Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
interjúban olvastam hogy PvD eltervezte mi lesz az elsõ 2 track, a többi majd jön magától.
nyitódal: armin-control freak. nc. /én spec szeretem/
ezt követte: aalto-5. na itt már kezdtem kétségbeesni mi jöhet még.
elsiettem, a folytatás annyira nem egetrengetõ, 3 fél4 magasságában kifejezettem nem tetszett.
utolsó 1 órát megnyomta, jöttek a szokásosak: other side, nothing but you, for an angel. mikor már azthittem ennyi, rádobott egy dogzillát. na az jólesett.
összességében jóvót na. csak a fél lityi ásványvíz héccázé az nem fair :c
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Aztán jöhetnének a buli-idõpontok, meg a megjelenési dátumok, melyeket én beillesztenék, és akkor a cím alatt látszódnának a fontosabb események.
Vélemény?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kísérletezem a Google Calendarral, és létrehoztam egy publikus naptárat a trance-es bulikhoz, megjelenésekhez.
Igyekszem én is dátumokat nézegetni, de ha van valami, amit fel akartok tüntetni, akkor szóljatok.
A naptárhoz többféle módon férhettek hozzá:
HTML
Naptárprogiba, egyéb helyekre importálva:
iCal
XML
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
itt hever most 4 jegy is melletem <#buck>#buck>
jössz te is? elsõ sorban tali! <#wave>#wave>
Van rá jegyed?
Attól tartok,hogy sok lesz a régi zene.
A The Politics Of Dancing 2 album már nem mai...
nem szeretem az E betûst, de azért maradjon csak meg :]
shit happens
a cím helyesen: [email protected]
köszönöm szépen! <#taps>#taps>
a "hzotyo@freemail" címre küldd majd légyszíves <#vigyor2>#vigyor2>
tudok invájtolni ha érdekel
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
azért nem adom fel, talán összejön valamikor...
remélem kellemes meglepetés lesz
1 darab meghívód van (a következõhöz még 9.80 GB-ot kell feltöltened)
4 hónapos reg után Tagoknak havi 1, Felhasználóknak 2 havonta 1 (továbbra is feltöltés alapján, az új kitétel a felhasználhatóságra vonatkozik)
Csak olyan embert hívj meg akit ismersz, különben kénytelenek leszünk az oldalt bezárni!
A meghívó felelõsséggel tartozik a meghivottért!
Meghívás szünetel.
bithumen.tx.hu
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
jössz amúgy PvD-re? nem is beszéltünk róla
lsz szerezz nekem egy meghívót a bitura v. az endlessre <#papakacsint>#papakacsint>
Ramadamammy rapidrandi
túllõnek a feldolgozások határain. Szeretem ha 1 jó zenébõl jön még új remix pl air for life (pillow one rmx) de amikor 4 elõadó 4 szar változatban szarja el az nem jó. De Aliennek biztos fog tetszeni 😄
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
lesz itt egy ilyen is-> TranceTream.FM Independence Day Party @ Blade (2006.07.04.)
aztán aguszutus 18. Armin @ Palace ...
jókis nyár lesz 😛
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ramadamammy rapidrandi
és hogy idézzem: "hát nemtom😄 az tetszik...sztem tök jo😊"