15192
-
#1026 Talán már van vagy egy éves... :)
Szívesen! :) -
Garfield #1025 Bazze, erről a fórumról lemaradtam.
Nagyon köszi. -
#1024 De igen...
A híres szerzemény! :) -
Garfield #1023 Ez egész pontosan milyen oldalt jelöl?
Régebben ugyanis működött a Gettó Mókusok Társasága (szintúgy GMT) egész korrekt letöltésekkel, de szerintem nem erre gondolsz. -
#1022 cattaneo renaissance kettes cd-jet hallgattam igy a napokban...ha minosegi prog trance-t akartok, hallgassatok meg
Chab Featuring JD Davis - Closer To me
Amillionsons presents 21st Century Planet Smashers - Underground Night Music (Dub)
Alex Dolby - Hazy Way (egyik kedvenc)
Steve May - Open Day (Original) (mostani legnagyobb favoritom)
Age of Love - Age of Love (Wrecked Angle mix) (ez a 6-7 evvel ezelotti eredetijenek a tortesitett valtozata)
par cim a teljesseg igenye nelkul -
#1021 ne felejtsd ki a legnagyobb zenéket:
Nu-NRG - Dreamland (original mix)
Space Frog - Follow Me (Shockwave rmx)
Rank 1 - Breathing (Breaks Dub)
Paul van Dyk - For An Angel (vmi még ki nem adott változat, nem a Marco V -vel egyberakott bootleget nyomta erre tisztán emlékszem) -
#1020 slsk leszedek párat töled.. -
#1019 Digital Pressure - Aftershokk
Terry Bones vs Fred Baker - Introspection (John Askew Remix)
Paul van Dyk vs Second Sun - Crush (Vandit Dub)szenzációs!
Modulation - Spirits (Cosmicman Remix)
Three Drives - Carrera 2 (Nu-NRG Remix)
Paul van Dyk ft. Vega 4 - Time Of Our Lives (Club Mix)
David Forbes - Answers
Rafferty & Kershaw - We Are Connected (Marcos pres. Sunfire Remix)
Paul van Dyk - Reflections
Donald & Giles - Weekend Wonder (Donald & Giles Mix)
Paul van Dyk vs Marco V - For A Revolt (Bootleg)
Kyau Vs Albert - Velvet Morning(paul van dyk rework)
Master & Nikcson - 5th dimension(instrumental) azóta is a kedvencem....
egyébiránt majdhogynem ugyanez ment nálunk is:
Paul_van_Dyk-Live_at_Energy_2003-08-10-2003
-
#1018 leirnád h kb miket játszott? mer nekem alig volt ismerös zene.. talan a sajat száma a nothing but you.. jast ha neked is eszedbejut 1-2 akkor ird teis. -
#1017 őőő gmt-n fenn van az egész Peat JR maxi.... -
#1016 naja...eszméletlen komoly nótákat tolt...emléxem napokig vadásztam össze a seekről a számokat... -
Garfield #1015 Tudom, tudom, de a vokál tetszik, oszt reménykedem, hátha el tudja vinni a hátán a számot.
Igazából odaadnám a vokált Elődkének, hogy trance-esítse kicsit. -
#1014 Juj... -
Garfield #1013 Kérdezek egy szentségtörőt: Peat Jr: Hiányzol-ra tud valaki elérhetőséget? Soulseek-en eddig semmi. -
djmarkee #1012 2004 Clubber's Guide (2 CD)
Ezt hallgassátok meg!!!!ISTEN!!!!! -
#1011 hát hja valóban nem volt jó a Dyk este. Belépve a sátorba Slam JR. Nem volt rossz de má az uccsó félórájában annyira levehető volt h lassan nyomja a zenéket h eccerűen már táncolni se bírtam. Megjelent Dyk a háttérben akkor már mindenki azt várta hogy Slam menjen a francba. Paul nagyot zúzott, legalább 6-7 BPM-el gyorsabban jáccot! Indításnak Digital Pressure - Aftershock..... mindenkit szétszedett.... aztán már a sátorban annyian voltunk h spanom, aki kiment telefonálni alig engedték vissza a nyomorba. Utánna Budainál meg 1 halom ember kiment. Ennek ellenére 1ik legjobb "trance" szettet hallottam élőben. Most nagyon kiváncsi vagyok a hétvégi HOME bulira! -
#1010 naja...az egész körítés érdekes volt....kezdve avval,hogy a warm up slam jr volt.....éshát budai..nemtom ki állította ezt össze,de sok esze volt... -
#1009 te én az egész albumtol ilyen euforikus állapotba kerültem.. ráadásul most hallgattam meg ugy istenigazábol..
télleg hatalmas. -
Wayer #1008 St John Vs Locust - Mind Circles (Passiva Remix)
mostani kedvenc számom... -
#1007 Na igen, a Story of the Fall a kedvenc albumom a Magik szériából. A mai napig én is szívesen hallgatom, főleg a 10.-ik szám üt nagyon :) -
#1006 a gagyit és a deepet kéretik nem használni egy mondatban, mert mérges leszek
-
#1005 "engem mondjuk abszolute nem is erdekelt, mi szolt."
hátja biztos bedobtál vagy 4-5 bogyot és akkor már szinte télleg mindegy. -
#1004 en minidig is kozombos voltam budai irant, jo, a legelso lemeze igencsak merfoldkonek szamitott anno. inkabb exem volt, aki oda meg vissza volt erte, ha budai volt a fellepo, oda mennunk kellett bulizni.
aztan a legutobbi terry lee-n o volt a warm-up, es hat ex is csak ugy pislogott, hogy mi van...nem igazan jott be neki. lehet, hogy masra volt rahangolodva, engem mondjuk abszolute nem is erdekelt, mi szolt. -
#1003 nekem elvileg bejön.. csakhát nem mindegy h mikor.. akkor nem jol sült el.. én azér ugy 1 orát táncikáltam rá de aztán én is elhagytam a sátrat.. -
#1002 Hát Budai ráment erre a deepes technora vagy mire ami nekem nem igazán jön be sajnos. -
#1001 deepet?? inkább tolta a maga kis tek-ház lemezeit.. egy trance set után nem mondom érdekes. -
#1000 Paul van Dyk télleg jót zúzott szigeten! Aztán azon röhögtünk spanokkal, hogy Budai gagyi Deep-et elkezdte jáccani egyből kiürült a sátor! -
#999 kissé ijenigy -
#998 na, en epp arra probaltam celozni az altalam emlitett emberekkel, hogy regen volt jonehany nagy dobasuk, de amit mostanaban muvelnek, az (szerintem) kisse ize... -
#997 hát most igy éppen meghalt a seek nálam.. de probalkozok -
#996 persze...írd be: Alien! csak a mixet felé kell másolnom vinyóra...
-
#995 télleg akkor volt a party amikor ez a godkicsön. -
#994 fennvagy seeken? rolad esetleg lekapnám? -
#993 töltsd le a Paul Oakenfold live at Godskitchent(2002-07-27) nagyjából ugyanez ment nálunk is...ettől garantált fless lesz...soulseeken fenn van... -
#992 letöltöm ezeket hátha beugrik valameylik -
#991 chilling moments is volt?? geci nem emléxem rá sztem akkor épp megkábultam rushtol..eheh -
#990 naja...Mondjuk Leama összes zenéje nagyon jó illetve a remixei is szenzációsak(Zoo York,Wonder Eclipse)...
hát a vigadóban fless volt bőven....akkora zenék pörögtek,hogy vmi döbbenet...
Schmuel Flash - Chilling Moment(bedrock vocal)
Blackwatch & Quivver - Loveless
Flash - The Day After
U2 - Starting at the sun
arrakis - air force
stb...pörgött egy zene,a gladiátorból vett vokállal,de még nem találtam meg... -
#989 nekem is bejön :-) -
#988 leama-requiem for a dream..
erre a zenére mentünk be vigadoba.. flessflessfless -
#987 ehe na mindegy nekem mind2 bejön.. a kattogos prog is..
de ez lényegtelen.