15192
-
#5149 Flare? vagy a másik Alien-re gondoltál? -
#5148 Amikor elolvastam, hogy partizene megy, felmentem, de ugye akkor már nem az ment, hanem akkor te voltál, és bár én köztudottan a pörgősebbet szeretem, mégis bejött valamilyen szinten,és az átkeverések is jók voltak, szóval gratula, csak így tovább :) -
#5147 Schulz stílusa nekem nagyon átjön. Vallomást teszek. Nekem Markus Schulz a kedvencem. :-) De mégsem minden munkája tetszik. A legtöbbb viszont igen. Még 2003-ban hallottam tőle az első live settet.
Tranceairwaves presents Transcend - In the mix with Markus Schulz
Ez betette a kaput nálam, és az óta amit lehet, meghallgatok Markus munkáiból. -
#5146 számomra Schulz a semmiből kavarodott elő. azt vettem észre h a Paul van Dyk - Connectedből van 1 20 megás reconstructionja meg h elevation clear blue... aztán onnantól kezdve a fél trance netbanda verte a nyálát. nekem meg baromira nem jött be. aztán jött az airwave rmx, meg Schulznak 1-2 nekem is teccő megmozdulása :) -
#5145 Nem tudom hogy álltok a downtempo zenékkel, de ezekre most akadtam rá.
Nagyon kellemes
Emrecan Cakir - Mesa
Emrecan Cakir - Starfall -
#5144 azaz a szám, nem tóm nekem full új zene, és most nagyon tarol nálam. meghívni meg nem nagy dolog 1 műsorba :) majd a részleteket lebeszéljük privátban időben. :)
azt így bekérdem hátha van itt vki aki tud segíteni. amatőr zenéket várok, amik várhatóan nem gagyik, normális trance vagy trance szerű zene. ha teccik benyomom a műsorba. Alien-n nehogy beírja a Flare 2 új zenéjét, mert agyvérzést kapok. (fél éve várom h halljam) -
#5143 Nah meghallgattam. Markus Schulz - Sentient. Ez az, csak nekem egy pörgős verzió volt meg. Most utána néztem, és az eredetit 2003-ban adták ki. Akkor ezexerint jól emlékeztem :-)
markus_schulz_-_sentient__vocal_mix-promo_cdr-2003 -
#5142 Egy lány énekelt abban, hogy Szeeentieeeennt.........lalalaaa, és nyáron hallottam. De most fölfutottam a décére, és hírtelen letöltöm, hogy az volt-e az.
Jah....és megtisztelsz ha egyszer meghívsz :-) -
#5141 ez vokál mix, azis az volt?
3 napja jött ki? akkor h mixeltem össze csütörtökön és jáccottam pénteken? :? -
#5140 hát őőőő igazán? nem tóm :)
meghallgattam ám mixed... jó. meglesző hívva. deahogy a gladiátorban is van: " de nem most.... még nem." -
#5139 Egyébként hogy nézegetm a track listáidat, nagyon hasonló zenéket hallgatunk :-))) -
#5138 Régebben megvolt nekem. Ha jól emlékszem először 2004 nyarán hallottam. Bár lehet, hogy az egy másik verzió volt. De tutti, hogy Markus Schulz - Sentient volt. Csak nekem annyira nem jött át. -
Phat Smoker #5137 elég újnak néz ki..promo cd-r lemezen jött ki 3 napja -
#5136 "Schulznak ez az új alkotása Sentient amit nyomtam is pénteken, eccerűen zseniális"
De ez már nem egy mai zene nem? -
#5135 ami szintén eléggé teccik most nekem: ashkan fardost és mike shiver közös munkája az AM - Arise. naná h nem a vokál teccik benne hanem a dallam ;) -
#5134 coldharbour s 4 pedig 2 napja kinn van! újra kevert space guitarral... nekem annyira nem jön be...
viszont Schulznak ez az új alkotása Sentient amit nyomtam is pénteken, eccerűen zseniális. (breakbeat rulla) -
Garfield #5133 Most olvastam az Armada honlapján, hogy előreláthatólag áprilisban jön az új mixalbum Markus Schulz-tól. -
#5132 vagy eccerűen visszakeresed ebben a topicban mert belinkeltem az összes in concert 2 tracklistjét. -
#5131 megkeresed a neten a 2k4-es concert tracklistáját, és a trance hubról leszeded őket egyesével. ilyen egyszerű. -
#5130 Sziasztok !!
Tudtok olyan oldalt vagy hubot a dc-n, ahonnan le lehetne tölteni a tiesto in concert 2004 zenéit trackonként?? (1embernél már láttam dc-n csak az dsl-es és 4-el jön töle :)) -
#5129 mindenféle és minél több véleményt várok ide: fórum -
#5128 már épp kérni akartam -
#5127 köszi! -
#5126 na mind1, 12 hallgató, éjfélkor 8. egész jó, főleg úgyhogy a műsorrendben kisincs írva a műsorom. íme a tracklist:
>> 01. Markus Schulz - Sentient (vocal mix)
>> 02. Subsphere - My Precious (original mix)
>> 03. Furry Nipples - Sorroundings (original mix)
>> 04. Andrew Bennett - Ocean Drive (Probspot rmx)
>> 05. Ferry Corsten - Holding On (Luka Chable rmx)
>> 06. Rank 1 - Airwave (Bobina rmx)
>> 07. Tilt - 12 (Orkidea rmx)
>> 08. Katana vs Blank & Jones - In Silence the Heart (Jast edit)
>> 09. Perpetual Motion - We're All Here Together (original mix)
>> 10. Modulation - Sky (Dallas Superstars rmx) [A hét felvétele]
>> 11. Signum - Second Wave (2004 remake)
>> 12. Inner State - Changes (John O'Callaghan rmx)
>> 13. Evolve - Safe to Dream (The Thrillseekers edit)
>> 14. Active Sight - Adrenalin (original mix)
>> 15. Marcos - Cosmic Strings (Marc van Linden rmx)
>> 16. Alt + F4 - Alt + F4 (Matthew Adams rmx)
>> 17. Nu NRG - Dreamland 2005 (Adam Sheridan rmx)
>> 18. Marksun & Brian - Gran Rey (Ronski Speed rmx)
>> 19. AM - Arise (vocal mix)
>> 20. Ridgewalkers - Find (Kyau vs Albert rmx) -
#5125 perszehogy. máramennyire értek hozzá,máramennyit hallottam belőle nekem teccet ("szakvélemény"-t hallottak) -
#5124 most értem haza :\ -
#5123 volt aki hallgattott innen? -
#5122 ijj lemaradtam :S -
#5121 Parti zene szól Alien nek :) -
#5120 nem én vótam :) -
#5119 mi ez a butaság ami most szól? :D -
#5118 na már kevesebb mint 1 óra! Reméljük minden menni fog. rádió stream -
zotyo #5117 Enmass - Beyond Horizon
Enmass - Needle Damage
4*-4* -
zotyo #5116 Tilt - Explorer CD
5cs! -
zotyo #5115 ez is kellemes nóta:
Espen & Elusive - Shexy
3,5star -
zotyo #5114 nem mai zene, de én most hallottam először:
Ace Da Brain - Tales of Dusk and Dawn - sunrise
Ace Da Brain - Tales of Dusk and Dawn - sunset
vazzee, elvitte a vihar a csillagokat...azé 4-et mindkettőre adnék -
OPM #5113 ez a andain edit megvolt régóta, csak elég silány minőségben -
#5112 ja OPM nek akartam hétközepén üzenni, csak megvártam míg hazajön Andain - Here is the house vagy mi meg a Beautiful Things Markus Schulz remixében kijött. -
ugot2know #5111 Na,én akkor léptem,hátha a Demszky tornádó is erre tart! -
#5110 na megjöttem. rendelés nem jött, viszont láttam perry o neil reworks part 1 EP-t meg a hóvihar 2. felvonás elkapott...