Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jast, Freddy Fader - Bom Bom Suenan-ból tudnál feltenni egy-két verziót?
Nekem a Club mix és az A1 Cascada Remix van meg.
Nekem a Club mix és az A1 Cascada Remix van meg.
Sarah McLachlan-World On Fire (Junkie XL Club Mix)
klikk ide
a Coverage nem rar fájl, csak navezzétek át mp3-ra és kész.
a Coverage nem rar fájl, csak navezzétek át mp3-ra és kész.
errõl jut eszembe, hub már véglel meghalt?
In trance we trust - Collector's edition Vol. 1 (2CD, mixed by Cor Fijneman)
Amolyan besztof 1997-2004.
Találkozott már vele valaki?
Amolyan besztof 1997-2004.
Találkozott már vele valaki?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
jéé tényleg
ez a plugin már megvolt régóta, de nem tudtam, hogy ilyet is lehet vele 😊 thx
ez a plugin már megvolt régóta, de nem tudtam, hogy ilyet is lehet vele 😊 thx
Innen szedd le az mp3cue plugint:
http://www.guerillasoft.co.uk/
Ha az MP3-mal azonos nevû CUE van ugyanabban a könyvtárban (vagy az MP3 maga tartalmaz CUE-t), akkor egy playlist-szerû ablakban megjelenik a CUE tartalma és kattintgathatsz.
Ezen az ablakon nyomj egy jobb klikket és lesz egy olyan, hogy "Save sheet to MP3": na ez menti bele az MP3-ba.
http://www.guerillasoft.co.uk/
Ha az MP3-mal azonos nevû CUE van ugyanabban a könyvtárban (vagy az MP3 maga tartalmaz CUE-t), akkor egy playlist-szerû ablakban megjelenik a CUE tartalma és kattintgathatsz.
Ezen az ablakon nyomj egy jobb klikket és lesz egy olyan, hogy "Save sheet to MP3": na ez menti bele az MP3-ba.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
azt elárulod, hogyan csinálod, hogy az mp3-ban bele van építve a cue? (CD1.mp3) 😊
További züllésem:
Egy "ATB-Ecstasy_(Incl_Chill_In_The_Sunrise_Mix)-Promo_Vinyl-2004-XXL" nevû kiadványon találtam az Ecstasy egyik nagyon finom, lágy remixét (nem az a klasszikus "kiviszi-az-agyam"-féle ATB-basszus):
ATB: Ecstasy (A & T remix)
Egy "ATB-Ecstasy_(Incl_Chill_In_The_Sunrise_Mix)-Promo_Vinyl-2004-XXL" nevû kiadványon találtam az Ecstasy egyik nagyon finom, lágy remixét (nem az a klasszikus "kiviszi-az-agyam"-féle ATB-basszus):
ATB: Ecstasy (A & T remix)
Tudom, már volt, de most találkoztam vele külön maxiban is:
ATB: Marrakech
Alex M.O.R.P.H.'s Syntehtic Empire Dub
Alex M.O.R.P.H.'s Syntehtic Empire Rmx
Akinek bejönnek Alex M.O.R.P.H. egyéb számai, remixei (nálam: Scirocco: Scirocco (Alex M.O.R.P.H. Mix), Alex M.O.R.P.H.: Flaming Clouds (Original Instrumental) ), annak kötelezõ még akkor is, ha ATB ellen kifogásai vannak.
ATB: Marrakech
Alex M.O.R.P.H.'s Syntehtic Empire Dub
Alex M.O.R.P.H.'s Syntehtic Empire Rmx
Akinek bejönnek Alex M.O.R.P.H. egyéb számai, remixei (nálam: Scirocco: Scirocco (Alex M.O.R.P.H. Mix), Alex M.O.R.P.H.: Flaming Clouds (Original Instrumental) ), annak kötelezõ még akkor is, ha ATB ellen kifogásai vannak.
elég merész dolgokat kívánnak egyes emberek fellépõnek a fórumban (pl én is 😊
"csókolom csókolom" 😄DD
nos okt 22-én is lesz trance sensation buli és kiderült a decemberi buli sztár DJ-je Ron van Den Beuken lesz!
01-shane54-my_way-1real.mp3
hatalmas ez a mixalbum
nem az eredeti, hanem szerintem egy promo a megjelenés elõttrõl
de üti az originalt, 100x jobb!
hatalmas ez a mixalbum
nem az eredeti, hanem szerintem egy promo a megjelenés elõttrõl
de üti az originalt, 100x jobb!
és akkor egy elég friss Global DJ Broadcast tune:
Perry O'Neil - Arise
Perry O'Neil - Arise

ja, azért meghallgatnám 😊 hogyha lesz belõle jobb, érdemes-e leszedni
ált. megvannak, de ezt a számot eddig csak a trip in trance 3 kettes cd-jén hallottam, máshol nem leltem, gondoltam hátha neked megvan 

az aspekt és a mark norman vokál jó lenne
nekem az nagyon bejön, az eredeti vocal megvan
nekem az nagyon bejön, az eredeti vocal megvan
hát õõõ van vocal, instrumental, Mark Norman vocal és dub illetve Aspekt vocal és dub verzió... mi kell akkor? 😊
jóvan akkor kezdetnek ismét egy anjunabeats zene, ha még vkinek nem lenne meg (egyébként még mindig promo):
Endre - I Kill For You (Probspot rmx)
Endre - I Kill For You (Probspot rmx)
én le szoktam szedni
jaa, lehet kérni is?? 😊
akkor légyszi tedd fel smith & pledger - forever -t aspekt mixben vagy az eredeti is jó! thx 😊
jaa, lehet kérni is?? 😊
akkor légyszi tedd fel smith & pledger - forever -t aspekt mixben vagy az eredeti is jó! thx 😊
Én a Casdaca - Bad Boy (the 2 jays remix)-et pl tõled szedtem és az egyik kedvenc számom 😊 Ha gondolod ilyen hasonló partizenék mehetnek 😊
Pl a #3091-ben leírt
Groove Coverage - Runaway (DJ manian rmx)
Groove Coverage - Runaway (Axel Konrad remix)
Groove Coverage - God IS a Girl (Axel Konrad remix)
Pl a #3091-ben leírt
Groove Coverage - Runaway (DJ manian rmx)
Groove Coverage - Runaway (Axel Konrad remix)
Groove Coverage - God IS a Girl (Axel Konrad remix)
nem nagyon kértek zenét. egyáltalán van aki leszedi azokat amiket felteszek vagy full feleslegesen csinálom?
Parti zene tipp: Groove Coverage - Runaway remixes
DJ Manian vmint a GC alapítójának, Axel Konrad remixei.
DJ Manian vmint a GC alapítójának, Axel Konrad remixei.
😞 gondolhattam volna hogy scooter ismét nem tud teljesen önálló zenét csinálni
a radio editben rögtön a legelején dj balloon - pussylovers c. szám szól
a radio editben rögtön a legelején dj balloon - pussylovers c. szám szól