Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
dc-n a microdotson megvan 1 emberkénél

shit happens

robotnyk
Kettel-My_Dogan-2006-BCC

release 06-04, ha valaki találkozik vele, az segíthetne beszerezni valahogy. nem kifejezetten vág stílusba, de hátha mégis megtalálja valaki.
Aalto vs. Above & Beyond with Andy Moor - 5 For Life

EOX
ja, az original
Alexey Selin - White Crystal-ez is fincsi

Retteketet

Ez a Danjo & Styles - What Lies Ahead annyira fantasztikus hogy az már fáj
JAST
A karib tenger kalózai filmet is elrontották a 2. rész elkészítésével, ehhez készült tudomásom szerint a mai asotban elhangzó zaj:
Hans Zimmer & Klaus Badet - He's A Pirate (Tiesto Remix)

Aki ahhoz a mai Alucard mixhez szerez nekem egy tracklistát az egy kurva nagy kiráááály 😊
JAST
tudjuk h jó, azé írtuk be listába 😛

jéézusisten, ez a david west rádiósmix nagyon odabax!! hallgassatok mindenképp bele etn.fm-en

desigo
kösz így utólag is😊
heppi szülidéjt, így utólag is! 😛

desigo
kösz😊
EOX
HBD desigo!

Retteketet

EOX
hogy megint nem lesznek otthon a szülõk?😄

Retteketet

jaaaj, hadd ne keressem elõ a szöveged amit akkor írták, mikor kiderült h nemtudsz rá jönni

JAST
szigeten tavaly hallottam, így idén nemdobtunk rá pénzt...

cSuwwi
pöppet szoros az idõbeosztásom, örülök ha élni van idõm -.-
pvd annyira nem érdekelt, régebben szerettem, de amit újabban mûvel már nem jön be annyira

shit happens

JAST
repülõvel jön, ami a háza elõtt veszi fel. dobozos sör lesz a kezében 😄

hisszük, ha látjuk! <#vigyor3>

cSuwwi
odamár megyek (végre) :]

shit happens

desigo
Pedig jó volt!
Persze Armin lesz a tuti😊
cSuwwi
én is pont erre gondoltam -.-

shit happens

Megtörtént.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

EOX
jókis naptár ez, júli 4-re betehetnéd az independence day partyt

Retteketet

Nna, egyelõre feltöltöttem a naptárat többek közt a Jast-tól kapott adatokkal.

Próbáltam több helyrõl is tájékozódni egy-egy mûsor kapcsán, mivel gyakran volt ellentmondás a rádió és a DJ weboldala közt atekintetben, hogy mikor is megy a mûsor. Szóval ha valaki hibát talál, csak szóljon.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
küldöm nemsoká 😉

Aha, éppen beraktam párat.

Akinek vannak idõpontjai (kiadvány, mûsor, buli), az nyugodtan küldje és beleteszem azokat is.

JAST
hja alakul. Garfield Te írod? ha kell elküldök még pár idõpontot dátummal és dj-névvel 😄

desigo
Jó ez a naptár😊
ezt már meg sem említed?
Gabriel & Dresden - Tracking Treasure Down (Sequence 11 aka Sterbinszky ReThink) <#vigyor3>

inkább azon gondolkozott szerintem, hogy megér-e neki x Ft-ot... 😊

JAST
Caramel – Mennem Kell (Sequence 11 aka Sterbinszky Rethink)

már nem is remix 😄
én soxor újragondoltam volna a helyében hogy remixeljem e 😄

AMD Norbee
Solar Express - Magma (Orjan & R-Lend Sequential Mix)

ORIÁSI......<#duma><#violent>

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

JAST
metro 4et partyközben is építik mi?
Itt épül Magyarország 😄

Narcotic Syntax
hát látod, még party alatt is folytaok a munkálatok 😄D😄d😄__😄D😄,😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
NEBASZ😄DDDDDDDDDDD

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
jó ez a naptár izé, bár sztem a netrádiós gdjb és asot dátumot kár beleírni, mindenki tudja akit érdekel hogy csüt vannak. vagy maradhatnak de akkor hozzá lehetne írni menno de jong, leon bolier és sok más jó rádiósdátumot...

JAST
egyáltalán kimondta h Observer kezd? Kühl volt kezdõnek kiírva tudomásom szerint. Szigeten tavaly is õ warmolt pvd-nek, nem volt vele nagy baj. Csakhát aki nem vevõ a lightosabb és ismeretlenebb zenékre annak tuti nem jön át.

01-paul_van_dyk_-_the_other_side_(the_cube_guys_remix).mp3
02-paul_van_dyk_-_the_other_side_(joy_kitikonti_remix).mp3
03-paul_van_dyk_-_the_other_side_(junior_brasco_remix).mp3

lál

JAST
ahogy elnézem nem para hogy kihagytam PVD-t...

<#kuss>

jaja, biztos megbotlott a nyelved...<#nyes>

a buli nekem:
nem vártam túl sokat, de azt megkaptam
hang: kitûnõ, semmi utóeffekt
látvány: nagyon jó (magyar viszonylatban), de vmivel többet is ki lehetett volna hozni belõle (pld. vm fényeket a darukra, v. mozgatni õket)
árak: sajnos szokásos lehúzás magyar-módra
PvD szett: sok zúzás, hirtelen kiállások csapongás (=nem éreztem, h lett volna íve az egésznek), az utolsó 3/4 óra viszont szuper volt, a ráadásért kár volt belesülni az egészbe (nekem így tûnt)

zotyó, igaz milyen jó volt ferry?
(nem kéne ennyi buliba járnom) <#fogmosas>

berlinboy6329
Karamella-Mennem kõ?<#wilting>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nem sokat pöcsölt a számok kiválasztásával... <#eplus2><#vigyor1>

<#alien>

Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_246_(2006_06_07)

1. Gabriel & Dresden - Dangerous Power (Original Mix) /Organized Nature/
2. Sequence 11 aka Sterbinszky – Just My Kind (Extended Vocal Version) /White Label/
3. Gustavo Santaolalla - The Wings (Gabriel & Dresden Organized Nature Remix) /Verve/Forecast/
4. Simon & Shaker – Zero /Electronic Elements/
5. Sunlounger - White Sand (DJ Shah's Original Mix) /Armada Music/
6. BIG - Carpe Diem (Original Mix) /Swift/
7. Karen Overton - Your Loving Arms (Markus Schulz Remix) /Supra/

http://rapidshare.de/files/23333291/Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_246__2006_06_07_.mp3.html

Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_247_(2006_06_11)

1. A Boy Called Joni - Green Astronauts (Original Mix) /Black Hole Recordings/
2. Electro Prompt - Beside Me (Gothek D C Remix) /Black Hole Recordings/
3. Matthew Dekay & Proluctors - Let The Game Begin (Original Mix) /Black Hole Recordings/
4. Mark Norman - Colour My Eyes feat Celine (Original Mix) /Black Hole Recordings/
5. Gabriel & Dresden - Dangerous Power (Original Mix) /Organized Nature/
6. Seven Senses - Southern Cross /Remark Records/
7. Gabriel & Dresden - Tracking Treasure Down (Sequence 11 aka Sterbinszky ReThink) /white Label/

http://rapidshare.de/files/23332168/Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_247__2006_06_11_.mp3.html

Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_248_(2006_06_14)

1. Gabriel & Dresden - Dust In The Wind (Original Mix) /Organized Nature/
2. Mark Norman - Colour My Eyes feat Celine (Original Mix) /Black Hole Recordings/
3. A Boy Called Joni - Green Astronauts (Original Mix) /Black Hole Recordings/
4. Caramel – Mennem Kell (Sequence 11 aka Sterbinszky Rethink) /Tom Tom Records/
5. Three Drives - Greece 2000 (Nils Noa Remix) /G2 Records/
6. Imogen Heap - Hide & Seek (Jethro East & Lee Davey Vocal) /White Label/
7. Karen Overton - Your Loving Arms (Markus Schulz Remix) /Ultra/
8. Sequence11 aka Sterbinszky – Just My Kind (Extended Vocal Version) /White Label/

http://rapidshare.de/files/23253586/Sterbinszky_-_Radio_Mix_Session_248__2006_06_14_.mp3.html

Narcotic Syntax

dehullakész volt😄

Egy rövid kis összefoglaló az én szemszögembõl:

Az est legrosszab húzása volt felcserélni Paul elõtti ill. utáni lineupot...

Kühl annyira lehúzott hogy még az Aalto-5-ra se tudtam önfeledten tobolni, pedig hatalmas kedvenc. Úgy általában véve nemigazán jött be amiket játszott PvD. 2-3 óra tájékán szó szerint unatkoztam <#sniffles> Aztán szerencsére jött egy kis electro: Down The Drain + Walking Away ami elég rendesen helyretett és a Dogzilla vokálos verziójánál már kifejezetten jól éreztem magam <#vigyor2> Viszont csalódás volt a Bonus Track is, azt hittem feltesz valami igazi klasszikust a legvégére.

Már a hazaúton agyaltam és ilyen gondolatok mentek át az agyamon: "na ez is megvolt", "hát ez sem életem partyja"... Ehhez képest hatttalmas meglepetés volt amit Observer kollega lemûvelt 4-6ig. NA EZT TÉNYLEG NEM FOGOM EGYHAMAR ELFELEJTENI!

Ahogy a G&D-Let Go -t az elsõ sorban a drogosok között énekeltem, vagy amikor Who is watching közben odajött hozzánk egy kis tudatlanka hogy írjukmárbe a telójába ennek a számnak a címét, amit 5 percce folyamatosan dalolászunk, mert nagyon begyere neki <#vigyor3> Szóval nekem ez jelentette A BULIT, végül nem bántam meg a reá áldozott pénzt!

A fényektõl és a látványelemektõl nem voltam elájulva, viszont ilyen jó hangrenszert itthon még nem tapasztaltam!
<#wow2>
Minden elismerésem a szervezõké!

Jaés persze örülök a találkozásnak, desigo! 😉

desigo
Két oldalt volt egy-egy konténer lerakva amin táncoslányok voltak.
Egyszer csak eltüntek és megjelent két jó munkásember overálban,védõszemüvegben.
Volt nekik kirakva valami vas és azt dolgozták flexel meg heggesztõvel.
Látványelem akart lenni a szikrák miatt.
Majd keresek róla képet.
desigo
<#worship><#worship>

Narcotic Syntax
meséééélj erröl !😄DD

desigo
Azért nem hittem volna,hogy egy bulin flexelni meg heggeszteni fognak 😊