Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king13
úgy értem az elsõ 10mp alapján 😄

őőő

king13
hát elsõre Kane - Rain Down On Me Tiesto Remix ugrott be.

őőő

xotyi
sequence 11 aka. sterbinszky -breathing rive na kiváncsi vagyok ki találja ki hogy honnan lopkodta össze a szám alapjit(szép volt sterby!)

Trance&Friends nothing more..

JAST
progi tipp: stationripper
bár én nem használok ilyesmiket.
és itt szeretném megragadni az alkalmat reklámra: szept 3-tól minden vasárnap Reb után jómagam csapja a zajt a trancetream.fm-en.

szerintem kérd meg hogy töltse fel neked valahová 😉

JAst szeretném megszerezni..ennyi😊 De nem találok olyan progit ami normálisan lementi

JAST
mivan Reb mûsorával? 😄

Plebs mert nekem nem ez a mix kell😊 de akkor megadom konkrétan a címet, hogy mire fáj a fogam..szerintem érdemes meghalgatnotok😉
destination unknown
katt rá és ott a zene menüpontra és meglátod nekem melyik kell..ha ezt is le tudnám szedni az általad említett oldalról(ahonnan épp az asot jön) én lennék a legboldogabb😊
szóval a probléma még mindig fennáll..

Miért szenvednél a rippeléssel ha pl. innen le is tudod tölteni? 😛 http://livesets.try.hu/
ööhm..bocsánat a reneteg helyesírási hibáért..túl gyorsan írtam

hû..köszönöm nagyon jó tippeket kaptam..de van még egy problémám, de látom, hog ynem érthetõen írtam le.mellékelek egy linket..nem konkrétan ezt szeretném lekapni,de ugyanezzel am ódszerrle van csak, hogy lássátok mire gondolok..katt legalul a vörös csikra és akkor elindul az adot tmix..naugye ha bármit is csináltok és elteszitek félre ezt az ablakot akkor amix elhalgat..ismétlem nem ez a mix kell mert ez megvan..de mait le szeretnék szedni az ugyanezzel a módszerrle van csak feltéve..tippeket és további segitségeteket elõre is köszönöm

Streamripper a Te barátod 😊

link
Én StationRipper-rel szoktam felvenni cuccost és eddig egész jól bevált.
Csuhai G
Vélemények ezekrõl? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Emberek segítsetek..van egy mûsor amit "fel szeretnék venni" netrõl..de sehogysem tudok..tippek?a Soundforge mindent felvesz csak azt nem ami kéne..zörgés csörgés.é scsak a basszus hallatszik belõle, pedig ez trance..és máshol nem is lehet megtalálni..winampot meg nem sikerült belõnöm, meg az csak streamek vesz fel úgy tudom..valami olyan progi kéne mai tényleg úgy venne fel ahogy én is hallom..ötletek?

king13
hát elmegy, bár akkor is inkább a prog topikba illene 😊
ez az original viszont még mindig szétszed, nagy zene.

őőő

ez a verzió simán elmegy trance-nek

king13
csakis az original, bár nem mintha a legmegfelelõbb topikban lennénk <#gonosz1>

őőő

<#gonosz1>

Csuhai G
Ajánlok figyelmetekbe pár új trance nótát! 😊

Dave 202 - Generate The Wave
Black & Jones Catch (Martin Roth dub)
Ronski Speed With Stoneface And Terminal - Incognition
Kalwi And Remi Feat. Olga - Explosion (DJ Theo Remix)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Nagy trance imádó vagyok, de ez a topik kimaradt az életembõl (eddig) ! 😊

Hali!
'I got someone on my mind' szövegû számot ismer valaki? Alien?😊
Electrofunkos cucc😊
AMD Norbee
<#worship>

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
BP: Pradét'06 véletlenül leszedtem, ne kövezzetek meg!<#wow3><#idiota>

Ami teccik:

-elektra nasty - first down
-tranzident and peter dubs - drift

Amik ahhoz képest nem rosz:

-hamvai pg and nightworkz - world is shining
-sequence 11 aka sterbinszky - meg varok rad ----> ebböl egy Dub mix-et meghalgatnék

Meg egy pár techno is jó a zúzás kedvéért!<#eplus2>

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

ez nagyon gyengusra sikeredett az eredetihez képest...

4_strings_Take_Me_Away_(Into_The_Night)_2006_4_Strings_Remix

Jaytech - Starbright (Jaytech's Touch Your DJ Mix) <#hawaii>

king13
ide is beteszem amit prog topikba, hátha sikerül azonosítani:
http://www.sendspace.com/file/cw10c7

őőő

Alien
Azért tegyél egy próbát a Beat Bang-el hátha az 😊 Sajna nem voltam ott a kamionnál így nem tudom mi lehetett, de mondom próbáld meg a Beat Bangs-et, mert abban van ilyen rész ahogy egy faszi mond egy szöveget amolyan "Pedig jellegzetes pulsedriveres szövegmondogatós...reppelõs" módra ahogy írtad 😊

Szerintem nem saját száma... hú tényleg nagyon köszi a segitséget de nem tok többet mondani😞 nem nagyon figyeltem a szövegre csak arra hogy ne rugjak fejbe valakit mert akkorát flesseltem rá 😄

A satisfaction elõtt volt... 😊
Alien
Pulsedriveres szövegmondogatós? Nem a Beat Bangs volt az Pulsedriver-tõl? Vagy milyen szövege volt még? Tudsz belõle mondani valamit? Hátha úgy beugrik valami 😊

Alien köszi!
De sajna egyik sem az<#szomoru1> én is anyáztam amikor leszedtem mindhármat és nem ismertem rá arra a csodára. Pedig jellegzetes pulsedriveres szövegmondogatós...reppelõs?😄 ...de neki nincs ilyen száma, arról csak tudnék. Gugli, yahoo esélytelen...
Csak tudnám a lányok honnan mondták a szöveget fejbõõõõõl<#falbav>
desigo
Nah ez a topik kimarad az életembõl.

(eddig)
king13
lemaradtam<#vigyor3>

őőő

king13
Prydz ebben a topikban? 😄

amúgy má Holic betette korábban SHM topikba, elég komoly mix...

őőő

link <#alien>

Alien
Igyekszem 😄

babaluga: a keresett szám talán e között a 3 között lesz:

Raccoon - Rock the floor
Dynamic Ds (vagy DJ's) - Rock Da Floor
esetleg Stagediverz - Rocking da floor

prezi
ez van progi mixben is asszem... vagy nem ? 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Alien, most rajtad a sor! <#rolleyes>

Váááá Hackman és Plebs millió kössssz<#vigyor0> Csak nem baar-pult kamion?
Én 3 számot keresek parádé óta és ez az egyik!
Sajna nem tudtam telóval felvenni õket... ami még fontos lenne az a megatánc kamion hangszóróiból dübörgött, pulsedriver keverte és egy szépséges kishölgy azt mondta hogy 'Rock that floor' a címe.
De nem találom... <#szomoru1>
Nagyon szépen köszönöm!Jó hogy itt ilyen rendes emberek wannak!!!Megyegyszer is kössz!Ha kell walami csak szólj nyugondtan!!!Csáo!
Fedde Le Grande - Put Your Hands Up For Detroit, ez lesz az amit keresel 😉
www.kpfun.try.hu/naonjo.mp3

Sziasztok!!!Légyszike!!!Nincs meg valakinek ez a szám?Ezt az egyik haverom szedte fel mobillal a Budapest Parádén és nagyon tetszik ez a zene!Ha valakinek megvan akkor az elküldhetné nekem erre az email címre:[email protected]
Elõre is köszike! Peti
desigo
Jól elvagytok😊
Narcotic Syntax
<#banplz>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

mi se vártuk zotyótól mást <#kuss>

JAST
<#vigyor3>

kb ilyen reakcióra számítottam😄
Narcotic Syntax

ehh bonusz elött énis pont vodkat ittam nem keveset 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"