15192
-
#826 GYiiikkk....egy gyiik van rajta, mert egy gyiik vagy te gyiiik! :)))) -
#825 nemtom.. vmi zoldet latok.. kender?:D -
#824 laccik amugy rendesen a logon, mit abrazol? :PPP -
#823 minden evben uj nevvel szemeteled tele sg-ek adatbazisat?
a helyukben en bannolnalak eheh -
#822 -
#821 reszkessetek vinyl gyiik meg a tobbiek,mer mostmá uj nevvel ujult erovel nekivagok ennek a suzzupergámezneek -
#820 PQM - Aenema -
#819 E.B.E - Hubble.. meg mindig nem tud senki ilyet szerezni????:(((( -
#818 As One - Forever Waiting -
#817 nyitok servert felteszed?
Én nem osztom meg a gépemet senkinek.
Rengeteg embernek segítettem már, DC++ nélkül.
Ha jobb tippet nem tudsz, akkor is kösz... -
#816 ez is finom:
Leama & Moor - Shades Of Red -
OPM #815 dc++ -
#814 Idén 6 azaz 6 Mayday Lesz!
MAYDAY HUNGARY 2004.04.03.
MAYDAY BELGIUM 2004.04.11.
MAYDAY GERMANY 2004.04.30.
MAYDAY RUSSIA 2004.05.09.
MAYDAY POLAND 2004.11.10.
MAYDAY MEXICO 2004.11.20. -
#813 hali!
Tiesto: In my Memories albumát keresem, mert tönkrement a cd-m.
ha látta valaki magyar oldalon, serveren (sms-is) irgyon'.
Thx
mailto:[email protected] -
#812 boseg zavara... -
#811 hja miért nem ír más is tippeket?
trance tips:
Divine Inspiration - What Will Be Will Be (incl. Cor Fijneman rmx)
Solid Globe - Sahara / Atlantic
MK-S vs Nickson - Fallback
Joop - Sonsuz (incl. Mark Norman rmx)
Blank & Jones - Mind Of The Wonderful (incl. Hiver & Hammer rmx)
Roc Project - Never (incl. DJ Tiesto remake)
Mike Shiver - Feelings (incl. Cosmic Man rmx)
2Trance - In My Dreams (incl. Morph vs Woody van Eyden rmx)
techno/hard tips:
Kay D Smith - The Mental Core
Depeche Mode - No Good 2004 hard mixes
Airscape - Sosei (Reeloop rmx) -
#810 trance tips:
Smith & Pledger - Forever (incl. Mark Norman remix)
F Massif - Somebody (incl. Ferry Corsten rmx)
Ernesto vs Bastian - Who is the Starter?
Orkidea - Melancholy (incl. Cor Fijneman rmx) -
#809 ahaha, sztem is:D
na, ez a media : rtlklub talalkozasok cimu musoranak az ajanlata volt epp az iment. Amit hallok: Ejtibi szombaton egy KONCERT EREJEIG tiszteletet tette egy budapesti szorakozohelyen. hatbazmeg, a sarki kocsmaban lepett fel? tudtommal szettet jaccott...
bar tokmindegy, kurvara nem erdekel, de ennyit ert a media az elektronikus zenehez.....koncert....jeeezusom -
Dani19.. #808 a megoldas:
warp brothers-fat bass
:DDD -
#807 Köszi. Már régóta vadászom ezt a számot, csak ugye cím nélkül kicsit nehézkes :))) -
#806 New Order - Confusion
Ez volt az!!! -
#805 Na majd jönnek az okossssaaakkk, hogy
Opöréssön Bléd a Páblic Doméntől, pedig nemis :)) -
#804 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani a Penge című filmben annak a számnak a címét, ami a discoban megy, amikor ömlik a vér? Előre is köszi. -
Garfield #803 Ahh, már látom.
Valami Dynamic Desktop Media cuccos?
Eddig nem láttam, mivel az általam használt Mozilla Firefox alapból blokkolja a felugró ablakokat, és egy ilyen indítja el a progit. (Lecsekkoltam IE alatt is, onnan tudom.)
Használj te is Firefox-ot, és akkor megúszod az ilyeneket, amellett, hogy sokkal gyorsabb is az IE-nél.
Nyugodtan el lehet menni az oldalra, az IE szokásosan rákérdez, hogy akarod-e futtatni. Aki olyan hülye, hogy "Yes"-t nyom, az meg is érdemli. -
Garfield #802 Egészen véletlenül nem egy felugró ablakra gerjedt rá a NAV? -
Garfield #801 Program nálam nem akar letöltödni, úgyhogy fogalmam sincs, mit találhatott a NAV.
Nem egy cookie-ra izgult rá? -
Garfield #800 Ennek a számnak, illetve valszeg egyik remixének láttam mostanában a klipjét, elég durva. -
#799 mire nyomtam OK-ot? milyen okot? beirtam a cimet.. entert nyomtam es bejott az antivirus hogy az oldalon trojan van.. es az oldal mar be se jott.ennyi -
neménvoltam #798 Universal_Religion_Chapter_One_Mixed_by_Armin_Van_Buuren -
Dani19.. #797 Flash_Brothers_Present-Fear_Of_A_Silver_Planet_Volume_2-CD-2004
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#796 hagyjan, hogy csak tulnyomoreszt madonna zeneket vettek elo, de hogy szinte mindegyiknek majdnem ugyanaz a zenei alapja, az mar durva...
hogy egy kicsit offtopik legyek, aki birja a kemeny breakbeat-et :D
Unkle - Eye 4 An Eye (Dylan Rhymes & Force Mass Motion remix) -
#795 Az a véleményem, hogy még mindig jobb hogy Paul van Dyk 6 évente újra keveri egyik legnagyobb zenéjét, mintha egy paraszt vmi fost remixet rak össze! Egyébként sajnos 2004ben is lesznek szar zenék. Az idei év fos kategóriáját DR Alban Hallelujah 2004-es mixei indították fúj... -
Garfield #794 Szigorúan SZVSZ, de szerintem a Madhouse: Like a prayer-e azon kevés feldolgozások egyike, amelyek jól sikerültek.
Kár, hogy az együttes koncepciójának egy nagyobbik részét a Madonna-feldolgozások tették ki. Így már tényleg túl volt lihegve a dolog. Ha csak azzal az egy feldolgozással jöttek volna ki, oké lett volna. -
Garfield #793 ...Moonlight shadow...
whuaaa, a hideg is kirázott, amikor meghallottam. Akinek ennyire nincs ötlete, az minek csinál zenét? Nem kötelező...
Snapnek is kellhetett a lóvé, mert elővették a Rhythm is a dancer-t. -
#792 hát ezek a feldolgozások engem is kiborítanak...Átdolgozták a Mr Vain-t,erre valamelyik f*szkalap ezen felbuzdulva átdolgozott egy Hadaway számot...pffff...Asszem először a Madonna Like a Prayer számát hallottam feldolgozva,ott is 1 db basszus + 1 kolomp(?) van alátolva...szánalmas... -
Garfield #791 És ugyan hol?
Merthogy én még MP3-akon kívül mást nem töltöttem le innen.
Hogy te mire és hol nyomtál OK-ot, azt nem tudom. -
#790 AKKORA TROJAN VAN EZEN A GECI OLDALON HOGY JUJJJ!!!! nah igy latogassatok ezt a szart!!!!!!! -
#789 neeeeem...ennyire elszallt felettem az ido? pedig mintha ma jott volna ki az eredeti...mindegy, annal jobbat ugyse tudnak belole kihozni, de mar kezd tele lenni a tokom a feldolgozasokkal, ujradolgozasokkal, satobbi...a tavalyi ev szinte CSAK errol szolt, mr vain 2003, children, cafe del mar...
valami UUUUUUUUUUUJAAAAAAAAAAAAAAAAT -
#788 PAUL VAN DYK - FOR AN ANGEL 2004 kötelező darab minden igazi trancernek!!!! Hétfőn veszem meg bakeliten... -
#787 neee....ezt meg viccbol se tudnam ertekelni aprilis elsejen...:(((