15192
-
#1066 Seperate Rooms
Sings for the Universe
szintén a three drivestól -
#1065 Three Drives - Sunset on Ibiza
URISTEN MEKKORA ZENEEEE
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1064 Majd egy hét múlva szombaton lejátszuk eztet... :) -
#1063 ahaha, allj ki az esore, ott majd felfrissulsz magadtol is, nem nekem kell frissitenem ehehe
ugyis kurvaszar ido van:// -
#1062 JAST, ez neked való:
George_Hales_-_Autumn__Original_Mix-Promo-CDR-2004-XDS -
#1061 Túrórudi mi???
Meztelen nők, meg férfiak pff...
Mikor fogsz frissíteni??? :D -
#1060 persze, hogy az... -
#1059 nagyon szar zene -
#1058 Itten vagyon:
Dj Junior and Shane 54 feat. Michelle Wild - 69 (Original Version)
Elég harmatos... -
#1057 ://///
szegeny misell lejarattya magat:(( -
#1056 dj_junior_and_shane_54_feat._michelle_wild_69_(original_version).mp3
micsoda zenék vannak, bahh :) -
#1055 neeem,emléxem h u.azt a verziot nyomtak mint ami a gyiikclassicson fentvolt és az pedig az eredeti.volt :DD -
#1054 mar ennek is van 2k valtozata? ezt a temat annyiszor feszegettem mar...nekem herotom van ettol a feldolgozas-maniatol, de iszonyuan. az eredeti csak eredetiben, vagy valamilyen akorabeli remikszben a legelvezhetobb. 5-10 evvel kesobbi feldolgozasok 95%-ban orak alatt osszecsapott sallang.
Mondjuk ez olyan dolog, hogy laikusnak tokeletesen megfelel egy Dali repro, egy inyenc (jo, es persze milliomos) viszont nem adja alabb az eredetinel...
jo, tudom, megint osztottam az eszt, csak nem mindig a legujabb feldolgozasokat kell latni mindenhol, hanem el kell fogadni, hogy igenis nagyon sok valamirevalo dj evekre nyul vissza 1-1 elfeledett gyongyszemert (peldanak okadek Lee Burridge 24/7-es Globaljan ott virit Rabbit in the Moon - Deeper, ami nem eppen mai zene) -
#1053 Hú ilyen Ozone tippek jöhetnek! zsííír -
#1052 nem lehet h az a drax 2001es változata volt? nem hiszem h a 95öst nyomták volna.... -
neménvoltam #1051 Ozone - Ionize (Misja Helsloot Remix) -
#1050 igen, felálltak és kivezettek a vigadobol -
#1049 ket kopasz nyaktalan gyuros forma? -
#1048 képzelheted nekem mi mindenem felállt amikor a full teltházas vigadoba meghallottam akkora nagy hangerön..
:P -
#1047 nekem van egy ilyenem:
Age_of_Love-The_Age_of_Love_Wrecked_Unkle_Mix-Promo
:) -
#1046 baszki, olvastam a hozzaszolasodat, es ahogy aa "drax - amphetamine" reszhez ertem, vegigfutott a hideg a hatamon, es felallt a szor az alkaromon eheh
te atyaisten, az mekkora zene. Amugy ja, van vagy 94-95-ös, akkoriban meg szkuterre meg tündérdömére szeleteltünk sulibulikon :((
de amugy egyre surubben veszik elo ezeket a zeneket kulonfele emberkek, mint mar irtam, cattaneo renaissance-t age of love - age of love-val zarja. Akkoriban nem szerettem, most viszont nagyon ertekeltem. -
#1045 Agent 001 - Bubblebath (16B Mix)
olyan zenéket szedtem le ftpről most, hogy csak figyelek. -
#1044 vagy a dave seaman/vigadó bulin chemical brothers - hey boy,hey girl szám.... -
#1043 sajnos a legtöbb dj igy gondolkodik és ezér nincsenek klasszik bulik.. de milyen jo is volt amikor 2002es vigados oakenfold bulin egyik dj pörgette a drax-amphetamine (talán 95ös zene) cimü hatalmas klasszikust.. meg még biztos tudnék ilyen példákat.. itt a helyi clubba pl még mai napig játszák a cafe del mart meg acid phase-t .. és még mindig leesik az állam ha meghallom öket. -
neménvoltam #1042 Ez cool: Schiller - Das Glockenspiel (Humate Remix)
Humate-t naon csípom! -
#1041 én nem fikázom a régi zenéket, de a régi zenéket nem játszom bulikon, mert már mindeki eleget hallgatta otthon -
#1040 hát kb aki fikázni meri a régebbi müalkotásokat az hallgasson meg egy jam&spoon-stellat,vagy egy bt-mercury&solace-t. esetleg emmanuel top-fusiont.. aztán akkor szoljonbe.. -
#1039 vinyl, meztelen nok, es ferfiak egymasbagabalyodva eheh (vagyis pont nem neked valo, te kis turorudi:DD) -
#1038 amugy ja, pont a multkor hallgattam bele 1-2 regebbi mualkotasba. Azert azok a zenek hatnak meg mindig am nagyon -
#1037 aszontam, ANNO KELLETT VOLNA eheh
tanujja ooo'vasni -
#1036 najo inkább prog hauz-nak vegyük a stilusát de akkor picsajo dallama van.. ezér mégeccer meghallgatom. -
#1035 Pams Magic Tractor - Time To Kill (DJ Harvey Remix)
igy hangzik egy mai trance zene.. -
#1034 WE LOVE CLASSICS MUSIC :)) -
#1033 hát épp hogy a régi zenéken volt a hangsuly.. meg azok simán verik az ujabbakat... tisztelet az 1-2 kivételnek. -
#1032 én látogattam, de sok volt a régi zene... asszem vmi deleriumot szedtem onnan jó mixben annó. -
#1031 jokor szolsz.. mostmá hogy látogassuk?? -
#1030 Mé' mi volt ott? :)) -
#1029 ha meg jo zene kellett volna, latogatni kellett volna anno a gyiikclassicsot -
#1028 hja ha fos zene kő akkor csak nézd meg gyakran a gmt-t, garantált siker heheeeee -
Garfield #1027 Bazze, egy egész jó vokált így elb*szni ilyen hangszeres résszel... (Peat Jr.: Hiányzol)