15192
-
neménvoltam #1266 thx -
neménvoltam #1265 thx -
neménvoltam #1264 Pesten lakom, hétvégén járok gyakran vidékre -
#1263 egy tippet tok adni,de sajna csak péntek este megy a téma:
masik radio fm 93.6 de ez inkább pest megye-n foghato..
a hét többi napján nagyrészt ilyen ratyi funky dolgok mennek, és pénteken is csak ugy 9-tol este.. de akkor techno,hauz minden.. -
#1262 hát sajnos el kell keserítselek. ha nem pesten laksz, akkor esetleg Tilost halgathatsz, egyéb esetben semmi. vidéken pláne. -
neménvoltam #1261 hmm... remélem tudtok segíteni: nem tudtok egy olyan rádiót (nem net), ahol elektronikus zenét adnak (ne roxit), csak mer gyakran utazom kocsiban és az csak kazit játszik. pls. help -
neménvoltam #1260 Lolo - Extended Horizon
kicsit tán depisnek tűnhet, csak most ehhez van hangulatom :( -
#1259 Chris Micali - Chant -
#1258 most én is megtaláltam egyet ahol nem kell várni, remélem lejön végre :) -
#1257 lustral - everytime..
éppen timo maas rmx-ben hallgatom...
hát kb ilyen a trance hangzás. -
Nékem megvan single-ként, de nem biztos, hogy az original. Valamilyen remix lehet, de a fájlnévben, és az infóban sincs erről semmi.
01-flash_brothers-amen-hot.mp3 (9:02)
(A soulseekről vadásztam le)
-
#1255 Örülök ha tetszett!
Kérdés: nekem csak mixben van meg a köv szám, ha valakinek megvan Singleben jelezze, mert kéne!
Flash Brothers - Amen
köcc
-
#1254 hát nekem 3 hete már a no 1 George Hales - Autumn -ja amit Robotnyk ajánlott. Nagyon nagy zene, bár a dallam egyezik a Ferry Corsten vs The Thrillseekers - Sublime -ével. Van 1 rossz hírem is. Van új Public Domain zene. Ménemhalltak ki.... -
#1253 Nálam még mindig ez a szám viszi el a pálmát:
Firewall - Sincere (Pulser Remix)
A közepén van egy kb. fél perces felvezető rész. Na az mesés, elolvadok tőle :DD -
#1252 akkor a legjobbakat. lehet hogy én is elnézek egyszer :P -
#1251 nem is tudtam h filmben is volt ez a szám... -
#1250 Thrillseekers - Synaesthesia (Fly Away)
aki nem ismerné névről ... ez volt amit az 51.dik state c. filmben nyomták a discoba, mikor szórták be a drugzt -
#1249 na majd énis felnézek. -
#1248 most 6an.... de ez a 6ember is elég ahhoz hogy a legjobb számokról eldumáljunk órákat -
#1247 2-3-an? -
#1246 ok, néha tök sokan vagyunk :) -
#1245 ezt megjegyzem, alkalomadtán benézek -
#1244 Aki bírja a Trance/Progressive zenéket és szeret irc-zni azt várjuk szeretettel:
caen.fr.eu.undernet.org port:6666-6669 #tranceroom
Duma 0-Sec releasesekről amik még slsk-n is csak 2 nappal később jelennek meg!
Tip: Angel City - Touch Me (Rank 1 rmx) -
rish #1243 quivver-daylight -
#1242 Uraim!
Airwave-I_Want_To_Believe-2CD-2004-MiM
KIRÁLY!!!!!!!!!!! -
#1241 2-3-at nem, csak 1-et, de annak van több regje :D -
#1240 igaz. azt se feledd, hogy az atw-n 500mb van a publikus részen. Oda is pakolhatsz. Tudok is 2-3 olyan oldalt, ami az atw-n van, és komplett liveseteket lehet leszedni a free részről (és mp3 kiterjesztéssel van fenn, mert winamppal direktben onnan hallgattam...) :D -
#1239 inkább csináltam 1 kis free részleget, így fogom inkább meg a tagokat, meg aztán rühellem a pop-up listákat :) -
#1238 nem szeretem túl reklámozni mert akkor mahasz a vége... -
#1237 talán még annyit, hogy a lista igazán lehetne html-ben is, ne doc-okat kelljen már letölteni. A winamppal csak 1 kattintás... -
#1236 ha reklámozod megfelelően, akkor szerintem többen, mint az fw-sen. Kevesebb a hely, de olcsóbban tovább lehet töltögetni. Előbb utóbb nőni is fog az a tárhely... -
#1235 az télleg nagyon über :) -
neménvoltam #1234 Asszem új kedvencem: Envio - Touched By The Sun -
#1233 Srácok, ehavi Freee melléklet ESSSSZMÉÉÉLETLEN jó!
Strictly zenészek munkáiból, kizárólag ungáris prog zenék (8 track, 1 órában), ha jól sejtem, egytől-egyig exclusive megjelenés. ha nem adnának mellé egy újságot, akkor is megérné. -
#1232 VIVA club rotationön láttam én nem voltam maydayen, inkább newl-t halgattam volna személy szerint... -
#1231 hát ha te maydayen masterblastert hallgattál akkor ahhoz már külön gratulálok :DD -
#1230 Starsplash - Alive :P
DJ Dean - It's a Dream/Planet Earth
Ezek kicsit ujjabbak :)
Nekem ami mostanaba teccik:
4 Elements - Planet Love -Mastablastáék adtak a Maydayen
Special D - Dust to dust
Royal Gigolos - California Dreaming
Mellow Trax - Mystify
Boogie Pimps - Somebody To Love (Dj Flex Executive Rmx)
LMC VS. U2 Take Me To The Clouds Above
Groove Coverage - 7 Years + 50 Days (Cascade vs Plazmatek Rmx)
Staccato - Can't You See
Jens - Loops and tings relooped -
#1229 na csináltam egy atw-s smses részt is... kb 2 nap és teljesen kihasználom a 2 gigát, csak 0-day single lesz, 1 hét - a60 Ft... meglássuk mennyien lesznek, és érdemes -e uploaddal fáradozni... -
#1228 Starsplash feat. Daisy Dee - Fly Away -
#1227 Angel Beats - Raise Your Hands