Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
release 06-04, ha valaki találkozik vele, az segíthetne beszerezni valahogy. nem kifejezetten vág stílusba, de hátha mégis megtalálja valaki.
Hans Zimmer & Klaus Badet - He's A Pirate (Tiesto Remix)
pvd annyira nem érdekelt, régebben szerettem, de amit újabban mûvel már nem jön be annyira
shit happens
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Retteketet
Próbáltam több helyrõl is tájékozódni egy-egy mûsor kapcsán, mivel gyakran volt ellentmondás a rádió és a DJ weboldala közt atekintetben, hogy mikor is megy a mûsor. Szóval ha valaki hibát talál, csak szóljon.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Akinek vannak idõpontjai (kiadvány, mûsor, buli), az nyugodtan küldje és beleteszem azokat is.
Gabriel & Dresden - Tracking Treasure Down (Sequence 11 aka Sterbinszky ReThink) <#vigyor3>#vigyor3>
inkább azon gondolkozott szerintem, hogy megér-e neki x Ft-ot... 😊
már nem is remix 😄
én soxor újragondoltam volna a helyében hogy remixeljem e 😄
ORIÁSI......<#duma>#duma><#violent>#violent>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
01-paul_van_dyk_-_the_other_side_(the_cube_guys_remix).mp3
02-paul_van_dyk_-_the_other_side_(joy_kitikonti_remix).mp3
03-paul_van_dyk_-_the_other_side_(junior_brasco_remix).mp3
lál

a buli nekem:
nem vártam túl sokat, de azt megkaptam
hang: kitûnõ, semmi utóeffekt
látvány: nagyon jó (magyar viszonylatban), de vmivel többet is ki lehetett volna hozni belõle (pld. vm fényeket a darukra, v. mozgatni õket)
árak: sajnos szokásos lehúzás magyar-módra
PvD szett: sok zúzás, hirtelen kiállások csapongás (=nem éreztem, h lett volna íve az egésznek), az utolsó 3/4 óra viszont szuper volt, a ráadásért kár volt belesülni az egészbe (nekem így tûnt)
(nem kéne ennyi buliba járnom) <#fogmosas>#fogmosas>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_246_(2006_06_07)
1. Gabriel & Dresden - Dangerous Power (Original Mix) /Organized Nature/
2. Sequence 11 aka Sterbinszky – Just My Kind (Extended Vocal Version) /White Label/
3. Gustavo Santaolalla - The Wings (Gabriel & Dresden Organized Nature Remix) /Verve/Forecast/
4. Simon & Shaker – Zero /Electronic Elements/
5. Sunlounger - White Sand (DJ Shah's Original Mix) /Armada Music/
6. BIG - Carpe Diem (Original Mix) /Swift/
7. Karen Overton - Your Loving Arms (Markus Schulz Remix) /Supra/
http://rapidshare.de/files/23333291/Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_246__2006_06_07_.mp3.html
Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_247_(2006_06_11)
1. A Boy Called Joni - Green Astronauts (Original Mix) /Black Hole Recordings/
2. Electro Prompt - Beside Me (Gothek D C Remix) /Black Hole Recordings/
3. Matthew Dekay & Proluctors - Let The Game Begin (Original Mix) /Black Hole Recordings/
4. Mark Norman - Colour My Eyes feat Celine (Original Mix) /Black Hole Recordings/
5. Gabriel & Dresden - Dangerous Power (Original Mix) /Organized Nature/
6. Seven Senses - Southern Cross /Remark Records/
7. Gabriel & Dresden - Tracking Treasure Down (Sequence 11 aka Sterbinszky ReThink) /white Label/
http://rapidshare.de/files/23332168/Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_247__2006_06_11_.mp3.html
Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_248_(2006_06_14)
1. Gabriel & Dresden - Dust In The Wind (Original Mix) /Organized Nature/
2. Mark Norman - Colour My Eyes feat Celine (Original Mix) /Black Hole Recordings/
3. A Boy Called Joni - Green Astronauts (Original Mix) /Black Hole Recordings/
4. Caramel – Mennem Kell (Sequence 11 aka Sterbinszky Rethink) /Tom Tom Records/
5. Three Drives - Greece 2000 (Nils Noa Remix) /G2 Records/
6. Imogen Heap - Hide & Seek (Jethro East & Lee Davey Vocal) /White Label/
7. Karen Overton - Your Loving Arms (Markus Schulz Remix) /Ultra/
8. Sequence11 aka Sterbinszky – Just My Kind (Extended Vocal Version) /White Label/
http://rapidshare.de/files/23253586/Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_248__2006_06_14_.mp3.html
dehullakész volt😄
Az est legrosszab húzása volt felcserélni Paul elõtti ill. utáni lineupot...
Kühl annyira lehúzott hogy még az Aalto-5-ra se tudtam önfeledten tobolni, pedig hatalmas kedvenc. Úgy általában véve nemigazán jött be amiket játszott PvD. 2-3 óra tájékán szó szerint unatkoztam <#sniffles>#sniffles> Aztán szerencsére jött egy kis electro: Down The Drain + Walking Away ami elég rendesen helyretett és a Dogzilla vokálos verziójánál már kifejezetten jól éreztem magam <#vigyor2>#vigyor2> Viszont csalódás volt a Bonus Track is, azt hittem feltesz valami igazi klasszikust a legvégére.
Már a hazaúton agyaltam és ilyen gondolatok mentek át az agyamon: "na ez is megvolt", "hát ez sem életem partyja"... Ehhez képest hatttalmas meglepetés volt amit Observer kollega lemûvelt 4-6ig. NA EZT TÉNYLEG NEM FOGOM EGYHAMAR ELFELEJTENI!
Ahogy a G&D-Let Go -t az elsõ sorban a drogosok között énekeltem, vagy amikor Who is watching közben odajött hozzánk egy kis tudatlanka hogy írjukmárbe a telójába ennek a számnak a címét, amit 5 percce folyamatosan dalolászunk, mert nagyon begyere neki <#vigyor3>#vigyor3> Szóval nekem ez jelentette A BULIT, végül nem bántam meg a reá áldozott pénzt!
A fényektõl és a látványelemektõl nem voltam elájulva, viszont ilyen jó hangrenszert itthon még nem tapasztaltam!
<#wow2>#wow2>
Minden elismerésem a szervezõké!
Jaés persze örülök a találkozásnak, desigo! 😉
Egyszer csak eltüntek és megjelent két jó munkásember overálban,védõszemüvegben.
Volt nekik kirakva valami vas és azt dolgozták flexel meg heggesztõvel.
Látványelem akart lenni a szikrák miatt.
Majd keresek róla képet.