Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....................................................................................................
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
😄DD
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Blank & Jones - Perfect Silence (original és club mixek)

shit happens
De most nézem, hogy ha nincs meg az 50GB-od, akkor átírányít a régi hubra (trance-mp32.no-ip.com).
Itt csak 1GB-ot kell osztani, és ha jól látom 1600-an vannak most...
shit happens
Én szerencsére pont fennvoltam, akikor kitalálták a regisztrálósdit, és gyorsan megcsináltam. Ahogy írja legalább 8GB friss trance zenéd kell, hogy legyen.
Én 10-et szoktam megosztani, van regisztrált nevem, ergo megy.
Ha nem tudsz összekaparni 50GB-ot, akkor passz, próbáld meg esetleg máshol...
shit happens
You are know registered with trancemp3.no-ip.org (FxP TranceMP3)
Your username will have
Note:
Also, it may take until next hub reload until you can login which may be up to 24 hours from receiving this letter or even a few days.
You will have you filelist checked upon login by me personally
Please share around 8GB of the latest Trance and DJ Sets, 50GB is the speficified amount but I personally see a source with the latest music on share as valid. It's a priviledge to be apart of this hub, so treat it as such.
*My suggested share is a personal statement and I do NOT speak on behalf of FxP TranceMP3 in saying that. Master and OPs are subject to delete your reg if share is seen as unworthy*
Have a nice day, Tim.
A végsõ megoldás az lett, ha jól látom, hogy ha legalább 50GB-ot megosztasz, akkor használhatod a régi nevedet is, marad minden a régiben.
Ha 50GB-nál kevesebb cuccod van megosztva, akkor vagy Op vagy, vagy
Fel lehet menni kevesebb mint 50GB-al is, de elég hamar kivágnak, ha észreveszik.
shit happens
Egyébként van a DC-ben egy olyan lehetõség, hogy kedvenc hubok. Ha oda felveszed ezt a hubot, a beállításoknál meg lehet adni a nevet/jelszót. Vagyis csak ezen a hubon használja az
shit happens
de ilyen névvel viszont magyar hubora nem tudsz bemenni, ugye?
shit happens
Ettõl függetlenül lehet, hogy már csak 50GB-al engednek regisztrálni.

shit happens
<16:09:31>16:09:31> <
Volt rá kb. 20 perc, hogy aki benn van, az regeljen. Az egyik opnak kellett elküldeni egy jelszót.
De szerintem csak van valamilyen mód, hogy aki lekéste, az is bejusson valahogy.
shit happens
Elõszõr 100GB volt, majd levitték 50-re, de ha a neved elé biggyeszted az
shit happens

helyesbítek: Leama & Moor

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
original mix
Spigiboy rmx
Hot X & Igor Do'Urden rmx
Andrewboy rmx
ezek a sulidiszkós gyerekek számcímben mindig szállnak.
csak semmi drog, semmi redbull!!!
amúgy ez az eredeti szám, vagy egy feldolgozás? (mert mintha már más stílusban is hallottam vóna)
Látni a magyar hubok "jótékony" hatását is. Nézegetem az e-mail címeket, minden 10.-ik ember, ha beírja. A lista közepén hirtelen vagy 40 ember egymás után, akiknek be van állítva. Persze, hogy mindegyik
ON
shit happens
A magyar hubokon 40 slot alatt fel sem engedik a t3-asokat.
shit happens