PP -
neménvoltam #747 Most volt 31-én (meg február 1-én :)) az idei Trance Energy most épp Ferry Corsten ottani alakítását hallgatom, nagyon jól csinálja!