Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én voltam bonuszon, de abbol a dance sátorbol max 1 percet hallottam az böven elég volt.. csak a technoaréna 😊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
azért kérdeztem, mert furcsa volt, hogy az egyik oldalon csak a Commercial-t irják alfajként, a másikon meg csak a Hands Up-ot, ugyhogy gondoltam, inkább megkérdezem 😊
ez is egy változata igen 😄
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
a Commercial trance és a Hand Up trance ugyanaz, vagy más a trance-en belül?
Igazából vissza is tenném, csak félek hogy megölöm vele a gépet, mert a cfosnál ez nem példátlan. Ráadásul elõször mikor leszedtem nem is mûködött, aztán feltettem a 3.1-et, ami meg fagyasztotta a gépet 2x (ebbõl volt a második a kékhalál) is úgyhogy gyorsan lekaptam...na azóta mûködik 😊
Abban biztos vagyok egyébként hogy a probléma ugyanaz mindkettõnknél, tehát nem a cfos oldotta meg, hanem valami olyan dolgot kavart meg ami megoldotta. Csak egy közös pontot kéne találni kettõnk között és akkor meglenne a megoldás 😊 De eddig egyet sem találtunk 😊
Egyébként a kékhalálon is gondolkodtam, mikor sikerült mûködésre bírni az elsõ után akkor próbáltam elõidézni egyet (a hangkártyámmal nem nehéz), de akkor nem sikerült 😊 Szal tipp, csinálj kékhalált 😉)
őőő
őőő
nemcsak a tt nem megy, a perry bible se jön be, de proxyval jó: http://www.pbfcomics.com/ (fájós képregények)
shit happens
aztán egyszer megjavult akkor megint elment, aztán az itthoni többi géprõl jó volt, úgyhogy el kezdtem piszkálni a gépet, miután leszedtem a hamachit jó volt néhány órát, aztán megint rossz. utána leszedtem a cfost és azóta jó. szal csak ezzel tudtam kapcsolatba hozni eddig.
egyébként véletlen nem adsl-ed van? és véletlen nem tvnetnél?
őőő
cfosom nincs, proxyval majd megnézem, lehet hogy iptartomány szûrés van :/
shit happens
album/livesetre meg dakolbass: http://forum.dakolbass.com/index.php?showtopic=4394
bár ezek nem torrent oldalak, rapidshare, sendspace és tsi
tt-t használtam amíg mûködött, esetleg dc-n trance hubok
szerintem -.-
shit happens
A FileMp3.org-on voltam már de sok számot nem találtam<#nemtudom>#nemtudom>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
bár egyelõre minden slot foglalt, szal még nem tudtam lekapni a muzikot :c
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014