Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trance&Friends nothing more..
bár én nem használok ilyesmiket.
és itt szeretném megragadni az alkalmat reklámra: szept 3-tól minden vasárnap Reb után jómagam csapja a zajt a trancetream.fm-en.
destination unknown
katt rá és ott a zene menüpontra és meglátod nekem melyik kell..ha ezt is le tudnám szedni az általad említett oldalról(ahonnan épp az asot jön) én lennék a legboldogabb😊
szóval a probléma még mindig fennáll..
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ez az original viszont még mindig szétszed, nagy zene.
őőő
Dave 202 - Generate The Wave
Black & Jones Catch (Martin Roth dub)
Ronski Speed With Stoneface And Terminal - Incognition
Kalwi And Remi Feat. Olga - Explosion (DJ Theo Remix)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
'I got someone on my mind' szövegû számot ismer valaki? Alien?😊
Electrofunkos cucc😊
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Ami teccik:
-elektra nasty - first down
-tranzident and peter dubs - drift
Amik ahhoz képest nem rosz:
-hamvai pg and nightworkz - world is shining
-sequence 11 aka sterbinszky - meg varok rad ----> ebböl egy Dub mix-et meghalgatnék
Meg egy pár techno is jó a zúzás kedvéért!<#eplus2>#eplus2>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
4_strings_Take_Me_Away_(Into_The_Night)_2006_4_Strings_Remix
http://www.sendspace.com/file/cw10c7
őőő
A satisfaction elõtt volt... 😊
De sajna egyik sem az<#szomoru1>#szomoru1> én is anyáztam amikor leszedtem mindhármat és nem ismertem rá arra a csodára. Pedig jellegzetes pulsedriveres szövegmondogatós...reppelõs?😄 ...de neki nincs ilyen száma, arról csak tudnék. Gugli, yahoo esélytelen...
Csak tudnám a lányok honnan mondták a szöveget fejbõõõõõl<#falbav>#falbav>
babaluga: a keresett szám talán e között a 3 között lesz:
Raccoon - Rock the floor
Dynamic Ds (vagy DJ's) - Rock Da Floor
esetleg Stagediverz - Rocking da floor
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Én 3 számot keresek parádé óta és ez az egyik!
Sajna nem tudtam telóval felvenni õket... ami még fontos lenne az a megatánc kamion hangszóróiból dübörgött, pulsedriver keverte és egy szépséges kishölgy azt mondta hogy 'Rock that floor' a címe.
De nem találom... <#szomoru1>#szomoru1>
Sziasztok!!!Légyszike!!!Nincs meg valakinek ez a szám?Ezt az egyik haverom szedte fel mobillal a Budapest Parádén és nagyon tetszik ez a zene!Ha valakinek megvan akkor az elküldhetné nekem erre az email címre:[email protected]
Elõre is köszike! Peti
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"