Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
suly!
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
viszont a 2-t már töröltem is a géprõl, annyira nem jön be...

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Main Element - Take Me Down (Lemon8 ,vagy Infusion remix)
ha van még belõle remix érdekelne milyen van.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
na inkább ezt köszönöm meg nagyon, ha beirod a totyikba. kösz...
ennek beírnád a tracklistáját abba a bizonyos totyikba? kösz elõre is 😊
Viszont leszedtem tõlük a face to face c. számot egy-két remixben 😊
Tedd fel kérlek ezt a 2 számot (ill. a szerinted legjobb mix-e(ke)t belõlük):
- sarah mclaclan - world on fire
- castor & pollux - serenity
(tudom, h nem újak, de sajna hiányoznak a gyûjteménybõl..:-()
hálás köszönetem!
Valaki nem tudna nekem monadni jó mp3-as letöltoldalt?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv: Roni
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
sarah mclaclan_world on fire (junkie xl mix)
órási,kegyetlen nagy zene....asszem oakenfold ezzel kezdett a szigeten...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Amilyen "edit"-tel én eddgi találkoztam, az gyakorlatilag egy hosszabb szám vágott verzióját jelentette.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
2. el vagyok most havazva melóval (ill. még az elõzõt sem 100%-os, mert felmerültek egyéb igények) :/
shit happens
01-absolute-new_horizon-tn
02-hidden_logic-time-tn
03-armin_vs.mike-intruder-tn
04-signum-the_timelord-tn
05-vadim_zhukov-exit_(robert_nickson_mix)-tn
06-envio-love_poison-tn
07-haak_pres_annunaki-frenzy-tn
08-signum-first_strike_(signal_remix)-tn
09-draft_2_design-affection_over_reason-tn
az egész cd

Francis Blade - 9 Hz (Andrewboy & Dennis Clarke rmx)
A Locana mix linkelésénél kétszer adtál neki rar kiterjesztést 😊 De ettõl még lelehet tölteni, flashgetben átírtam egy rar-ra, úgy szedi 😊
Köszi szépen mégegyszer