Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
jóvan nem kõ oltani itten-e 😊

Gyiik
wahahahaha, ne tagadd, be voltal szivva😄D

....................................................................................................

VinylToy
Dani te egy álllllaaaaat vagy 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
Dani20
Jast, megérinthetlek ?😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

JAST
nem. DJ társakkal együtt szerezzük be a promó zenéket. Saját, smswebes FTP-m van.

te ftp-zel?

JAST
nem a fenét nem. ami nekem kell az jóval hamarabb megvan mint ahogy megjelenik DC-n soulseeken vagy máshol.

Dani20
nem akarok felvágni de nekem ftp-m is van meg dc-m, eccerüen senkik vagytok heeyheeey
😄DD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

de nem ám, és nekünk ingyen van

az hogy hamarabb nem biztos 😛

cSuwwi
Jólvan, nem kell felvágni.
Szegény ember DC-t használ, nem telik FTP-re...

shit happens

JAST
én meg az egész p2p-re szarok mivel jóval hamarabb megszerzem a kedvenc zenéimet.
Blank & Jones - Perfect Silence (original és club mixek)

én xarok az 50 gigás hubra, az emberkék akiktõl tötikézek mind +található a póthubon ahova átirányítanak

cSuwwi
Nekem is nehéz volt a 180Gb-nyi adatból összekaparnom 10Gb-nyi használható anyagot... :|

shit happens

Dani20
felküzdöttem magam 47 gigára márcsak 3-at kell összeszednem és GO TO TRANCE HUB 😄DD

cSuwwi
OFF
De most nézem, hogy ha nincs meg az 50GB-od, akkor átírányít a régi hubra (trance-mp32.no-ip.com).
Itt csak 1GB-ot kell osztani, és ha jól látom 1600-an vannak most...

shit happens

cSuwwi
Akkor passz. :/

Én szerencsére pont fennvoltam, akikor kitalálták a regisztrálósdit, és gyorsan megcsináltam. Ahogy írja legalább 8GB friss trance zenéd kell, hogy legyen.
Én 10-et szoktam megosztani, van regisztrált nevem, ergo megy.
Ha nem tudsz összekaparni 50GB-ot, akkor passz, próbáld meg esetleg máshol...

shit happens

kéri a jelszavam, de úgyanúgy kidob, mert nincs 50GB 😞

Hello,
You are know registered with trancemp3.no-ip.org (FxP TranceMP3)
Your username will have infront of it with the password you specified.
Note: was added to usernames only once, so if you sent Bob then I would have used that NOT Bob *just to make that clear*

Also, it may take until next hub reload until you can login which may be up to 24 hours from receiving this letter or even a few days.

You will have you filelist checked upon login by me personally Tim as I take some responsibility in registering you. *3Kb/s should be UL rate of filelist to me or more, any lower and I may decide against downloading it and delete you reg.

Please share around 8GB of the latest Trance and DJ Sets, 50GB is the speficified amount but I personally see a source with the latest music on share as valid. It's a priviledge to be apart of this hub, so treat it as such.

*My suggested share is a personal statement and I do NOT speak on behalf of FxP TranceMP3 in saying that. Master and OPs are subject to delete your reg if share is seen as unworthy*

Have a nice day, Tim.

cSuwwi
OFF
A végsõ megoldás az lett, ha jól látom, hogy ha legalább 50GB-ot megosztasz, akkor használhatod a régi nevedet is, marad minden a régiben.
Ha 50GB-nál kevesebb cuccod van megosztva, akkor vagy Op vagy, vagy elõtagos VIP, ahogy õk hívják.
Fel lehet menni kevesebb mint 50GB-al is, de elég hamar kivágnak, ha észreveszik.

shit happens

JAST
Dumonde - Kalt remixes
Talla 2xlc rmx
X900 rmx

aha, kössz!

cSuwwi
Nemö! Mondom, amikor ma volt egy kis collision, utánna jelentették be, hogy mindenkinek van kb. 20 perce, hogy regisztrálja magát az egyik operátornál. Akkor megtettem (igaz akkor még 80GB-ot osztottam meg), és azzal a nikkel tudom is használni.
Egyébként van a DC-ben egy olyan lehetõség, hogy kedvenc hubok. Ha oda felveszed ezt a hubot, a beállításoknál meg lehet adni a nevet/jelszót. Vagyis csak ezen a hubon használja az -s nevedet, a magyarokon maradhat a -os elõtag, amit a DC beálíításoknál megadtál...

shit happens

325 ember? az nem sok, ugy látszik sokan kinnt maradtak. na nem baj, majd keresek valami más helyet.

és hogyan regisztráltad magad? mail?
de ilyen névvel viszont magyar hubora nem tudsz bemenni, ugye?

robotnyk
5? le vagyok maradva 😄
cSuwwi
Jaja, Winamp5-ös skin. (Illetve a legjobb Winamp5-ös skin)

Winamp > MMD3

shit happens

robotnyk
az a felsõ mmd player miféle cucc? winamp 3 skin? vagy valami más?
cSuwwi
Kb. 5 perce csináltam. Én vagyok a listában az elsõ bekeretezett...
Ettõl függetlenül lehet, hogy már csak 50GB-al engednek regisztrálni.

shit happens

<willymaxp> you need 50gb even if you are registered

épp most küldtem neki 😊

ez biztos?

jaja van

<16:09:31> <Tim> If your not in a hurry to register, send me an email @ [email protected] with your username and password. Please note that will be added as a prefix to your name: username password

cSuwwi
Most speciel engem sem, kitiltottak a BCDC miatt, pedig StongDC-m van 😊

Volt rá kb. 20 perc, hogy aki benn van, az regeljen. Az egyik opnak kellett elküldeni egy jelszót.
De szerintem csak van valamilyen mód, hogy aki lekéste, az is bejusson valahogy.

shit happens

de hogy regeljek? be sem engednek... :/

cSuwwi
hehe, én is fenn voltam a hubon ma, amikor ezt bejelentették 😊

Elõszõr 100GB volt, majd levitték 50-re, de ha a neved elé biggyeszted az -t, és regisztrálod magad, akkor a régi share-eddel is felmehetsz...

shit happens

robotnyk
bhha' 😊
nálam 45 giga mp3 van fent, azt hittem, az sok.
DjBlade> 50 GB is now the minimum share on trancemp3?
Justyce> yep

cSuwwi
Megint egy kicsit régi 😊

Paul Oakenfold - Southern Sun (Dj Tiësto Remix)

shit happens

Alien!
Li Kwan - Point Zero(Leama & Moor remix)

helyesbítek: Leama & Moor

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JAST
Náksi vs Brunner feat. Myrtill - Budapest Száll!
original mix
Spigiboy rmx
Hot X & Igor Do'Urden rmx
Andrewboy rmx

ezek a sulidiszkós gyerekek számcímben mindig szállnak.
csak semmi drog, semmi redbull!!!

nekem az a lényeg, hogy jó szám😊
yahel - voyage
thx 😄
amúgy ez az eredeti szám, vagy egy feldolgozás? (mert mintha már más stílusban is hallottam vóna)
cSuwwi
OFF
Látni a magyar hubok "jótékony" hatását is. Nézegetem az e-mail címeket, minden 10.-ik ember, ha beírja. A lista közepén hirtelen vagy 40 ember egymás után, akiknek be van állítva. Persze, hogy mindegyik -os 😄

ON

shit happens

cSuwwi
jó ez a trance hub, de mekkora gányság már, hogy a T3/1-eseknek csak 1-4 slotjuk van összesen! megosztva...

A magyar hubokon 40 slot alatt fel sem engedik a t3-asokat.

shit happens

cSuwwi
Kicsit régi meg poros, de jóóóóó 😊

Insigma - Avalon

shit happens

robotnyk
Chris Nemmo - Reflection
Forbidden Path albumról
Gyiik
aze' kijavitalak, hogy a BBE-bol az 'E' maga Emmanuel Top😄

....................................................................................................